ανοίγεις την εφαρμογή google πας κάτω δεξιά που λέει περισσότερα,πας ρυθμίσεις,πας,φωνή,βάζεις γλώσσα English us,και είσαι κομπλέ.
Περί Google Assistant
-
-
Ο/H manthos1978 έγραψε:
Ο/H Germak έγραψε:
ενεργοποίησε την επιλογή ok google
η επιλογή είναι γκρί. όλες οι επιλογές είναι γκρί.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
γκρι είν η νύχτα στα βουνά!!
δεν μ είπατε βρε παιδιά, Αρνιακό στο αγγλικο-αμερικάνικό του, πιάνει να γουστάρουμε ή τζάμπα σας παρακολουθώ?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H manthos1978 έγραψε:
Ο/H Germak έγραψε:
ενεργοποίησε την επιλογή ok google
πηγαίνω στο google assistant - ρυθμίσεις - ρυθμίσεις - τηλέφωνο
η επιλογή είναι γκρί. όλες οι επιλογές είναι γκρί.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Πρέπει το πρόβλημα να είναια απο την MIUI. Δεν γίνεται σε ολα μου τα παλιά κινητά να απαντάει στα ελληνικά και σε αυτό να μην θέλει να δουλέψει με τίποτα.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
γκρι είν η νύχτα στα βουνά!!
δεν μ είπατε βρε παιδιά, Αρνιακό στο αγγλικο-αμερικάνικό του, πιάνει να γουστάρουμε ή τζάμπα σας παρακολουθώ?
-
τσάμπα ο ντόρος τότενες...καμιά Πετρούλα τουλάχιστον?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
φίλε μου επιμένεις δεν υπάρχει περίπτωση να άκουγες ελληνικά καμίαΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Ο/H manthos1978 έγραψε:
Πρέπει το πρόβλημα να είναια απο την MIUI. Δεν γίνεται σε ολα μου τα παλιά κινητά να απαντάει στα ελληνικά και σε αυτό να μην θέλει να δουλέψει με τίποτα.
-
Ο/H Germak έγραψε:
Ο/H manthos1978 έγραψε:
το έκανα άπειρες φορές και δεν μιλάει ελληνικά. Πείσμωσε -
Ο/H Germak έγραψε:
Ο/H manthos1978 έγραψε:
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
μπήκες στο κλίμα Μάνθο κ συ βλέπω σιγά σιγα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα