Καλησπέρα στην ομάδα.Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Καταρχήν είμαι κάτοχος ενός Xiaomi Redmi 4 prime, έκδοση MIUI GLOBAL 9.5 σταθερή 9.5.3.0(ΜBEMIFA), αγορασμένο απο καταστημα Ελλάδας.Προ τετραμήνου περίπου και μετα απο μια αναβάθμιση το κινητό κόλλησε και δεν άνοιγε.Το έστειλα στο κατάστημα αγοράς καθόσον ηταν στην εγγύηση, το άνοιξαν (δεν ξέρω τι ακριβως εκαναν), το έστειλαν πισω και το κινητό μετα απο μια βδομαδα εκανε τα ιδια. Τους πήρα τηλεφωνο πάλι και μου είπαν πως είναι κάποιο θέμα λογισμικού και πως με μελλοντική αναβάθμιση της συσκευής θα διορθωθεί. Συγκεκριμένα κάθε φορά που το κλείνω, για να ανοίξει ξανά, θα πρέπει να κρατήσω πατημένo το power για πάνω απο ενα-δυο λεπτά.Κάθε φορά δε που επιχειρώ να κάνω restart απλα σβήνει και πρέπει και πάλι να κρατήσω πατημένο το power για να ξανα ανοίξει.
Εδω και λίγες μέρες έχει έρθει πάλι αναβάθμιση στο κινητό μου (MIUI9.5.5.0 MBEMIFA) η οποία αισιοδοξώ οτι μπορεί να λύσει το πρόβλημα του τηλεφώνου, πλήν όμως δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση διότι ενώ την κατεβάζω και πατάω εγκατάσταση, το κινητό σβήνει και δεν κάνει restart για να ολοκληρωθεί.
Ελπίζω να μην κούρασα. Κάποια λύση κανείς?
Εδω και λίγες μέρες έχει έρθει πάλι αναβάθμιση στο κινητό μου (MIUI9.5.5.0 MBEMIFA) η οποία αισιοδοξώ οτι μπορεί να λύσει το πρόβλημα του τηλεφώνου, πλήν όμως δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση διότι ενώ την κατεβάζω και πατάω εγκατάσταση, το κινητό σβήνει και δεν κάνει restart για να ολοκληρωθεί.
Ελπίζω να μην κούρασα. Κάποια λύση κανείς?