Οσοι εχουν ξεκλειδωτο μπορουν να βαλουν rom με τα αντιστοιχα sources (πχ china source) και να ειναι οκ. Οσοι ομως εχουν κλειδωμενο, σε επερχομενο Update μπορει να τους μπρικαρει η συσκευη η οποια λογω κλειδωμενου bootloader δεν θα μπορει να το σωσει με φλασαρισμα (τουλαχιστον οχι χωρις βοηθεια)Ο/H chief έγραψε:
Αν καταλαβαίνω καλά το πρόβλημα θα δημιουργηθεί, αν δημιουργηθεί, σε αυτούς που δεν έχουν ξεκλειδώσει επίσημα? Όσοι έχουν ξεκλείδωτο bootloader δεν κινδυνεύουν από μπρικάρισμα?
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !
-
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H Antretng έγραψε:
θελω και ενα διμηνο για ξεκλειωμα να βαλω σωστη rom, μου λες τι να το κανω
Εδώ θα λυθούν όλες οι απορίες σου ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER το οποίο ενέκρινε ή βελτίωσε ο @NasDriver που ασχολείται με το Mi 8.
Αν πήρες την china version με global rom και unlock bootloader εδώ τι πρέπει να κάνεις ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER.
Αν φοβάσαι μην τυχόν δώσουν καμιά rom με ενεργοποίηση αυτής της πολιτικής με 40 ευρώ αγοράζεις ένα authorize account σε φτιάχνουν κουκλάκι ζωγραφιστό και παραμένεις με china rom πλέον.
Και περιμένουμε μήπως οι costum rom που βασίζονται σε china source δεν ενέχουν κινδύνους να γίνει σεμεδάκι. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
720 ώρες για το Mi 8.Εδώ θα λυθούν όλες οι απορίες σου ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER το οποίο ενέκρινε ή βελτίωσε ο @NasDriver που ασχολείται με το Mi 8.
Αν πήρες την china version με global rom και unlock bootloader εδώ τι πρέπει να κάνεις ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER.
Και τυχόν φοβάσαι μην τυχόν δώσουν καμιά rom με ενεργοποίηση αυτής της πολιτικής με 40 ευρώ αγοράζεις ένα authorize account και σε φτιάχνουν κουκλάκι ζωγραφιστό και παραμένεις με china rom πλέον. Και περιμένουμε μήπως οι costum rom που βασίζονται σε china source δεν ενέχουν κινδύνους να γίνει σεμεδάκι.
Εγραφε απλα στο description οτι εχει global rom με OTA. Αρα λογικα κινεζικο + global rom. Λες να ειμαι τοσο τυχερος και να χει ξεκλειδωτο bootloader? Ελεγα να το δωσω οπως ειναι σφραγισμενο αλλα τωρα με βαζεις διλημμα...
Anyway, ας ερθει και βλεπουμε. Μην κλαουριζω ολη την ωρα. -
Ο/H Antretng έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
720 ώρες για το Mi 8.Εδώ θα λυθούν όλες οι απορίες σου ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER το οποίο ενέκρινε ή βελτίωσε ο @NasDriver που ασχολείται με το Mi 8.
Και τυχόν φοβάσαι μην τυχόν δώσουν καμιά rom με ενεργοποίηση αυτής της πολιτικής με 40 ευρώ αγοράζεις ένα authorize account και σε φτιάχνουν κουκλάκι ζωγραφιστό και παραμένεις με china rom πλέον. Και περιμένουμε μήπως οι costum rom που βασίζονται σε china source δεν ενέχουν κινδύνους να γίνει σεμεδάκι.
Εγραφε απλα στο description οτι εχει global rom με OTA. Αρα λογικα κινεζικο + global rom. Λες να ειμαι τοσο τυχερος και να χει ξεκλειδωτο bootloader? Ελεγα να το δωσω οπως ειναι σφραγισμενο αλλα τωρα με βαζεις διλημμα...
Anyway, ας ερθει και βλεπουμε. Μην κλαουριζω ολη την ωρα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δώσε το δώσε το Ανδρέα αν δεν έχει το αυτοκόλλητα με τα κόκκινα γράμματα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα αν το ανοιξω, μπορει να προλαβω και ενα συγκριτικα op6 vs mi8 στη καμερα -
Αν θέλεις τα κάνουμε και τράμπα αν είναι με το αυτοκόλλητο το δικό σου. Με πληρωμένα ταχυδρομεία ή κούριερ από εμένα γιατί είμαι και λαρτζ..
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν λέμε τώρα υποθετικά γίνει αναδρομικά τότε καλύτερα να αρχίσουμε το ξεσκόνισμα στο tetris, με τόσα ''τούβλα'' θα χρειαστεί!!!
-
Ο/H Firem@n έγραψε:
Αν λέμε τώρα υποθετικά γίνει αναδρομικά τότε καλύτερα να αρχίσουμε το ξεσκόνισμα στο tetris, με τόσα ''τούβλα'' θα χρειαστεί!!!
. Δε θα επηρεαστούν και όλοι πάντως, υπάρχουν αυτοί που πήραν το σωστό μοντέλο (Global μοντέλο και ROM) και αυτοί που τρέχουν custom ROMs. Αυτοί που κυρίως θα την πατήσουν είναι αυτοί που πήγαν να γλυτώσουν λεφτά χωρίς να ξέρουν τα πως και τα γιατί. Δε φταίνε μεν, αλλά με τις άθλιες πολιτικές της Xiaomi αυτοί θα αποκτήσουν πανάκριβα πρες-παπιέ για το γραφείο τους. Τα είπαν ήδη και οι προηγούμενοι.
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία θέλει να σταματήσει την πώληση τον κινέζικων συσκευών εκτός Κίνας. Από τι ξέρω τα γνωστά μαγαζιά bangood gearbest δεν πουλάνε εντός Κίνας. Εσύ η εγώ για να πάρω την global version πρέπει να ανταλλάξω 15 μηνύματα με το μαγαζί και πάλι δεν θα είμαι σίγουρος μέχρι να παραλάβω.
Αφού θέλει να πουλά μόνο global εκτός Κίνας ας σταματήσει να πουλάει κινεζικές συσκευές σε μη επίσημους μεταπωλητές.
Μετά μας λέει ότι το κάνει για ασφάλεια... Μορε τι μας λες.... Μου έδωσες το κινέζικο κινητό και λες ότι δεν μπορώ να περάσω την global ROM και να το κλειδώσω (που είναι ασφαλές) αλλά να το έχω ξεκλειδωτο (μη ασφαλές) .
Αφού θέλεις να τα κλειδώσεις αναδρομικά δώσε τουλάχιστον μία φορά το δικαίωμα σε αυτούς που πήραν τον Κινέζο να περάσουν την global και να το κλειδώσουν νόμιμα.
Μας λέει να πάρουμε από τους επίσημους αντιπροσώπους... Με τι τιμή? 500€? Με 550€ παίρνω το s9 ρε φίλε. Την Xiaomi την αγαπάει ο κόσμος για τις τιμές της κυρίως ( vfm) και όχι για τα καλά κινητά. Δεν νομίζω ότι αν σε κάποιον του βάλεις να επιλέξει με πχ 400€ Mi8, mix 2s, s9, op6, iPhone, Huawei με τα ίδια χαρακτηριστικά θα πάρει το Xiaomi θα πρέπει να είναι πολύ λάτρεις της εταιρείας.
Όλα ο καταναλωτής πρέπει να τα ψάξει, να τους δώσει τα λεφτά του να προσέξει τι θα πάρει, να κάνει τον σερίφη στο κινεζομαγαζω κτλπ.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ελπίζω όλοι οι μοντ και ντεβ και όσοι τέλος πάντων έχουν επαφές με τα στελέχη της Σιόμι να μεταφέρουν το κράξιμο και να το λάβουν υπόψιν τους.
Μένει να περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.
Περιμέναμε 1 χρόνο το αναμενόμενο
Mi7 μας προέκυψε 8, αντε να περιμένουμε λίγο τα μοντέλα να πέσουν και λίγο οι τιμές. Μας προέκυψε θέμα ρομ και βδομάδες αναμονής, αντε οκ το καλό το πράγμα..!
Τώρα μας βγαίνει θέμα κλυδωνιας και δείχνει μια εικόνα ελληνική προς τα έξω, μπάχαλο!
Να περιμένω και άλλο για ένα κινητό που όταν και αν φτάσει στα χέρια μου θα είναι ξεπερασμένο 1.5 - 2 χρόνια από την ημερομηνία που ψιθυρίστηκε ή ειπώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο ??? -
@komatoza με βρίσκεις σύμφωνο επι της αρχής. Στις μεγαλύτερες κατηγορίες τιμής ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός κι εκεί δύσκολα θα διάλεγα XIaomi. Η δύναμη της Xiaomi είναι στις μεσο-χαμηλές κατηγορίες όμως. Το Note 5 κοστίζει 265€ σε επίσημους μεταπωλητές με ανταγωνιστή το Huawei Mate 10 τυπικά. Σε ακόμα ποιο χαμηλές κατηγορίες παίζει μονότερμα η Xiaomi.
Μη μου πείτε να συγκρίνω τιμές απο skroutzομάγαζα, εκεί δε ξέρεις καλά καλά αν θα είναι κινέζικο ή όχι και η έννοια της εγγύησης πολύ σχετική. Σίγουρα ποιό φτηνά, αλλά τελείως άκυρη σύγκριση καθότι είναι παραεισαγωγές.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0