Αυτο το οτι θελω παλι με μπερδευει γμτ.Με φοβιζει οσο ναναι..τελος παντων..περιμενω και θα ξαναενοχλησω.
ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]
-
-
Γει;α χαρα...Ειδα αυτο το βιντεο... τι παιζει?
-
Σε τρώει...
-
Προχώρα ότι σου λέει η καρδιά σου.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Θα ακουστει παρα πολυ χαζο αλλα...εχω αγχωθει με το θεμα..Ειναι 3-4 κινησεις που θελω να κανω και εχω αγχωθει..Να ξεκλειδωσω bootloader,na περασω το Resurection και ναχω καβατζα ενα official Miui με καθαρη εγκαταστση να παιζω μεταξυ τους αν χρειαστει..αλλα με τα μπρικ,,,μεγα αγχος..
-
Η καρδια μου δε λεει και πολλα πλεον.ΜΑΚΡΙΑ απο ξανθιες.Αλλα οσο ψαχνω χανομαι.τεσπα..θα επιστρεψω μολις ξεκλειδωσω
-
Αδερφια..Γεια και χαρα.Σε λιγες ωρες ξεκλειδωνω bootloader..
Λοιπον εχω τις εξης απορειες αρχικα.
1.Τι θα πρεπει να προσεξω να μη κλειδωσει ο bootloader.αποτι διαβασα παιζει αυτο δλδ.
2. εκτος απο global version μπορω να βαλω πχ την eu version?
3.Περα απο το επιπεδο anti τι αλλο πρεπει η δε πρεπει να κανω?
4.θελω να εχω μια οφισιαλ ρομ ωστε να κανω καθαρη εγκατασταση ναναι ολα καθαρα και αρχικα.Ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος δηλαδη να περασω μια οφισιαλ ρομ χωρις προβλημα?
5.περιμενω ενα μηνα να βαλω το resurrection θαχει πλακα να το περασω και να παει στον τοιχο το κινητο..επισης τι πρεπει να προσεξω περα απο το αντι επιπεδο αν παιζω αναμεσα σε μια official και μια custom rom..αυτα για την ωρα -
Καλησπερα παιδια..Μια μικρη βοηθεια.Αν και τα βρηκα ειπα πιο σωστα να ρωτησω..Θελω τα λινκ οδηγους για περασμα οφισιαλ ρομ με miflash,και πως περναμε twrp .ευχαριστω
-
-
Ευχαριστω φιλε!!
-
Γεια χαρα και παλι..ξκαπου ειχα πετυχει καποιο οδηγο με lazy flasher αλλα δε θυμαμαι που ακριβως ηταν..ειναι ευκολο να το στειλει καποιος?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα