Το twrp το έβαλες για να βάλεις custom rom, AN θες να βάλεις επίσημη δε χρειάζονταν όλο αυτό. Το είπαμε παραπάνω.
ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]
-
-
ΝΑι,.απλα θελω να κανω ολα τα βηματα να τα ξερω..μη ψαχνω πως γινεται μετα ενα μηνα πχ.θελω να τα κανω τωρα να ξερω.
-
εβαλα twrp.
Θα βαλω ενα custom και μετα παλι ενα οφισιαλ να δω τι παιζει -
Εχω τσακισει δυο φραπεδες απτο αγχος.κοιτα να δεις
-
1-0.Το custom Φορτωνει..
-
Δεν είναι όμως ο σωστός τρόπος αυτός. Η μια διαδικασία είναι ανεξάρτητη από την άλλη. Εννοώ ότι ναι μεν είδες τα βήματα, αλλά όλα τα βήματα μπερδεμένα.
Σε κινητό με ξεκλείδωτο bootloader, για custom rom (με τους απαραίτητους ελέγχους arb), βάζεις twrp και προχωράς με την εγκατάσταση μέσα από αυτό, της rom που θες, με βάση τις οδηγίες του δημιουργού.
Σε κινητό με ξεκλείδωτο bootloader, για επίσημη rom (με τους απαραίτητους ελέγχους arb), κάνεις το flash της κατάλληλης rom, μέσω mi flash.
Δε χρειάζεται κάτι άλλο. -
Μπερδεμενα...τα ειπες ολα..ετσι ακριβως ειμαι.τωρα μπηκε το custom..Οποτε παω στο επομενο που θελω να βαλω οφισιαλ με miflash.κατεβαζω την ρομ arb4 και εκει κατω επιλεγω clean all?
-
Ναι. Εννοείται ότι αν έχεις μέσα προσωπικά αρχεία, θα χαθούν. Φωτογραφίες κλπ.
-
Ναι..δε με πειραζει αυτο.ποτε δε κραταω μεσα αρχεια..απλα μη πατησω τπτ αλλο απο τις επιλογες κατω και κανω ζημια.κλειδωμα που λεει πχ
-
τωρα τσεκαρα για αντι το custom και δειχνει αυτο..
-
Το έχεις συνδέσει σε fastboot για να το διαβάσει;
-
Σύνδεσε τη συσκευή στον υπολογιστή. Κάνε cd μέσα στο φάκελο adb, δώσε πρώτα την εντολή fastboot devices να δεις ότι τη βλέπει και μετά υπόλοιπα.
Αν δεν την βλέπει, δες αν έχεις κάνει πρώτα enable το usb debugging μέσα από τα developer options, στη συσκευή.
Πρέπει να την προετοιμάσεις και στο νέο λειτουργικό, όπως την είχες και πριν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα