Αν δεν είσαι σίγουρος για κάτι να ρωτάς. Μη καταλήξεις με μπρίκι...
MIUI 10 AntiRollBack : Πως μπορείτε να αποφύγετε το Brick της συσκευή σας !
- Οδηγός
-
-
Καλησπερα παιδια. Πριν λιγο καιρο πηρα το xiaomi redmi 5a για την θεια απο καταστημα στο σκρουτζ. Εγραφε στις ρυθμισεις οτι εχει Miui global, εκδοση δεν θυμαμαι και νομιζω ειχε Miui 9, αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος. Μπορει να ειχε και την 8 εκδοση.
Αν καποια στιγμη παρει αναβαθμιση για εκδοση 10 και το κινητο ειναι fake global, τοτε τι γινεται;
Τροπος να καταλαβεις εαν το κινητο ειναι fake global ή κανονικο global, υπαρχει;
Κινητα που δεν θα παρουν την Miui 10, κινδυνευουν και αυτα; -
-
Τωρα το κινητο βρισκεται Λαμια. Πως ακριβως παιρνεις screenshot με τις xiaomi συσκευες;
-
Είτε με το εικονίδιο με το ψαλιδακι που έχει επάνω στο αναδυόμενο μενού ή σέρνοντας τρία δάκτυλα προς τα κάτω, επάνω στην οθόνη!
-
Παιζει να ειναι και μουφα global, καθως το κουτι εγραφε κινεζικα, αν εχει καποια σημασια..
Αν το κινητο εχει fake global και δεν το πειραξεις καθολου με roοt ή δεν το αναβαθμισεις σε miui 10, θα υπαρχει παλι προβλημα; -
Βγάλε τις αυτόματες αναβαθμίσεις μέχρι να το δεις από κοντά.
-
Καλημέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσωτο εξής.
Θέλω να πάρω το mi max 3 και το geek maxi έχει μια έκδοση που την ονομάζει Global rom.
Στο μήνυμα που του έστειλα για το αν είναι global η συσκευή μου απάντησε πως δεν είναι η international έκδοση αλλά είναι με global rom.
Αρα είναι η κινεζική συσκευή με global rom; Γίνεται; Δεν υποτίθεται πως θα μπρίκαρε η συσκευή αν γινόταν αυτό; -
Υπάρχουν συσκευές που προορίζονται για την Ασία και έχουν περασμένη την global rom ακόμα. Πιθανώς στο μέλλον να παρουσιάσουν προβλήματα σε αναβάθμιση.
Αυτό δεν έχει βέβαια να κάνει με το arb και την πολιτική που εφαρμόζει η Xiaomi. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα.
Προτείνεται να μην αγοράζουμε global rom άλλα global version για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων. -
Κατανοητό, ευχαριστώ!
-
ΕΙναι γνησιο global τελικα; Εχω προβλημα;
-
Η ρομ είναι Global, αν στο κουτί της συσκευής γράφει και Global Version, τότε είναι σίγουρα Global
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα