Η σωστή σειρά είνια παραλαβή > έλεγχος version - bootloader > εγκατάσταση china fastboot rom με ταυτόχρονο κλείδωμα του bootloader > unlock bootloader > έλεγχος ARB > βάζεις ρομ με ίδιο ή μεγαλύτερο ARB, εκτός και εάν πας σε άλλες custom RR, AOSP, κτλ που εκεί νομίζω δεν έχεις θέμα με το ARB
MI 8 Global Developer rom
-
-
@amavroudis Εγώ είμαι της γνώμης ΌΧΙ όσοι έχουν China version παντρεύονται την Αγγλοκινεζικη rom δεν θα το τολμούσα για Global version, θα έλεγα να μην δίνονται τέτοιες συμβουλές γιατί η Δαμοκλειος σπάθι κρέμεται επί των κεφαλών τους.
-
-
Ούτε το πέρασμα Global θα έχει θέμα όσο ο bootloader δεν κλειδώνει. Από εκεί και πέρα αν κλειδώσει και το τηλέφωνο ακόμα ανταποκρίνεται (πχ μπαίνει σε fastboot, recovery έστω και το επίσημο), σώζεται ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ACCOUNT. Γι' αυτό και προτείνουμε το κλείδωμα και ξεκλείδωμα στην China, με δικό μας account, σε όσα έρχονται ξεκλείδωτα από τα κινεζοκαταστήματα.
Το πρόβλημα θα ήταν το τηλέφωνο να μπαίνει απευθείας σε EDL, όπως γίνεται στις περιπτώσεις antirollback. Εκεί η μόνη λύση είναι authorized Mi account ή φυσικά αλλαγή μητρικής που προφανώς δεν προτείνεται.
Ξαναλέω ότι όποιος τώρα φοβάται τόσο πολύ την global, περνάει απλά μια eu που είναι βασισμένη στην China MIUI και δεν έχει να ανησυχεί για κάτι. -
Ναι βρε Αποστόλη το είδα, τα τέλια χτυπούσαν για τον φίλο να μην το επιχειρήσει.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
σώζεται ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ACCOUNT.
"If you get the message "this miui can't be installed on this device" and your device is bricked you might be able to recover it using xiaomiadb by first installing global developer and then installing china developer OF SAME VERSION (for example 8.8.16->8.8.16) using "xiaomiadb sideload_miui -otarom CurrentRom [ZIP_ROM_FILE]"
Οπότε ίσως υπάρχει μια μικρή ελπίδα και γι' αυτούς που δεν έχουν ξεκλειδώσει επίσημα και έχουν πρόσβαση στο recovery. -
-
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Καλησπέρα και πάλι παιδιά , μόλις ήρθε το Mi 8 . Το κουτί είναι κινέζικο με κινέζικο φορτιστή αλλά όταν ανοίγει γράφει κάτω κάτω "unlocked" όπως όταν έχεις ξεκλειδώσει το bootloader και επίσης έχει περασμένη rom Miui 9.5.1.0 (OEAMIFA) . Να φανταστώ είναι "πειραγμένο" άρα εγώ πάνω να κατεβάσω την κινέζικη dev έτσι ώστε να κλειδώσω τον bootloader και μετά να πάω να κάνω αίτηση με το mi account μου να ξεκλειδώσει ο bootloader
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Έκανα τους 2 ελέγχους πριν βάλω την dev για να βεβαιωθώ , ο πρώτος είναι οκ που είναι ανοικτός ο bootloader αλλά όταν πατάω antiroll back chekc μου βγάζει failed
-
Κατέβηκε η ch dev rom ακριβώς όπως έλεγε ο οδηγός και όταν πάτησα flash μου έβγαλε κατευθείαν error . Τώρα το μόνο που κάνει είναι να μπαίνει σε fastboot mode.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα