- Παιδια θα πάρω την εκδοση miui 10 στο redmi note 4 snapdragon?
MIUI 10 STABLE ROM
-
-
-
Απο αυριο ομως θα αρχισουμε να περνουμε και εμείς την εκδοση ετσι δεν ειναι;
-
Μέσα στον μήνα το αργότερο τον Οκτώβριο , φήμες έλεγαν για 11/9...
-
Εγω πιστευω το αργοτερο μεχρι αρχες οκτωμβρη...
-
Πηρε κανεις την 10αρα εκδοση παιδια;
-
Απότι διαβάζω στο en.miui.com την παίρνουν αρκετοί μέσω ΟΤΑ...
-
Ξερεις μηπως αν θα την πάρω και εγω που εχω το redmi note 4 snapdragon?
-
Ο/H Nikos325 έγραψε:
Ξερεις μηπως αν θα την πάρω και εγω που εχω το redmi note 4 snapdragon?Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Κανω υπομονη απλα ανησυχώ μηπως δεν την παρω
-
Συγγνώμη αν είναι άσχετο: Έχω Redmi 4X με MIUI έκδοση 9.6.4.0 (NAMMIFD)
Ξέρουμε αν θα πάρει κάτι παραπάνω; Υπάρχει κάποια σελίδα που να το αναφέρει;
Σήμερα μού έβγαλε μια ειδοποίηση στη γραμμή ειδοποιήσεων, ότι είναι διαθέσιμη η 9.6.5.0, αλλά μόλις την πάτησα να συνεχίσει, εξαφανίστηκε (!)
Να πω την αλήθεια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο, μήπως διορθωθεί στην εφαρμογή για τα μηνύματα (sms) το ότι δεν γυρνάει σε landscape αυτόματα όταν γυρίζεις τη συσκευή, για να γράφεις με τα δύο χέρια.
Έχω κάτι εκατοντάδες sms το μήνα και πρέπει να τα γράφω με το ένα χέρι. Άλλες εφαρμογές δεν υποστηρίζουν 160 ελληνικούς χαρακτήρες.
Αν έχει κάποιος κάποια παραπομπή για τα παραπάνω... ευχαριστώ!!! -
@kukutsi
Το συντριπτικό ποσοστό των μελών έχει ξεκλειδώσει bootloader και φοράει XTRV στην οποία δεν υπάρχει το πρόβλημα που αναφέρεις ..
Κανονικά όμως η εφαρμογή των sms της miui θα πρέπει να δουλέυει και σε landscape και με 160 χαρακτήρες και με official rom όπως και στην XTRV ..
Στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων απλώς θέλει να ενεργοποιηθεί το gsm alphabet , μετά από αυτό δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με την στοκ εφαρμογή μηνυμάτων και δε θα υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείς extra εφαρμογή γι'αυτό το λόγο ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα