Όλα φαίνονται μια χαρά σε mi 6 . Μπαταρία θα δείξει σε μερικές μέρες αλλά πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Μια αλλαγή που παρατήρησα στη συσκευή μου. Όταν έκανα swipe up άνοιγε η αναζήτηση της Google και έψαχνα και στοιχεία στο κινητό, π.χ. ρυθμίσεις, μηνύματα, επαφές κλπ. Τώρα όταν το κάνει ανοίγει ο browser και η αναζήτηση γίνεται μόνο στο internet. Με βοηθούσε πολύ, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω? Μου ξεφεύγει κάτι?
[Miui 10 8.9.13] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 35 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλησπέρα! Σε mi mix 2 μετά από 3 επανεκκίνησεις και 1 wipe dalvic cache and cache και μια μέρα χρήσης μια από τα ίδια... Πολύ lag... Όπως και στη προηγούμενη. Καμία σχέση με την 8.8.30.. Μάλλον θα γυρίσω πίσω αν δεν φτιάξει μέχρι το πρωί. Καμμια συμβουλή;;
Δεν δουλεύει στο πάτημα του κουμπιού restart στο recovery
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Καλησπέρα! Σε mi mix 2 μετά από 3 επανεκκίνησεις και 1 wipe dalvic cache and cache και μια μέρα χρήσης μια από τα ίδια... Πολύ lag... Όπως και στη προηγούμενη. Καμία σχέση με την 8.8.30.. Μάλλον θα γυρίσω πίσω αν δεν φτιάξει μέχρι το πρωί. Καμμια συμβουλή;;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (πάρα πολύ lag) με τις δύο τελευταίες XTRV (8.9.6 και 8.9.13).
Στην τελευταία 8.9.13, έλεγξα το logcat και έιδα ότι τοdex2opt[dex2oat] δεν είχε πρόσβαση στο φάκελο /data/dalvik-cache και data/dalvik-cache/arm64 (ήταν κενοί!).
Με έναν root File manager (ήμουν root), άλλαξα τα permissions σε 777 (όλα τσεκαρισμένα) και έκανα επανεκκίνηση.
Όλα καλά...
EDIT: το dex2oat (όχι τοdex2opt) -
-
Ο/H UserXP έγραψε:
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα (πάρα πολύ lag) με τις δύο τελευταίες XTRV (8.9.6 και 8.9.13).
Στην τελευταία 8.9.13, έλεγξα το logcat και έιδα ότι το dex2opt δεν είχε πρόσβαση στο φάκελο /data/dalvik-cache και data/dalvik-cache/arm64 (ήταν κενοί!).
Με έναν root File manager (ήμουν root), άλλαξα τα permissions σε 777 (όλα τσεκαρισμένα) και έκανα επανεκκίνηση.
Όλα καλά...Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H Leftheo έγραψε:
-
-
-
Ο/H vasilhs έγραψε:
Σέ mi 5 όλα καλά εκτός του ότι για να μπω στο recovery δεν μπορώ από το μενού με τις γνωστές έξι επιλογές πατώντας τό κουμπί on off αλλά μόνο από το μενού της αναβάθμισης πατώντας επάνω δεξιά στις ττελίτσες
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0