[Miui 10 8.9.13] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 35 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
Ο/H tolisdagas έγραψε:
Σε mimix2 περάστηκε κανονικά, όλα λειτουργούν άψογα, μόνο που δεν έχω δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
Μου δείχνει μόνο σήμα 3G,ποτέ ⁴G αλλά και σε 3G δεν έχω δεδομένα.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ovelix11 έγραψε:
Ο/H tolisdagas έγραψε:
Σε mimix2 περάστηκε κανονικά, όλα λειτουργούν άψογα, μόνο που δεν έχω δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
Μου δείχνει μόνο σήμα 3G,ποτέ ⁴G αλλά και σε 3G δεν έχω δεδομένα.
Από κολλήματα δεν είχε, ούτε έχει
Από μπαταρία φαίνεται προς το παρόν πολύ καλά.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
να πω και εγω τις εντυπωσεις μου.γιααλλη μια φορα (η προηγουμενη και αυτη η βερσιον της ρομ xtrv) δεν καθεται σωστα στο δικο μου whyred ,τι κιαν εκανα φορμαρισμα, τι και τι το λαγκ παει συννεφο.δεν ξερω που να το αποδωσω στην mi, στους δικους μας devs,γιατι βλεπω σε ορισμενους τρεχει καλα και σε αλους οπως σε εμενα δεν λεει να στρωσει.θα ηθελα μια απαντηση για ποιο λογο γινεται αυτο,γιατι ειναι κουραση να περναω την ρομ και μετα ξανα φορμαρισμα κλπ.ευχαριστω
-
Δοκίμασε να κάνεις 3-4 reboot να δεις αν στρώσει...
-
ειμαι στην τεταρτη επαννεκινηση και σε καθε επαννεκινηση βγαζει και μια καινουργια αναφορα σφαλματος η διακοπης εφαρμογης.το εστησα δυο φορες μια με επανναφορα εφαρμογων απο google και μια παντα με φορμαρισμα,σαν καινουργια συσκευη.τζιφος.
-
Δεν κατεβάζεις ξανά την ρομ με έναν download manager μήπως δεν έχει κατέβεις σωστά ?
-
τι να πω και τι να κανω,απογοητευτηκα.εχει κατεβει σωστα,ειμαι γνωστης δυο τρειων πραγματων.ισως η συσκευη μου εχει θεμα.παντως εχω δοκιμασει πιξελ ρομ,την μανησια ρομ και δουλευουν αψογα.τελος παντων σευχαριστω που ασχοληθηκες.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0