Παιδιά επειδή ακούω όλους για back up, το 90% είναι φωτό και video , σωστά ?? Με το google fotos που είναι αποθηκευμένα όλα στην google δεν είστε καλυμμένοι??
[Miui 10 8.9.13] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 35 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
το μπακ απ δεν γινεται μονο για αυτα τα αρχεια αλλα για ολο το λειτουργικο ουτως ωστε να γυριζουμε πισω αν παει κατι στραβα.
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Παιδιά επειδή ακούω όλους για back up, το 90% είναι φωτό και video , σωστά ?? Με το google fotos που είναι αποθηκευμένα όλα στην google δεν είστε καλυμμένοι??
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ο/H stauros2653 έγραψε:
το μπακ απ δεν γινεται μονο για αυτα τα αρχεια αλλα για ολο το λειτουργικο ουτως ωστε να γυριζουμε πισω αν παει κατι στραβα.
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Σήμερα με τρέλανε στο force close η διεπαφή κλήσεων.
Στην αναφορά δείχνει ότι χτυπάει στην αυτόματη εγγραφή κλήσεων που έχω.
Το έκανε σε άλλους ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Ο/H stauros2653 έγραψε:
-
Προσπάθησα σήμερα να βάλω SuperSU μέσω άρωμα . Μου έβγαλε ότι γίνεται η εγκατάσταση, έβγαλε ότι ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και έκανα reboot. Η εφαρμογή δεν υπήρχε αφενός αλλά αφετέρου καμία εφαρμογή δεν επερνε δικαιώματα Ρουτ.
Εγκατέστησα εγώ την εφαρμογή αλλά έβγαζε ότι δεν είναι Ρουτ.
Κατέβασα την 2.82 και την φλασαρα από twrp. Ολοκληρωνεται η εγκατάσταση κανονικά. Ξεκινάω πάλι αλλά πάλι δεν είναι ρουταρισμένό.
Γιατί ;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Aris Dinovitsis Deauville έγραψε:
@thanag7 από μπαταρία ; Στρώνει η κατάσταση; Η μονάδα 4 της ΔΕΗ του Άης καρδιάς για πάρτη μου δουλεύει........χάχα
Μέσα μας έβαλε η δλεια με την Δεκάρα....θα μας βγάλει η ΔΕΗ από το κοινωνικό τιμολόγιο
-
Ο/H tasos01 έγραψε:
Πως επιλέγουμε και τον εσωτερικό χώρο;
-
@Gkontos10 Πέρασες την καινούργια ρομ;
Αν ναι, με factory reset ή με τα 2 cache;
Πως είναι η καινούργια ρομ, η μπαταρία;
Είμαι κ εγώ στην 8.5.3 κ με ενδιαφέρει η μετάβαση.
@MIUI_ART σε περίπτωση που κάνω την μετάβαση σε miui 10 θα μπορέσω να επιστρέψω στην 8.5.3 (miui 9) εφόσον πάρω πλήρες back up μέσα από twrpq;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0