Είχα κανει clear data, αλλά το προβλημα με το gps για μενα παρέμενε. Το έχουν και πολλοί αλλοι αν κρίνω απο τα σχολια στο play. Ελπίζω να το φτιάξουν.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H pan83 έγραψε:
Είχα κανει clear data, αλλά το προβλημα με το gps για μενα παρέμενε. Το έχουν και πολλοί αλλοι αν κρίνω απο τα σχολια στο play. Ελπίζω να το φτιάξουν.
-
Ο/H palalos81 έγραψε:
Ο/H pan83 έγραψε:
-
Ο/H sgatz έγραψε:
Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και άνοιξε Bluetooth και κάνε τα όλα από την αρχή. Επίσης να έχει ολοκληρωθεί ο συγχρονισμός στο notify πριν κάνεις οτιδήποτε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά την ξαναδιεγραψα και πέρασα ξανά του φόρουμ και όλα οκ!!! -
Όσον αφορά την μπαταρία κ γω τα ιδια προβλήματα, το πρωί φόρτισε το κινητό huawei p9 life 2017, και τωρα ειμαι στο 26%!!!
Το gps συνέχεια ανοικτό....... -
Εμενα κανενα προβλημα με gps λ εβαλα.την εκδοση σας ρεσουρς και φιρμγουερ δεν βγαλατε ετσι;; Γιατι εμενα δε μ περασε τπτ
-
Και εγώ από το πρωί που πέρασα την 3.5.4, αφού προηγουμένως έκανα απεγκατασταση την 3.5.3, το GPS είναι κανονικά κλειστό κ κατανάλωση μπαταρίας έχω μέχρι στιγμής στο 2%.
-
Έβγαλα την καινουρια και έβαλα την 3.5.3
Προς το πάρων δε φαίνεται να καταβροχθίζει την μπαταρία.
Το προβ ειναι οτι δε μπορώ να απορρίψω μια κλήση...
Μιφιτ 3.5.3 / αλγόριθμος 1.1.14
mi band 2.0.0.4 -
Εγώ είμαι εντάξει με το καινούργιο αλλα έσβησα το παλιό πρώτα που είπατε γιατί ειχα τα ιδια ,με την μπαταρία ηταν 17% τώρα μου λέει 6,3%
-
Ο/H prince έγραψε:
Εγώ είμαι εντάξει με το καινούργιο αλλα έσβησα το παλιό πρώτα που είπατε γιατί ειχα τα ιδια ,με την μπαταρία ηταν 17% τώρα μου λέει 6,3%
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα οι διαφορές μεταξύ των versions του mi fit που τις γράφει;
-
Ο/H sgatz έγραψε:
Ο/H prince έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0