Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H Selemeles έγραψε:
Ευχαριστώ.Από τα αρχεία στο 2ο ποστ παίζει μόνο τα ν42 τα άλλα γιοκ. Το κανονικό ρολόι σε πιο αρχείο θα έπρεπε να ειναι;
Επίσης υπάρχει πρόβλημα που το έχω σκίσει κ έχω δοκιμάσει όλα τα αρχεία;
Επίσης με αυτό το firmware, μόνο τα Θέματα v42 θα χρησιμοποιείς τα άλλα δεν κάνουν. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Selemeles έγραψε:
Ευχαριστώ.Από τα αρχεία στο 2ο ποστ παίζει μόνο τα ν42 τα άλλα γιοκ. Το κανονικό ρολόι σε πιο αρχείο θα έπρεπε να ειναι;
Επίσης υπάρχει πρόβλημα που το έχω σκίσει κ έχω δοκιμάσει όλα τα αρχεία;
Λύθηκαν τα θέματα κ φαίνεται καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από το κινητό.
Συνέχιζει όμως το πρόβλημα ότι δε φαίνονται οι αναπάντητες κ όταν κάνω απόρριψη από το ρολόι. Με κάποιο θέμα βέβαια έπαιξε αλλά δε θυμάμαι σε ποιο. -
Παιδιά μια ερώτηση. Αν έχω εγκατεστημενη την Mi Fit 3.5.3 αλλά στο mi band έχω την τελευταία έκδοση 2.0.0.4., υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας; πχ οι μετρήσεις κτλ θα γίνονται σωστά;
-
-
Καλησπέρα στην κοινότητα!
Είμαι νέος χρήστης και στο φόρουμ, αλλά και γενικά στην Xiaomi. Η επαφή μου με την εταιρία, είναι με ένα Mi box, ένα RedMi Note 4 που είχα πάρει δώρο στην κοπέλα μου. Σήμερα, αγόρασα το mi band 3 από τον Κοτσόβωλο με την προσφορά.
Διάβασα τις οδηγίες για αναβάθμιση στα ελληνικά, αλλά το πρόβλημα μου είναι πως το κινητό μου είναι ένα iPhone X. Αν περάσω το Greek Mi Fit στο κινητό της κοπέλας, περάσει αυτόματα το ελληνικό software, όταν θα κάνω συγχρονισμό με το Mi Fit του iPhone, θα μου γυρίσει στα ελληνικά;
Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει, καθώς έχω χρόνια να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα και τα έχω χάσει.
Ευχαριστώ πολύ για την κάθε βοήθεια! -
καλησπερα παιδια!
Μολις μου δωσανε το xiaomi mi band 2,κατεβασα το mi fit απο το app store εκανα συνδεση μεσω gmail ολα λειτουργουν καλα εκτος απο τις ειδοποιησεις δεν εφανιζει ουτε νουμερα ουτε ονοματα.
Εχω το iphone se με ios 12.1 και στο mi fit εχω 3.5.4 -
Παίδες ερώτηση. Δε με αφήνει να κάνω mute/reject την κλήση παρά μόνο όταν έχω ενεργοποιημένο το screen unlock. Συμβαίνει και σε σας; Χρησιμοποιώ redmi note 5 με την τελευταία global stable.
-
Ο/H evripidis έγραψε:
Καλησπέρα στην κοινότητα!
Είμαι νέος χρήστης και στο φόρουμ, αλλά και γενικά στην Xiaomi. Η επαφή μου με την εταιρία, είναι με ένα Mi box, ένα RedMi Note 4 που είχα πάρει δώρο στην κοπέλα μου. Σήμερα, αγόρασα το mi band 3 από τον Κοτσόβωλο με την προσφορά.
Διάβασα τις οδηγίες για αναβάθμιση στα ελληνικά, αλλά το πρόβλημα μου είναι πως το κινητό μου είναι ένα iPhone X. Αν περάσω το Greek Mi Fit στο κινητό της κοπέλας, περάσει αυτόματα το ελληνικό software, όταν θα κάνω συγχρονισμό με το Mi Fit του iPhone, θα μου γυρίσει στα ελληνικά;
Μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει, καθώς έχω χρόνια να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα και τα έχω χάσει.
Ευχαριστώ πολύ για την κάθε βοήθεια!
-
Καλημέρα. Έχω κάνει εγκατάσταση το Ελληνικό firmware v2.0.0.4 σε mi band 3. Όλα πηγαίνουν καλά εκτός από τον καιρό.
Δεν έχω android και βρήκα το AmazTools σε ios (free) που έχει δυνατότητα εγκατάστασης custom firmware στο mi band.
Εγκατέστησα τα αρχεία firmware και το resources και το αποτέλεσμα στον καιρό είναι αυτό.
Είναι κάτι γνωστό; Παίζει ρόλο που χρησιμοποίησα ios με AmazTools για την εγκατάσταση; Όλα τα υπόλοιπα εμφανίζονται σωστά. -
-
Ναι αν το γυρίσω στα Αγγλικά εμφανίζονται οι λέξεις στα Αγγλικά.
Εννοείς ότι τραβάει τα δεδομένα από την εφαρμογή του καιρού στο κινητό;
Μη ξεχνάς ότι είμαι σε ios. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Δεν νομίζω πως το mi fit στο ios παίρνει δεδομένα από άλλα apps. Έχω διάφορες εφαρμογές καιρού στο ios και είναι όλες εξελληνισμένες. Το mi fit app δεν μου δίνει κάπου την δυνατότητα επιλογής app για τα δεδομένα καιρού. Μάλλον χρησιμοποιεί τη δική του πηγή και δεν είναι εξελληνισμένη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0