Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H giorgos01 έγραψε:

Καλησπέρα στην Παρέα, έχω ένα καινούριο band 3 στο οποίο έκανα εγκατάσταση το τελευταίο ελληνικό firmware 2.0.0.4 με 3.5.4 στο τηλέφωνο, όλα δείχνουν καλά εκτός ότι έχω κάποιες αποσυνδέσεις... Ξέρει κάποιος γιατί?π.χ στέλνω μν messenger το περνει και κατ ευθείαν μν viber και έχει κάνει αποσύνδεση, τι μπορεί να συμβαινει?έχω εγκατεστημένο και το notify&fitness
      Παρατήρησα ότι όταν λαμβάνω μν messenger κάνει αποσύνδεση και μετά ξανά συνδέεται μόνο το notify&fitness
      Άσε ή το ένα ή το άλλο... Αν θες ντε και σώνει το notify κλείσε όλες τις ειδοποιήσεις από το mi fit και άσε να τις παίρνει από το notify

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H sgatz έγραψε:

Ο/H giorgos01 έγραψε:

Καλησπέρα στην Παρέα, έχω ένα καινούριο band 3 στο οποίο έκανα εγκατάσταση το τελευταίο ελληνικό firmware 2.0.0.4 με 3.5.4 στο τηλέφωνο, όλα δείχνουν καλά εκτός ότι έχω κάποιες αποσυνδέσεις... Ξέρει κάποιος γιατί?π.χ στέλνω μν messenger το περνει και κατ ευθείαν μν viber και έχει κάνει αποσύνδεση, τι μπορεί να συμβαινει?έχω εγκατεστημένο και το notify&fitness
      Παρατήρησα ότι όταν λαμβάνω μν messenger κάνει αποσύνδεση και μετά ξανά συνδέεται μόνο το notify&fitness
      Άσε ή το ένα ή το άλλο... Αν θες ντε και σώνει το notify κλείσε όλες τις ειδοποιήσεις από το mi fit και άσε να τις παίρνει από το notify
      Άφησα το Mi fit λύθηκε το προβλημα αλλά τώρα δεν ενημερώνεται ο καιρός, έκανα επανεκκίνηση το τηλ αλλά τίποτα, είμαι συνδεμενος κανονικά.. Τι να φταίει?
      Θέλω ακόμη να ρωτήσω αν μπορώ μετράω μια διαδρομή που τρέχω η περπατάω από το μηδέν..
    • Ο/H giorgos01 έγραψε:

Ο/H sgatz έγραψε:

Ο/H giorgos01 έγραψε:

Άφησα το Mi fit λύθηκε το προβλημα αλλά τώρα δεν ενημερώνεται ο καιρός, έκανα επανεκκίνηση το τηλ αλλά τίποτα, είμαι συνδεμενος κανονικά.. Τι να φταίει?
      Θέλω ακόμη να ρωτήσω αν μπορώ μετράω μια διαδρομή που τρέχω η περπατάω από το μηδέν..
      Πήγαινε ρυθμίσεις ώρας και βγάλε το αυτόματη ενημέρωση και όρισε σαν περιοχή Κάιρο και θα παίξει λάδι...
      Για το δεύτερο ερώτημα μόνο μέσω mi fit. Πας προπόνηση, επιλέγεις δραστηριότητα και πατάς το play για να καταγράψει στοιχεία μόνο για την συγκεκριμένη διαδρομή. Δεν ξέρω αν και μέσα από το μενού άσκηση του band θα γινόταν γιατί δεν μου έπαιξε σωστά μια φορά που το δοκίμασα, έκανε τα δικά του...

• Διαφήμιση
    • Ο/H sgatz έγραψε:

Ο/H giorgos01 έγραψε:

Ο/H sgatz έγραψε:

Ο/H giorgos01 έγραψε:

Άσε ή το ένα ή το άλλο... Αν θες ντε και σώνει το notify κλείσε όλες τις ειδοποιήσεις από το mi fit και άσε να τις παίρνει από το notifyΣτάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Άφησα το Mi fit λύθηκε το προβλημα αλλά τώρα δεν ενημερώνεται ο καιρός, έκανα επανεκκίνηση το τηλ αλλά τίποτα, είμαι συνδεμενος κανονικά.. Τι να φταίει?Θέλω ακόμη να ρωτήσω αν μπορώ μετράω μια διαδρομή που τρέχω η περπατάω από το μηδέν..
      Πήγαινε ρυθμίσεις ώρας και βγάλε το αυτόματη ενημέρωση και όρισε σαν περιοχή Κάιρο και θα παίξει λάδι...Για το δεύτερο ερώτημα μόνο μέσω mi fit. Πας προπόνηση, επιλέγεις δραστηριότητα και πατάς το play για να καταγράψει στοιχεία μόνο για την συγκεκριμένη διαδρομή. Δεν ξέρω αν και μέσα από το μενού άσκηση του band θα γινόταν γιατί δεν μου έπαιξε σωστά μια φορά που το δοκίμασα, έκανε τα δικά του...

Έκανα την ρύθμιση της ώρας αλλά στην περιοχή δεν έχει κάιρο και πάλι στο ρολόι βλέπω μν "συνδεθείτε με την εφαρμογή", το παράξενο είναι ότι στην αρχή έπαιζε ο καιρός
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]

Θέλει λίγο τον χρόνο του και θα στρώσει, είναι γνωστό bug. Περίεργο να μην έχει το Κάιρο το κινητό σου. Σε όλους μας μετά την αλλαγή της ώρας έτσι παίζει... Xiaomi έχεις;

• Ο/H sgatz έγραψε:

Θέλει λίγο τον χρόνο του και θα στρώσει, είναι γνωστό bug. Περίεργο να μην έχει το Κάιρο το κινητό σου. Σε όλους μας μετά την αλλαγή της ώρας έτσι παίζει... Xiaomi έχεις;

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, αλλού έψαχνα το Κάιρο, έχω mi 6,επαιξε κατ ευθείαν, ευχαριστώ και πάλι.
    • Διαφήμιση
    • Εχθές παρέλαβα το κινεζακι mi band 3. Κατευθείαν mi fit gr 3.5.4 και όλα παίζουν κανονικά ακόμα και ο καιρός που με ανησυχούσε λίγο από αυτά που διάβασα. Ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου.
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Θέλει σύνδεση με mi fit να ολοκληρώσει...
      ευχαριστω για την απαντηση .. το εχω κανει και αφου εκοψε 3/4 φορες τελικα πηγε στο 100% αλλα μια απο τα ιδια ... εγραψε επιτυχια αλλα παλι η ιδια κατατσταση .. να αναφερω κιολας οτι πλεον το FW ειναι 2.2.0.12
    • Διαφήμιση
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Το περνάει σε δύο δόσεις. Τα δεύτερα (recourses) τα πέρασε;;;
      ναι τα περασε τωρα το κανω παλι και ακομη και τα fonts..το κανω χειροκινητα απο το apk της ομαδας εδω ... το FW αλλαξε σε 2.0.0.4 τα περναω ολα ξανα αλλα παλι οταν ανοιγει μου βγαζει το ιδιο .. ενω δειχνει οτι ολα εχουν παει καλα ...