οκ
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Manually μπορείς, αν έχει αναβαθμιστεί με το mifit του play store. Κατέβασε από τη πρυσελιδα το firmware, resources και πέρασε τα.
Δες κάπου στη μέση του πρώτου post από εδώ:
Όσοι όμως έχουν περασμένο ήδη το τελευταίο firmware και τα τελευταία resources θα πρέπει να περάσουν χειροκίνητα τα αρχεία που δίνουμε στο 2ο ποστ με τη χρήση του Notify & Fitness ώστε να είναι τα πάντα Ελληνικά στο Mi Band μας.
-
Κάτι για την V2.2.0.14 υπάρχει? Η έστω αγγλική γλώσσα...
Πέρασα τα ελληνικά, αλλα από τότε το mi band 3 δεν ανάβει όταν γυρνάω το χέρι μου για να δω την ώρα ας πούμε...τα έχω όλα ενεργοποιημένα... -
Δεν ξερω πια τι να κανω.Κατεβασα και το GadgetBridge Περασα και FW και το RES αλλα τιποτα Ειναι λες και δεν εχει κανενα FW Το μονο που βλεπω στην οθονη ειναι το εικονιδιο συνδεσης του pc με το MI BAND3 Αχ τι βλακεια εκανα το πηρα εχτες απο των υιο μου στα γενεθλεια μου και.........Δεν μου εφτανε που δουλεβει εστω και στα αγγλικα Ξερει κανενας να μου πει τι αλλο να κανω για να δουλεψει ξανα
Ευχαριστω -
Σβήσε ότι έχεις βάλει στο κινητό από θέμα αρχείων.
Φτιάξε έναν φάκελο πχ fitsetup
Μέσα στον φάκελο βάλε τα δύο zip αρχεία
Κάνε τα unzip μέσα στον φάκελο
Δοκίμασε να τα κάνεις εγκατάσταση με το notify & fitness -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε να τα κάνεις εγκατάσταση με το notify & fitnes
-
Ανακοίνωση:
Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 3.5.5 με ενσωματωμένα τα τελευταία Ελληνικά αρχεία για το Mi Band 3
(Firmware v2.2.0.14 & Resources v46).
Όσοι έχετε ακόμα την παλιά έκδοση, απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε το νέο Mi Fit και θα περαστούν όλα αυτόματα.
Όσοι έχετε την official έκδοση MiFit 3.5.5 από Google Play και σας έχει κάνει ήδη την αναβάθμιση, κατεβάστε από το 2ο post της πρώτης σελίδας το νέο firmware και το νέο resources και περάστε τα με το Notify & Fitness.
Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.
! ! ! Καλά Updates ! ! !
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε να τα κάνεις εγκατάσταση με το notify & fitness
Εκανα ακριβως αυτο που μου ειπες Εκανα εγκατασταση με το notify & fitness τα δυο αρχεια και δυστηχος παλι τιποτα Δεν μπορω να το καταλαβω το τι συμβαίνει..Βεβαια μετα περασα (δεν ξερω αν εκανα καλα) παλι με το notify & fitness το Mi Fit (βλεπω οτι εγινε ανημερωση στο Mi Fit) και καταφερα να ξαναδω ωρα και ημερομηνία.Δυστηχος μενουν κολλημενα δεν αλλαζει τιποτα αλλο και ουτε συνδέεται με το Mi Fit..Τι αλλο να κανω για να ειναι πλήρες λειτουργικο Ευχαριστω Καλη κυριακη -
Ο/H fusik έγραψε:
Καλημερα NasDriver..Εκανα ακριβως αυτο που μου ειπες Εκανα εγκατασταση με το notify & fitness τα δυο αρχεια και δυστηχος παλι τιποτα Δεν μπορω να το καταλαβω το τι συμβαίνει..Βεβαια μετα περασα (δεν ξερω αν εκανα καλα) παλι με το notify & fitness το Mi Fit (βλεπω οτι εγινε ανημερωση στο Mi Fit) και καταφερα να ξαναδω ωρα και ημερομηνία.Δυστηχος μενουν κολλημενα δεν αλλαζει τιποτα αλλο και ουτε συνδέεται με το Mi Fit..Τι αλλο να κανω για να ειναι πλήρες λειτουργικο Ευχαριστω Καλη κυριακη
Επίσης, για να λαμβάνει ειδοποίηση αυτός στον οποίο απευθύνεσαι, βάζε το @ μπροστά από το username πχ @NasDriver -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Απεγκατέστησε το Notify & Fitness και το GadgetBridge (ειδικά αυτό!!!). Μετά κάνε κατάργηση σύζευξης το band 3 από το Mi Fit και ξανακάνε τη διαδικασία σύνδεσης
Επίσης, για να λαμβάνει ειδοποίηση αυτός στον οποίο απευθύνεσαι, βάζε το @ μπροστά από το username πχ @
Σε ευχαριστω Το band 3 μου ειναι πλέον σε πλήρη λειτουργια να σε καλα Ευχαριστω και των @NasDriver Καλη κυριακη -
Ο/H fusik έγραψε:
Μου πηρε ο υιος μου στα γενεθλια μου MI BAND3
Συγκεκριμενα εχτες Μολις το πηρα το φόρτισα και κατεβασα απο το play store το mifit
Ο/H fusik έγραψε:
Καλημερα @dnomikos
Σε ευχαριστω Το band 3 μου ειναι πλέον σε πλήρη λειτουργια να σε καλα Ευχαριστω και των @NasDriver Καλη κυριακη
Άντε καλορίζικο και χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0