Αν και συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους και μπορούν να συνυπάρχουν, όχι δεν είναι απαραίτητο να έχεις και τις δύο εγκατεστημένες.Ο/H stavas έγραψε:
Σε ευχαριστω πολυ!εψαξα καλυτερα στις ρυθμισεις του notify και βρηκα οτι υπαρχει η επιλογη για να εμφανιζεται το ονομα καλουντος.για να λειτουργει το band πρεπει να εχω και το notify και mi fit;;χρειαζονται και οι δυο εφαρμoγες;;
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Μετά την εγκατάσταση της τελευταίας version, δεν μπορώ να δω λεπτομέρειες από τα μηνύματα του gmail και του viber.
Μου βγάζει το μήνυμα:
'New message, enable show notification text on settings or view it on phone'
Στην προηγούμενη version θυμάμαι ότι μια φορά τα ρύθμισα αυτά και δούλευαν σωστά οι ειδοποιήσεις.
Τι πρέπει να κάνω παιδιά?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.
Ευχαριστώ πολύ για το apk και τα fw/res. Δουλεύουν άψογα σε PocoF1+MiBand3.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
Καλησπέρα σας
Προσπαθω να βαλω ελληνικά στο band 3 που πηρα χθες αλλα κατι δεν κανω καλα. Εχω κατεβάσει το τελευταίο mi fit απο το φορουμ εχω κατεβάσει το notify & fitness, εχω κατεβάσει το τελευταίο firmware 2.2.0.14 και το 46 res. Εχω κανει πολλές φορες την διαδικασία σύμφωνα με τον οδηγο αλλα τίποτα. Στο about του κινητό λεει miui gr αλλα ελληνικα πουθενά. Αν μπορει να βοηθήσει καποιος. -
Ο/H gregbala έγραψε:
Καλησπέρα σας
Προσπαθω να βαλω ελληνικά στο band 3 που πηρα χθες αλλα κατι δεν κανω καλα. Εχω κατεβάσει το τελευταίο mi fit απο το φορουμ εχω κατεβάσει το notify & fitness, εχω κατεβάσει το τελευταίο firmware 2.2.0.14 και το 46 res. Εχω κανει πολλές φορες την διαδικασία σύμφωνα με τον οδηγο αλλα τίποτα. Στο about του κινητό λεει miui gr αλλα ελληνικα πουθενά. Αν μπορει να βοηθήσει καποιος.
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H gregbala έγραψε:
Καλησπέρα σας
Προσπαθω να βαλω ελληνικά στο band 3 που πηρα χθες αλλα κατι δεν κανω καλα. Εχω κατεβάσει το τελευταίο mi fit απο το φορουμ εχω κατεβάσει το notify & fitness, εχω κατεβάσει το τελευταίο firmware 2.2.0.14 και το 46 res. Εχω κανει πολλές φορες την διαδικασία σύμφωνα με τον οδηγο αλλα τίποτα. Στο about του κινητό λεει miui gr αλλα ελληνικα πουθενά. Αν μπορει να βοηθήσει καποιος.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gregbala έγραψε:
Τα εκανα ολα αυτα φίλε, εχω την τελευταία εκδοση στο band τις miui αλλα δεν εχω ελληνικα. Αυτο δεν καταλαβαίνω
-
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H gregbala έγραψε:
Τα εκανα ολα αυτα φίλε, εχω την τελευταία εκδοση στο band τις miui αλλα δεν εχω ελληνικα. Αυτο δεν καταλαβαίνω
Ο/H gregbala έγραψε:
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H gregbala έγραψε:
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Όταν βάζεις για πρώτη φορά το ελληνικό mifit από την πρώτη σελίδα του νήματος και το miband έχει firmware μικρότερο από αυτό του miband η αναβάθμιση γίνεται αυτόματα.
Αλλιώς κατεβάζεις τα αρχεία από τη πρώτη σελίδα και τα περνάς με το notify.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0