Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • αν έχεις κατεβασει το mifit σε Android κινητό και έχεις κάνει αναβάθμιση το miband δεν θα κάνει πάλι αναβάθμιση όταν το συνδέσεις σε mifit του iPhone.
      Μόνο όταν αναβαθμιστεί το mifit του iPhone θα γίνει η "ζημιά". Και αυτό θα το αποτρέψεις απαγορεύοντας τις αυτόματες αναβαθμίσεις στο app store...
    • Αυτο ακριβως παθαινω ομως. 3.5.7 και στις 2 συσκευες, εχει την 2.2.0.42. Κανω την διαδικασια, περναω τα ελληνικα, και στην συζευξη με το iphone, το πρωτο πραγμα που κανει ειναι update και μολις τελειωνει μου λεει οτι εχει την 2.2.0.42. ...
    • Ο/H yakamuki έγραψε:

Ωραια επειδη μπερδευτηκα. Εγω την κανω καλα την διαδικασια, απλα οταν συνδεω το band στο Iphone, κανει Update το firmware οχι το Mi Fit app. Οποτε το να απενεργοποιησω το update απο το appstore, δεν θα οφελησει καπου. Μονο αν το κανω να παιξει σε iphone θα εχει νοημα να απενεργοποιησω το auto update απο το appstore. Το firmware Και τα resources τα χρησιμοποιησα απο την πρωτη σελιδα, εκανε κανονικα το Update (ειδα τα ελληνικα στην οθονη του band) αλλα με το που κανει ζευξη με το app κανει και αυτοματα firmware update στο band, οποτε χανονται αυτα που εκανα..
      Καλησπέρα φίλε ποιο πάνω λένε τα παιδεία το τελευταίο firmware με το τελευταίο mi fit θα το έχουν έτοιμο μέσα στην εβδομάδα από όσο κατάλαβα όποτε λίγο υπομονή και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      @papaflessas :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H yakamuki έγραψε:

Αυτο ακριβως παθαινω ομως. 3.5.7 και στις 2 συσκευες, εχει την 2.2.0.42. Κανω την διαδικασια, περναω τα ελληνικα, και στην συζευξη με το iphone, το πρωτο πραγμα που κανει ειναι update και μολις τελειωνει μου λεει οτι εχει την 2.2.0.42. ...
      Πολυ περίεργο που σου αναβαθμίζει στην ίδια έκδοση... Να το δούνε τα παιδιά να μας πούνε...
    • καλημέρα παιδιά.

Χθες έκανα μια βλακεία κι έκανα κατά λάθος uninstall το mifit της κοινότητας που είχα βάλει (το τελευταίο που είχατε ανεβάσει) ενώ είχε μείνει το notify.
      Μες στον πανικό μου λοιπόν και μη μπορώντας να μπω στο forum εκείνη τη στιγμή, έβαλα το official το οποίο δεν έκανε connection με το miband 3 μου.
      Έβγαλα το notify και το mifit το official κι έβαλα το Mifit της κοινότητας που πάλι δεν συνδεόταν με το band. Έκανα unpair το band από το τηλέφωνο έβγαλα-ξαναέβαλα την εφαρμογή πάλι τίποτα. Στην συνέχεια έβαλα το notify που μετά από πολύ ώρα έδειχνε ότι συνδεόταν με το band για να δείχνει βήματα αλλά νομίζω τίποτα άλλο.
      Επίσης παρατηρώ ότι δεν μου βγάζει το band στις ορατές συσκευές μέσω bluetooth.

Έχετε καμιά ιδέα παιδιά πως θα βγάλω άκρη τώρα???
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]

Καλημέρα. Αν αγοράσω το mi Band 3 international για κάποιον που έχει iPhone και δεν τον ενδιαφέρουν τα ελληνικά, λογικά θα είναι οκ με το Mi Fit του appstore?

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H echaosad έγραψε:

Καλημέρα. Αν αγοράσω το mi Band 3 international για κάποιον που έχει iPhone και δεν τον ενδιαφέρουν τα ελληνικά, λογικά θα είναι οκ με το Mi Fit του appstore?

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      [procontra][/procontra]
      Εγω και με.την κινεζικη εκδοση του miband που εχω τωρα, αν το συνδεσεις με.το iphone και εχει σαν γλωσσα αγγλικα , δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Εισερχομενα τηλεφωνα, μηνυματα, ειδοποιησεις ειναι κομπλε. Ακομα και τις επαφες με ελληνικους χαρακτηρες τους δειχνει. Το προβλημα με τα ελληνικα ειναι μονο στο μενου, αλλα αν δεν σε νοιαζει εισαι κομπλε
    • Διαφήμιση
    • Ο/H millboc έγραψε:

καλημέρα παιδιά.

Χθες έκανα μια βλακεία κι έκανα κατά λάθος uninstall το mifit της κοινότητας που είχα βάλει (το τελευταίο που είχατε ανεβάσει) ενώ είχε μείνει το notify.
      Μες στον πανικό μου λοιπόν και μη μπορώντας να μπω στο forum εκείνη τη στιγμή, έβαλα το official το οποίο δεν έκανε connection με το miband 3 μου.
      Έβγαλα το notify και το mifit το official κι έβαλα το Mifit της κοινότητας που πάλι δεν συνδεόταν με το band. Έκανα unpair το band από το τηλέφωνο έβγαλα-ξαναέβαλα την εφαρμογή πάλι τίποτα. Στην συνέχεια έβαλα το notify που μετά από πολύ ώρα έδειχνε ότι συνδεόταν με το band για να δείχνει βήματα αλλά νομίζω τίποτα άλλο.
      Επίσης παρατηρώ ότι δεν μου βγάζει το band στις ορατές συσκευές μέσω bluetooth.

Έχετε καμιά ιδέα παιδιά πως θα βγάλω άκρη τώρα???
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      Να προσθέσω ότι έχω προσπαθήσει να περάσω μέσω του notify τόσο το αρχείο fw, όσο και res & ft, αλλά το update δεν προχωράει, μένει στο 0% και στην οθόνη του band δεν φαίνεται να γίνεται κάτι.
      Επίσης επειδή ίσως βοηθήσει το band δουλεύει κανονικά, ώρα, βήματα, παλμοί και με την γραμματοσειρά που είχα περάσει από εδώ.
      Το πρόβλημα είναι ότι δεν συγχρονίζει η εφαρμογή... :(
    • @millboc κάνε unistall όλες τις εγαρμοφές που συνδέονται με το Mi Band. Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και μετά βάλε μόνο την εφαρμογή από εδώ και δοκίμασε πάλι να το συνδέσεις. Αν μέσα στην εφαρμογή δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο κάνε Unpair και μετά πάλι Pair. Κάποιο κόλλημα θα έχει φάει τώρα. Μπορείς να δοκιμάσεις και όπως είσαι να καθαρίσεις την cache του Mi Fit και του bluetooth και να δοκιμάσεις πάλι να κάνεις pair. :)

ΥΓ: αν έχεις εγκατεστημένο το gadgetbridge κάνετ ο unistall πρώτο από όλα.

------------------------------------------------------------------------------------------------

@yakamuki κάνε λίγο υπομονή 3-4 μέρες να βγάλουμε την τελευταία έκδοση του firmware και αφού περάσεις αυτή δε θα έχεις πάλι πρόβλημα. Θα την περάσεις με τη χρήση ενός android κινητού και μετά θα είναι κομπλέ και σε iphone. Απλά βάλε στο iphone να μην κάνει αυτόματα update το Mi Fit ώστε σε επόμενο update μη περάσει αυτόματα το όποιο νέο firmware και χαθούν τα Ελληνικά! :)
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

@millboc κάνε unistall όλες τις εγαρμοφές που συνδέονται με το Mi Band. Κάνε επανεκκίνηση το κινητό και μετά βάλε μόνο την εφαρμογή από εδώ και δοκίμασε πάλι να το συνδέσεις. Αν μέσα στην εφαρμογή δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο κάνε Unpair και μετά πάλι Pair. Κάποιο κόλλημα θα έχει φάει τώρα. Μπορείς να δοκιμάσεις και όπως είσαι να καθαρίσεις την cache του Mi Fit και του bluetooth και να δοκιμάσεις πάλι να κάνεις pair. :)

ΥΓ: αν έχεις εγκατεστημένο το gadgetbridge κάνετ ο unistall πρώτο από όλα.
      Απεγκατέστησα το mifit & το notify, έκανα restart το κινητό, εγκατέστησα ξανά το mifit της κοινότητας κι αφού έκανα unpair/pair το band μετά είναι ΟΚ.
      Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, καλή συνέχεια.
    • μια ερώτηση σ' αυτό το Notify & Fitness for Mi Band πως μπορώ να το έχω στο κινητό μου αλλά να μην είναι ενεργό;
      θέλω να το χρησιμοποιώ μονάχα για τα fw updates κατά άλλα χρησιμοποιώ το app της xiaomi.
      μου τι δίνει όταν παίζουν και τα δύο και κάθε φορά που είναι να βγει νέο ελληνικό fw το κάνω install και un-install
    • Διαφήμιση