Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H sidis έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Αν είναι ειδικοί χαρακτήρες πιθανόν :)

Δες στο κινητό, σαν ειδοποίηση τι εμφανίζει ώστε να δεις ποιοι χαρακτήρες είναι με ?? στο miband
      το περίεργο είναι οτι δεν έχει ειδικούς χαρακτήρες, εκτώς και αν είναι κάποιοι που δεν φαίνονται...παρακάτω η εγγραφή του google calendar και δίπλα το πως απεικονίζεται στο band...

Γνωρίζουμε για ποιον λόγο μπορεί να εμφανίζονται τα ερωτηματικά? Έχει νόημα να ξαναπεράσω το resources αρχείο?

Να σημειώσω ότι μια χαρά εμφανίζονται στα notifications όλοι οι Ελληνικοί χαρακτήρες.
    • Καλημέρα παιδιά
      Σήμερα ήρθαν τα ρολογακια μιυ τα παρέλαβε η γυναίκα μου εγω είμαι στην δουλειά, αλλά λέει πως πατάει το κουμπί και δεν ανοίγει, παίζει να είναι τελείως αφορτιστο; είναι νορμάλ αυτό; γιατί από ότι ξέρω έρχονται φορτισμένα,θα μου πείτε αν ήταν στην αποθήκη κανα μήνα μέχρι να πουληθούν παπαλα μπαταρία
      Στην ερώτηση μου τώρα, απλά περνάω το mi fit που έχετε πρώτη σελίδα τα συγχρονιζω και έχω ελληνικά;
      Και μετά το δουλεύει και με iphone κανονικά;
    • Διαφήμιση
    • Ειναι αφορτιστο...φαντασου οτι το δικο μου "ξεψυχησε" λιγο πριν το ανοιξω...
      Οπως ανεφερες, στην πρωτη σελιδα εχει την διαδικασια για να το μετατρεψεις στα Ελληνικα, καθως και οδηγιες σχετικα με το iphone.
    • Οκ ειμαι σπίτι φορτίζουν κανονικά ήταν άδεια
      Πριν προχωρήσω με το ελληνικό λογισμικό μπορεί κάποιος να μου πει τι bugs έχει; γιατί αν είναι κάτι που χρειάζομαι να μείνω με το αγγλικό,
      Πάντως βλέπω απίστευτη υποστήριξη και ζωή το φόρουμ μπράβο σε όλους σας
    • Με την 3.5.7 βλεπετε και τον καιρο? εγω γιατι δεν βλεπω πουθενα την προγνωση?
    • Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:

Με την 3.5.7 βλεπετε και τον καιρο? εγω γιατι δεν βλεπω πουθενα την προγνωση?
      Εννοείται... Μήπως την έχεις επιλέξει στο mi fit καταλάθος να μην εμφανίζεται; Για δες στις ρυθμίσεις προβολής

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sidis έγραψε:

Ο/H sidis έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Αν είναι ειδικοί χαρακτήρες πιθανόν :)

Δες στο κινητό, σαν ειδοποίηση τι εμφανίζει ώστε να δεις ποιοι χαρακτήρες είναι με ?? στο miband
      το περίεργο είναι οτι δεν έχει ειδικούς χαρακτήρες, εκτώς και αν είναι κάποιοι που δεν φαίνονται...παρακάτω η εγγραφή του google calendar και δίπλα το πως απεικονίζεται στο band...

Γνωρίζουμε για ποιον λόγο μπορεί να εμφανίζονται τα ερωτηματικά? Έχει νόημα να ξαναπεράσω το resources αρχείο?

Να σημειώσω ότι μια χαρά εμφανίζονται στα notifications όλοι οι Ελληνικοί χαρακτήρες.

Πέρασα εκ νέου το resource file, αλλά δυστυχώς τα ερωτηματικά (?) εμφανίζονται ακόμα…

Μικρό το κακό, διότι τα Ελληνικά δουλεύουν μια χαρά στις άλλες ειδοποιήσεις, απλά για το “γαμώτο” θα ήθελα να λυνόταν κι αυτό…
    • Παιδιά σας έσκασα ακόμη δεν ήρθα αλλά θέλω άλλη μια βοήθεια, πέρασα στο δικό μιυ και της γυναίκας μιυ τα ελληνικά μέσω του τηλεφώνου μου, αλλά η γυναίκα μου έχει iphone και μετά απο λίγο της έκανε αναβάθμιση και γύρισε στα αγγλικά
      1) Τώρα απλά το ξανα συνδέω με το δικό μου τηλέφωνο και επανέρχονται η θέλει άλλη διαδικασία;
      2) πως μπορώ να αποφύγω το update απο το iphone? Δεν έχει απενεργοποίηση ενημερώσεων :( η δεν το βρίσκω εγώ τέλος πάντων
      Ο τρόπος που γράφει η πρώτη σελίδα για σεταρισμα μέσω iphone λογικά είναι για ξεκλειδωτα iphone γιατί δε νομίζω να με αφήσει να εγκαταστήσω εφαρμογή εκτός στορ ακόμη και με τον browser οπότε πάω στη λύση android αλλα δε ξέρω οως να αποτρέψω την ενημέρωση μετά απο λίγο
    • Ο/H Eulogison έγραψε:

Παιδιά σας έσκασα ακόμη δεν ήρθα αλλά θέλω άλλη μια βοήθεια, πέρασα στο δικό μιυ και της γυναίκας μιυ τα ελληνικά μέσω του τηλεφώνου μου, αλλά η γυναίκα μου έχει iphone και μετά απο λίγο της έκανε αναβάθμιση και γύρισε στα αγγλικά
      1) Τώρα απλά το ξανα συνδέω με το δικό μου τηλέφωνο και επανέρχονται η θέλει άλλη διαδικασία;
      2) πως μπορώ να αποφύγω το update απο το iphone? Δεν έχει απενεργοποίηση ενημερώσεων :( η δεν το βρίσκω εγώ τέλος πάντων
      Ο τρόπος που γράφει η πρώτη σελίδα για σεταρισμα μέσω iphone λογικά είναι για ξεκλειδωτα iphone γιατί δε νομίζω να με αφήσει να εγκαταστήσω εφαρμογή εκτός στορ ακόμη και με τον browser οπότε πάω στη λύση android αλλα δε ξέρω οως να αποτρέψω την ενημέρωση μετά απο λίγο
      Έχει βγει το MiFit 3.5.8 που περιέχει νεότερο firmware το 2.3.0.2 για αυτό σου το άλλαξε. Απενεργοποίησε στο iPhone τις αυτόματες ενημερώσεις του MiFit για να μην σου το κάνει μελλοντικά έτσι ώστε να του κάνεις ΕΣΥ αναβάθμιση αφού πρώτα περάσεις χειροκίνητα όποιο νεότερο firmware, resources κλπ υπάρχει... Μπορείς να περάσεις τα αρχεία και χωρίς συσκευή Android κατευθείαν με το iPhone όπως έγραψε και το μέλος μας @jimdem εδώ.

Προς το παρόν μείνε όπως είσαι... Το νέο firmware είναι έτοιμο και δοκιμάζεται και θα ανέβει το πρωί στην πρώτη σελίδα ;)
    • Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά αυτό είναι που δε μπορώ να βρώ,πβς απενεργοποιω τις αυτόματες ενημερώσεις...δεν βρίσκω τέτοια επιλογή στην εφαρμογή, κάποιος με iphone ενα screenshot?για να πω την αλήθεια ουτε στο android βρήκα ρύθμιση μεσα στο μι φιτ για τις αυτόματες ενημερώσεις