Προσθέσαμε link για παλαιότερες εκδόσεις στην πρώτη σελίδαΟ/H kstelios81 έγραψε:
Καλησπέρα που μπορώ να βρω την 3.5.7 έκδοση;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠροσθέσαμε link για παλαιότερες εκδόσεις στην πρώτη σελίδαΟ/H kstelios81 έγραψε:
ΕυχαριστώΟ/H dnomikos έγραψε:
Προσθέσαμε link για παλαιότερες εκδόσεις στην πρώτη σελίδαΟ/H kstelios81 έγραψε:
Πατάω το λινκ και δεν ανοίγει κάνε έναν έλεγχο αν θέλειςΟ/H kstelios81 έγραψε:
ΕυχαριστώΟ/H dnomikos έγραψε:
![]()
Το Adaway παιζει ρόλο;Ο/H lallasgr έγραψε:
Μια χαρά δουλεύει μόλις το τσέκαρα. Μήπως έχεις κάτι και το μπλοκάρει?
Δες λίγο τα δικαιώματα/άδειες της εφαρμογής... μπορεί μετά την αναβάθμιση να τα έχει κλείσει για κάποιο λόγο και να θέλουν ξανά ρύθμιση.Ο/H garefal έγραψε:
νομιζω οτι μετα την αναβαθμιση του s9 μου σε pie υπαρχει προβλημα στην αναγνωριση κλησης στο band 2 . οτι και να δοκιμασα μου βγαζει μονο ενδειξη οτι με καλουν χωρις το ονομα του καλουντος
Μη προσπαθείς να κατεβάσεις από την εφαρμογή του φόρουμ. Δε γίνεται.Ο/H kstelios81 έγραψε:
Το Adaway παιζει ρόλο;
Νομίζω ότι είναι ενταξειΟ/H dnomikos έγραψε:
Δες λίγο τα δικαιώματα/άδειες της εφαρμογής... μπορεί μετά την αναβάθμιση να τα έχει κλείσει για κάποιο λόγο και να θέλουν ξανά ρύθμιση.Ο/H garefal έγραψε:
νομιζω οτι μετα την αναβαθμιση του s9 μου σε pie υπαρχει προβλημα στην αναγνωριση κλησης στο band 2 . οτι και να δοκιμασα μου βγαζει μονο ενδειξη οτι με καλουν χωρις το ονομα του καλουντος
Ειχες δίκιο αυτό ήτανε ευχαριστώΟ/H amavroudis έγραψε:
Μη προσπαθείς να κατεβάσεις από την εφαρμογή του φόρουμ. Δε γίνεται.Μέσα από browser δοκίμασε...Ο/H kstelios81 έγραψε:
Το Adaway παιζει ρόλο;