Από το λογαριασμό Mi.Ο/H geotzia έγραψε:
Και κάτι άλλο, αν βάλουμε την εγαρμογή ( mi fit) σε δεύτερο τηλέφωνο όταν συγχρονίσει, το ιστορικό ύπνου βημάτων κλπ από που τα παίρνει; από το ρολόι ή από τον λογαριασμό mi;
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Καλημέρα σας και καλως σας βρήκα.
Πέρασα το τελευταιο ελληνικο firmware στο miband3.
Το πρόβληαμ είναι ότι δεν μου εμφανίζει τον καιρό.
Μήπως ο καιρός παίζει μόνο σε xiaomi τηλέφωνα;
Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή καιρού;
Μέσα απο το mifit μου εμφανιζει κανονικά την περιοχή στα settings του καιρού, αλλλα στο ρολόι μου βγάζει μύνημα συνδέσου με την εφαρμογή για να δεις τον καιρό. -
Ο/H sothoms έγραψε:
Καλημέρα σας και καλως σας βρήκα.
Πέρασα το τελευταιο ελληνικο firmware στο miband3.
Το πρόβληαμ είναι ότι δεν μου εμφανίζει τον καιρό.
Μήπως ο καιρός παίζει μόνο σε xiaomi τηλέφωνα;
Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή καιρού;
Μέσα απο το mifit μου εμφανιζει κανονικά την περιοχή στα settings του καιρού, αλλλα στο ρολόι μου βγάζει μύνημα συνδέσου με την εφαρμογή για να δεις τον καιρό.
Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Την ζωνη ωρας και οτι αλλες ρυθμισεις, μεσα στην εφαρμογη mifit δεν τα κάνω;
Πρεπει να κάνω και κάτι στο τηλέφωνο; -
Οχι οι ρυθμίσεις ζώνης ώρας γίνεται στο τηλέφωνο όχι στην εφαρμογήΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Καλησπέρα,
Ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κάνω το mi band 3 να διαβάζει ελληνικούς χαρακτήρες διατηρώντας όμως το μενού στα Αγγλικά. Για παράδειγμα να μπορώ να διαβάζω ένα μήνυμα που είναι γραμμένο στα ελληνικά χωρίς όμως η μέρα, ο καιρός κλπ να είναι και αυτά στα ελληνικά (να παραμείνουν αγγλικά).
Ευχαριστώ -
-
Καλησπέρα σε όλους.
Δυστυχώς την πάτησα. Την Παρασκευή πήγα να πάρω ενα mi band 3 που είχα παραγγείλει απο banggood αλλά δεν είχα προσέξει καθόλου ότι θα μου στείλουν την κινέζικη έκδοση.
Έχω δοκιμάσει τα πάντα (με άλλο apk mi fit, gadgetbridge, notify fitness κλπ) αλλά δεν κατάφερα να βάλω τα αγγλικά (πόσο μάλλον τα ελληνικά).
Έχει κανείς καμία ιδέα; -
-
Ο/H christtagarakis έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Δυστυχώς την πάτησα. Την Παρασκευή πήγα να πάρω ενα mi band 3 που είχα παραγγείλει απο banggood αλλά δεν είχα προσέξει καθόλου ότι θα μου στείλουν την κινέζικη έκδοση.
Έχω δοκιμάσει τα πάντα (με άλλο apk mi fit, gadgetbridge, notify fitness κλπ) αλλά δεν κατάφερα να βάλω τα αγγλικά (πόσο μάλλον τα ελληνικά).
Έχει κανείς καμία ιδέα;
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Σε οποιαδήποτε έκδοση του θα έπρεπε απλά να ακολουθήσεις τον οδηγό και να περάσεις το firmware της πρώτης σελίδας του νήματος.
Σαν εργοστασιακό ακόμα το μόνο που έπρεπε να κάνεις ήταν να εγκαταστήσεις το mifit από τη πρώτη σελίδα. Τι έκανες εσύ;
Θα βοηθήσει να τραβήξω κανένα βίντεο με ότι κάνω? -
Κατέβασες το mifit από τη πρώτη σελίδα του νήματος, έκανε update το miband 3 σου όταν συνδέθηκε με αυτό το mifit και γύρισε ξανά στα κινέζικα;;; Αυτό μου λες;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0