Απεγκατέστησε το MiFit, κάνε Εκκαθάριση από την Ασφάλεια και πήγαινε στο => Mi Account και βάλε όλα τα στοιχεία σου που λείπουν ώστε στο Security check-up να σου βγάλει σκορ 100. Μετά κάνε αποσύνδεση το Mi Account στο κινητό και ξανακάνε σύνδεση κατα προτίμηση με τον αριθμό τηλεφώνου ή με το Mi Account ID. Τέλος, εγκατέστησε πάλι το Mi Fit, συνδέσου και δες αν σου ξανακάνει το ίδιο...Ο/H papcharis έγραψε:
Καλησπέρα. Απέκτησα πρόσφατα το Mi Band 3 NFC, πέρασα το λογισμικό και όλα μια χαρά. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά. Όμως, κάποιες φορές σταματάνε να μου έρχονται ειδοποιήσεις κλήσεων και ξυπνητηριών και μου βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στις φώτο που παραθέτω. Δεν φαίνεται παρ'ολα αυτά να υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση του MIUI μου. Έχουμε ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι μπράβο!
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ανακοίνωση:
Mi Band 3 απλό & NFC Edition - Αγγλικό Firmware με υποστήριξη Unicode χαρακτήρων
Αναρτήθηκε στην πρώτη σελίδα Αγγλικό Firmware με υποστήριξη Unicode χαρακτήρων για να εμφανίζονται σωστά τα Ελληνικά για το Mi Band 3 και το Mi Band 3 NFC Edition.
Mi band 3: (Firmware v2.3.0.6 & Resources v46)
Mi Band 3 NFC: (Firmware v1.7.0.4 & Resources v46)
Για να μπορέσετε να περάσετε την Αγγλική έκδοση του Firmware, κατεβάστε από το 2ο post της πρώτης σελίδας το σωστό
firmware και τa resources για τη δική σας συσκευή και περάστε τα με το Notify & Fitness ακολουθώντας τα βήματα του οδηγού στο πρώτο ποστ.
! ! ! Καλά Updates ! ! ! -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H papcharis έγραψε:
Καλησπέρα. Απέκτησα πρόσφατα το Mi Band 3 NFC, πέρασα το λογισμικό και όλα μια χαρά. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά. Όμως, κάποιες φορές σταματάνε να μου έρχονται ειδοποιήσεις κλήσεων και ξυπνητηριών και μου βγάζει το μήνυμα που φαίνεται στις φώτο που παραθέτω. Δεν φαίνεται παρ'ολα αυτά να υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση του MIUI μου. Έχουμε ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι μπράβο!
-
Ο/H papcharis έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Απεγκατέστησε το MiFit, κάνε Εκκαθάριση από την Ασφάλεια και πήγαινε στο => Mi Account και βάλε όλα τα στοιχεία σου που λείπουν ώστε στο Security check-up να σου βγάλει σκορ 100. Μετά κάνε αποσύνδεση το Mi Account στο κινητό και ξανακάνε σύνδεση κατα προτίμηση με τον αριθμό τηλεφώνου ή με το Mi Account ID. Τέλος, εγκατέστησε πάλι το Mi Fit, συνδέσου και δες αν σου ξανακάνει το ίδιο...
-
Καλησπέρα σε όλους.
Η ελληνική έκδοση mifit της κοινότητας παίζει για το Amazfit Bip?
Υπάρχουν κάπου οδηγίες?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
-
Πέρνα του και το τελευταίο αρχείο με τη γραμματοσειρά και θα στρώσει.
-
-
Ο/H John_Lambrakis έγραψε:
Το είχα περάσει , το ξαναπέρασα , μέσα στο μενού screen το δείχνει κανονικά , στην main οθόνη δεν το δείχνει σωστά.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο/H millboc έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Η ελληνική έκδοση mifit της κοινότητας παίζει για το Amazfit Bip?
Υπάρχουν κάπου οδηγίες?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0