Τα res, αν και έχουν διαφορετικό όνομα, είναι τα ίδια για το απλό μοντέλο και το μοντέλο με NFC τουλάχιστον για την έκδοση v46 (δεν ξέρω στο μέλλον) και τα fonts κοινά. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται αν πας να περάσεις λάθος firmware δηλαδή του απλού στο NFC (και του NFC στο απλό αντίστοιχα) και δεν έχουμε την πολυτέλεια (σε συσκευές) ώστε να το δοκιμάσουμε έτσι για την επιστήμηΟ/H vanpolo έγραψε:
Το αρχειο που μας ταλαιπωρει ειναι το Mili_wuhan_2.3.0.6_v3_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zipΜε το .res & το fonts δεν εχω θεμα, τα περναει κανονικα. Αλλα ελληνικά παλι δεν εχω.

Είναι πολύ περίεργο που σου πέρασε τα fonts που είναι τεράστια (για τα δεδομένα του band) και δεν σου περνάει το firmware...
Δοκίμασε να βάλεις το band να φορτίζει όταν πας να περάσεις το firmware, κάνε κατάργηση σύζευξης και σύζευξη εκ νέου ή ακόμα και να του κάνεις reset μέσα από το ίδιο το band και ξαναδοκίμασε. Αν δεν βγάλεις άκρη, εδώ είμαστε...το πολύ πολύ να σου δώσουμε ένα ειδικό MiFit για να το αναγκάσουμε σε downgrade, έτσι ώστε το MiFit της πρώτης σελίδας να σου περάσει το αρχικό 2.3.0.6 και συνεχίζεις από κει και πέρα