Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H vanpolo έγραψε:

Το αρχειο που μας ταλαιπωρει ειναι το Mili_wuhan_2.3.0.6_v3_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zipΜε το .res & το fonts δεν εχω θεμα, τα περναει κανονικα. Αλλα ελληνικά παλι δεν εχω.
      Τα res, αν και έχουν διαφορετικό όνομα, είναι τα ίδια για το απλό μοντέλο και το μοντέλο με NFC τουλάχιστον για την έκδοση v46 (δεν ξέρω στο μέλλον) και τα fonts κοινά. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται αν πας να περάσεις λάθος firmware δηλαδή του απλού στο NFC (και του NFC στο απλό αντίστοιχα) και δεν έχουμε την πολυτέλεια (σε συσκευές) ώστε να το δοκιμάσουμε έτσι για την επιστήμη :D Δεν λέω ότι πας να περάσεις λάθος firmware ή ότι δεν αποσυμπιέζεις το αρχείο, απλά το αναφέρω.

Είναι πολύ περίεργο που σου πέρασε τα fonts που είναι τεράστια (για τα δεδομένα του band) και δεν σου περνάει το firmware...

Δοκίμασε να βάλεις το band να φορτίζει όταν πας να περάσεις το firmware, κάνε κατάργηση σύζευξης και σύζευξη εκ νέου ή ακόμα και να του κάνεις reset μέσα από το ίδιο το band και ξαναδοκίμασε. Αν δεν βγάλεις άκρη, εδώ είμαστε...το πολύ πολύ να σου δώσουμε ένα ειδικό MiFit για να το αναγκάσουμε σε downgrade, έτσι ώστε το MiFit της πρώτης σελίδας να σου περάσει το αρχικό 2.3.0.6 και συνεχίζεις από κει και πέρα ;)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H vanpolo έγραψε:

Το αρχειο που μας ταλαιπωρει ειναι το Mili_wuhan_2.3.0.6_v3_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zipΜε το .res & το fonts δεν εχω θεμα, τα περναει κανονικα. Αλλα ελληνικά παλι δεν εχω.
      Τα res, αν και έχουν διαφορετικό όνομα, είναι τα ίδια για το απλό μοντέλο και το μοντέλο με NFC τουλάχιστον για την έκδοση v46 (δεν ξέρω στο μέλλον) και τα fonts κοινά. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται αν πας να περάσεις λάθος firmware δηλαδή του απλού στο NFC (και του NFC στο απλό αντίστοιχα) και δεν έχουμε την πολυτέλεια (σε συσκευές) ώστε να το δοκιμάσουμε έτσι για την επιστήμη :D Δεν λέω ότι πας να περάσεις λάθος firmware ή ότι δεν αποσυμπιέζεις το αρχείο, απλά το αναφέρω.
      Είναι πολύ περίεργο που σου πέρασε τα fonts που είναι τεράστια (για τα δεδομένα του band) και δεν σου περνάει το firmware...

Δοκίμασε να βάλεις το band να φορτίζει όταν πας να περάσεις το firmware, κάνε κατάργηση σύζευξης και σύζευξη εκ νέου ή ακόμα και να του κάνεις reset μέσα από το ίδιο το band και ξαναδοκίμασε. Αν δεν βγάλεις άκρη, εδώ είμαστε...το πολύ πολύ να σου δώσουμε ένα ειδικό MiFit για να το αναγκάσουμε σε downgrade, έτσι ώστε το MiFit της πρώτης σελίδας να σου περάσει το αρχικό 2.3.0.6 και συνεχίζεις από κει και πέρα ;)
      Οντως ειναι περιεργο γιατι το v2 & το v3 αρχεια στο 99% γραφανε update failed - θα δοκιμασω και αυτο που μου λες, αν και δεν πιστευω να εχω αποτελεσμα. Παντως τα εχω κανει ολα εκτος απο το να φορτιζει το band την ωρα που γινεται το update.Ευχαριστω για την βοηθεια κ ελπιζω να βρουμε λυση.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Kostas Pap έγραψε:

Καλησπέρα!Αντιμετωπίζω το εξής θέμα. 'Έβαλα επιτυχημένα το firmware στο Mi band 2 και ολα κομπλέ εχει συνδεθεί κτλ κτλ.
      Επειδή κάνω πολύ ποδήλατο και συνηθίζω να μετράω χλμ - λεπτά και αποστάσεις με το Mi band παρατήρησα το εξής ξεκινώντας το 1 - 2 - 3 πάμε είναι στα ελληνικά.Όμως κατα την διάρκεια της προπόνησης μόλις φτάσω στο όριο ειδοποίησης πχ στο 1 χλμ λεει στα ελληνικά : Εχετε κάνει ποδηλατο και σταματαει δεν συνεχίζει.Κ.ο.κ σε κάθε milestone 2,3,4,5 χλμ που κάνω.
      Τι προτείνετε να κάνω?
      Δεν εχω δοκιμάσει ούτε να κάνω reinstall το apk γιατι βρέχει και δε μπορώ να το δοκιμάσω ακόμα.
      Δεν χρειάζεται να κάνεις reinstall... το έχω συναντήσει και εγώ στο Περπάτημα" και νόμιζα ότι φταίει κάτι στο κινητό μου και θα το κοίταζα σε κάποιο μελλοντικό format. Είναι η πρώτη φορά που εγώ τουλάχιστον ακούω να το αναφέρει και κάποιος άλλος. Η "Ελληνοποίηση" των ήχων έγινε με βάση το Αγγλικό όνομα των Κινέζικων αρχείων ήχου, όπως αυτά είναι μέσα στο φάκελο assets/voice. Ίσως μερικά αρχεία να έχουν άλλο νόημα...
      Αν μπορείς, δοκίμασε την επόμενη φορά που θα κάνεις ποδήλατο να βάλεις το κινητό στην Αγγλική γλώσσα και να ακούσεις τα Αγγλικά κείμενα να δούμε τι λέει σε αυτή την περίπτωση.

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Kostas Pap έγραψε:

Χαίρετε και πάλι!Τελικά το δοκίμασα και στα Αγγλικά.Τώρα αρχικά δεν είχα καθόλου το 1.2.3 πάμε,(δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο) αλλά κατά την διάρκεια της προπόνησης όλες οι φράσεις-λεπτομέρειες φωνητικά έπαιζαν κανονικά στα Αγγλικά.
      Και σε μένα στα Αγγλικά στο 1,2,3 δεν ακούγετε τίποτα. Εντάξει θα το κοιτάξουμε ;)

Μετά από άπειρες δοκιμές, τελικά φαίνεται ότι το πρόβλημα υπάρχει σε συγκεκριμένα κινητά. Δεν ξέρω σε ποια ακριβώς, αλλά τουλάχιστον στο δικό μου kate υπάρχει πρόβλημα ενώ πχ στο mido δουλεύει άψογα χωρίς μάλιστα να αργεί να ξεκινήσει η αναπαραγωγή του 1-2-3 που ήταν συχνό φαινόμενο στο kate. Παρότι δοκιμάσαμε πάρα πολλές μορφές κωδικοποίησης ήχου και τροποποίησης της εφαρμογής, το κινητό επιμένει να διακόπτει συγκεκριμένους ήχους. Τα Αγγλικά δουλεύουν σωστά διότι δεν είναι αρχεία ήχου αλλά μετατροπή text to speech. Ίσως να είναι μόνο στο kate το πρόβλημα για αυτό δεν το ανέφερε κάποιος άλλος τόσο καιρό...

Θα δώσουμε λοιπόν την έκδοση 3.6.0 που την καθυστερήσαμε για αυτό το λόγο και θα κοιτάξουμε τι μπορεί να γίνει. Ίσως αλλάξουμε το text to speech από Αγγλικά στα Ελληνικά (αν αυτό είναι εφικτό).
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Almastni έγραψε:

Καλησπέρα μόλις έκανα factory reset το κινητό και ξαναπέρασα την εφαρμογή και ενώ στις κλήσεις δονείται και δείχνει την επαφή στα μηνύματα δεν κάνει τίποτα ούτε δόνηση ούτε προβολή.. Είναι ενεργοποιημένο από την εφαρμογή καμία λύση;
      Πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές > βρες το MiFit και πήγαινε στα δικαιώματά του και βάλτα όπως παρακάτω:

Δυστυχώς όλα είναι έτσι και δεν μπορώ να βγάλω άκρη ευχαριστώ πολύ πάντως
    • Έκανα downgrade στην προηγούμενη έκδοση Mi fit και διορθώθηκε μάλλον κάποιο bug χρησιμοποιώ το oneplus 6 με τις προηγούμενες εκδόσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H pan83 έγραψε:

Καλημέρα και συγχαρητήρια άλλη μια φορά για τη δουλειά που κάνετε.

Πέρασα το αγγλικό firmware με υποστήριξη UTF8. Όλα παίζουν καλά, αλλά στον καιρό μου εμφανίζει ακόμα καποια ελληνικά κείμενα (Αίθριος, Νεφελώδης κλπ).

Δοκίμασα να το ξαναπεράσω αλλά δεν διορθώθηκε.

Προφανώς δεν είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό, απλά το αναφέρω σε περίπτωση που επιθυμείτε να το διορθώσετε.
      Αυτά τα κείμενα έρχονται από το MiFit που στο δικό μας είναι στα Ελληνικά. Υποθέτω ότι προτιμάς και στο κινητό σου την Αγγλική γλώσσα οπότε δεν χρειάζεσαι το δικό μας MiFit αλλά το official, το οποίο στην Αγγλική γλώσσα έχει κανονικά αναγνώριση κλήσης και έτσι θα βλέπεις και τα κείμενα στον Καιρό στα Αγγλικά.
      Έπαιξε μια χαρά.

Ευχαριστώ πολύ.
    • Διαφήμιση
    • Ανακοίνωση:

Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit στην έκδοση 3.6.0 με ενσωματωμένα τα τελευταία Ελληνικά αρχεία για το Mi Band 3
      (Firmware v2.3.0.6_v3 & Resources v46) και Mi Band 3 NFC (Firmware v1.7.0.4_v3 & Resources v46)

Αφαιρέθηκαν όλες οι γλώσσες πλην Ελληνικών και Αγγλικών για να μικρύνει το μέγεθος της εφαρμογής.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.

! ! ! Καλά Updates ! ! !

• Μόλις περάστηκε το νέο mifit.
      Είχα το 3.5.9
      Περνώντας το καινούργιο δεν μου έκανε κάποια αυτόματη αναβάθμιση των δύο αρχείων.
      Υποθέτω γιατί το firmware το βλέπει το ίδιο, ας είναι v3.
      Τα πέρασα χειροκίνητα με το notify και τα δύο αρχεία και είμαστε εντάξει μέχρι στιγμής.
    • Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.6.0 Stable]

Κι εμένα δεν μου έκανε κάποια αναβάθμιση στο band3

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk