Καλησπέρα!Θα ήθελα την βοήθεια σας ως καινούργιο μέλος σχετικά με το mi band 3 που αγόρασα και έχω πρόβλημα για να εγκαταστήσω το ελληνικό μενού.Έχω κατεβάσει το Mi fit από το playstore την έκδοση 4.0.0 και έχω την έκδοση υλικολογισμικού V2.3.0.28.Προσπάθησα να κατεβάσω και την δική σας έκδοση που αναφέρεται πιο πάνω αλλά είχα πρόβλημα σύνδεσης και έκαμα απεγκατάσταση και διαγραφή όλων των αρχείων.Όσο αφορά το notify&fitness for mi band 3 δεν το έχω κάνει εγκατάσταση.Χρειάζεται για να μπει το ελληνικό μενού?Επίσης να σας πω οτι το mi band 3 που αγόρασα το μενού του βγαίνει στα αγγλικά.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Καλό θα ήταν να μην είχες περάσει το Mi Fit απο το Play Store γιατί θα είχες αποφύγει την ταλαιπωρία. Τώρα μιας και έγινε η μόνη λύση είναι η χρήση του Notify. Βάλε το Mi Band να είναι εμφανές σε όλες τις εφαρμογές μέσα από το Mi Fit και μετά διάβασε τον οδηγό στην 1η σελίδα και πήγαινε βήμα βήμα και στο τέλος θα έχεις και Ελληνικό μενού και όλα θα δουλεύουν ρολόι!
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.Έκανα απεγκατασταση το mi fit απο το Playstore και κατέβασα την δική σας.
Εκει ποθ κολλάω είναι πιο firmware πρεπει να κατεβάσω απο το notify για να μπουνε τα ελληνικα.Διάβασα τα βήματα που γράφετε στην σελίδα 1 αλλά παιδεύομαι απο χτες και άκρη δεν εχω βγάλει ακόμα.Please help me!
ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! -
Μπράβο σου. Άντε να το χαρείς πλέον το νέο σου απόκτημα γιατί είναι όντως πολύ ωραίο.
Πλέον όταν βγαίνει νέο έκδοση Mi Fit θα την κατεβάζεις από την πρώτη σελίδα και θα την περνάς και θα τα κάνει όλα αυτόματα. Αναβαθμίσεις κλπ και δε θα μπλέκεις με το Notify! Αν και πλέον ξέρεις τα βήματα οπότε δε θα παιδεύεσαι! -
Καλησπέρα σας καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που ασχολήθηκαν και στην πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν γενικότερα, κάτοχος και εγώ ενός ΜΙ Band 3 International ακολούθησα όλες τις οδηγίες που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα δυστυχώς το είχε ενεργοποίηση ο αδελφός μου πρώτα στο κινητό του οπότε και έπρεπε να κάνω manual install το firmware με χρήση της εφαρμογής notify $ fitness for my band με αποτέλεσμα να μην μου αφήνει την εγκατάσταση του firmware , δοκιμάζοντας τα υπόλοιπα αρχεία resource και fonts αυτά μου τα εγκατέστησε κανονικά ενός στο fw μου γράφει fail έτσι εχω ακόμα αγγλικό μενού αλλά στον καιρό γράφει αίθριος με ελληνικά αλλά με κενά ανάμεσα τους (ναι δοκίμασα αρκετές φορές αλλά το αποτέλεσμα ήταν ίδιο και δοκίμασα και το alternate method) κάθε βοήθεια δεκτή ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Μπράβο σου. Άντε να το χαρείς πλέον το νέο σου απόκτημα γιατί είναι όντως πολύ ωραίο.
Πλέον όταν βγαίνει νέο έκδοση Mi Fit θα την κατεβάζεις από την πρώτη σελίδα και θα την περνάς και θα τα κάνει όλα αυτόματα. Αναβαθμίσεις κλπ και δε θα μπλέκεις με το Notify! Αν και πλέον ξέρεις τα βήματα οπότε δε θα παιδεύεσαι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H angarato_surion έγραψε:
Μα γιατί; το notify είναι καλύτερο από το mi fit...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H kmanou έγραψε:
Καλησπέρα σας καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που ασχολήθηκαν και στην πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν γενικότερα, κάτοχος και εγώ ενός ΜΙ Band 3 International ακολούθησα όλες τις οδηγίες που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα δυστυχώς το είχε ενεργοποίηση ο αδελφός μου πρώτα στο κινητό του οπότε και έπρεπε να κάνω manual install το firmware με χρήση της εφαρμογής notify $ fitness for my band με αποτέλεσμα να μην μου αφήνει την εγκατάσταση του firmware , δοκιμάζοντας τα υπόλοιπα αρχεία resource και fonts αυτά μου τα εγκατέστησε κανονικά ενός στο fw μου γράφει fail έτσι εχω ακόμα αγγλικό μενού αλλά στον καιρό γράφει αίθριος με ελληνικά αλλά με κενά ανάμεσα τους (ναι δοκίμασα αρκετές φορές αλλά το αποτέλεσμα ήταν ίδιο και δοκίμασα και το alternate method) κάθε βοήθεια δεκτή ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Σήμερα πρώτη φορά που έβαλα σε λειτουργία το mi band 3 όλες οι μετρήσεις μια χαρά και ενδείξεις στην οθόνη πολύ καλές.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι κλείνει μόνο του όταν δεν το φοράς η μένει ανοιχτό?Εκτός αν πρέπει να το κλείσω εγώ από κάπου δεν ξέρω για να μην χαλάει και η μπαταρία του.Επισης όταν καταγράφει μια δραστηριότητα πχ περπάτημα με βήματα θερμίδες κτλπ αν θέλω να τα μηδενησω όλα και να ξεκινήσει να μετράει από την αρχή γίνεται?Η αλλάζει μόνο του με την αλλαγή ημερομηνίας και βλέπεις στο mi fit τις αναλύσεις?Τέλος θα ήθελα και την γνώμη σας αν είναι είναι καλύτερα να έχω σαν εφαρμογή το Notify η μόνο το mi fit.Ευχαριστω και πάλι!
-
κάτοχος mi band 3 με εγκατεστημένο το τελευταίο ελληνικό Mi Fit έκδοση 4.0.0 v3 stable από εδώ και έχω πρόβλημα με την απεικόνιση του καιρού στο band
ζητάει σύνδεση και καταλαβαίνω πως έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις της ζώνης ώρας στο κινητό
όμως τώρα δεν μπορώ να βάλω ώρα Καΐρου στο κινητό, καθώς μας πηγαίνει μια ώρα πίσω
τι να κάνω;
(σόρυ αν έχει απαντηθεί προηγουμένως...)_______________________________________
United we stand, divided we fall... -
Βάλε μια άλλη πόλη με ώρα Ελλάδας. Σταθερή. Όχι με αναζήτηση στο GPS.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0