Εδώ τώρα μας βάζεις δύσκολαΟ/H paylos mavroeidis έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα όλα καλά με το mi fit για το 3 αλλά όταν επιλέγω να τρέξω μου μιλάει στα αγγλικά (παλμούς χρόνο που τρέχω κλπ)

Θα τα φτιάξουμε όμως

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕδώ τώρα μας βάζεις δύσκολαΟ/H paylos mavroeidis έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα όλα καλά με το mi fit για το 3 αλλά όταν επιλέγω να τρέξω μου μιλάει στα αγγλικά (παλμούς χρόνο που τρέχω κλπ)
Τι θα ήθελες να σου λέει; Γλυκολογα;Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι; ποια ακριβώς ρύθμιση πρέπει να βάλω ή που πρέπει να πάω για να μου "μιλάει" κ το δικό μου;;
Χα χα χα χα... Εμμμ μα διαβάζω συνέχεια το "mi band μιλάει" και το "Mi band μιλάει" κ λέω τι στο καλό;; μόνο το δικό μου είναι μουγγο;;;Ο/H amavroudis έγραψε:
Τι θα ήθελες να σου λέει; Γλυκολογα;Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι; ποια ακριβώς ρύθμιση πρέπει να βάλω ή που πρέπει να πάω για να μου "μιλάει" κ το δικό μου;;
Θα έρθουν και άλλες όταν βγει νέα έκδοση Mi-Fit και FW, αλλά και σε λίγο που θα προσθέσουμε και ελληνικό Voice (Φωνή) στο Mi-Fit.Ο/H drivth έγραψε:
Δλδ να ρωτήσω και εγώ τώρα.. τελειώσαμε με τις αναβαθμίσεις αυτό ήταν?? Δλδ τι θα κάνουμε ρε παιδιά εμείς τώρα??
Αν είναι για να μην μας πάθεις στέρηση να σου δίνουμε ειδικές εκδόσεις (drivth V.2.33 κτλ), για να μην μας πάθεις και τίποτα...Ο/H drivth έγραψε:
Α ωραια.. πες το ρε admin να ηρεμησω λίγο έχω πάθει παροξυσμό!!