Υπάρχει τρόπος να βγάλεις από τα watch faces με την οριζόντια ώρα, τον μετρητή γισ τα βήματα;
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Θα ήταν ωραίο σε επόμενη αναβάθμιση να βγουν τα βήματα και να προστεθεί ας πούμε η μπαταρία, ε @dnomikos και @lallasgr ???
Ο/H 3ftw έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να βγάλεις από τα watch faces με την οριζόντια ώρα, τον μετρητή γισ τα βήματα; -
Ο/H drivth έγραψε:
Θα ήταν ωραίο σε επόμενη αναβάθμιση να βγουν τα βήματα και να προστεθεί ας πούμε η μπαταρία, ε @dnomikos και @lallasgr ???Ο/H 3ftw έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να βγάλεις από τα watch faces με την οριζόντια ώρα, τον μετρητή γισ τα βήματα; -
Καλησπέρα. Μόλις πήρα σήμερα το mi band 3 και πέρασα τη δικιά σας εφαρμογή. Πιστεύω να την πέρασα καλά.
Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι. Διάβασα κάπου ότι έχει να το ρύθμισης σε 2-3 εκδόσεις να το πω. Τι σπορ και άλλες δυο. Που μετράει διαφορετικά τα βήματα κ.α. Δε βρήκα όμως κάτι τέτοιο πουθενά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Επίσης κάτι διάβασα για μουσική και ελληνική γλώσσα. Ούτε γι'αυτό βρήκα κάτι. Ευχαριστώ. -
Στην αρχική οθόνη του mifit, κάτω-κάτω έχει τις επιλογές:
Κατάσταση
Προπόνηση
Προφίλ
-
Ενημέρωση:
Είναι σχεδόν έτοιμο και θα σας δωθεί μέχρι την Παρασκευή 12-10-18 ένα ενημερωμένο αρχείο firmware (fonts) για να βλέπετε τις επαφές σας σωστά κατά την ειδοποίηση κλήσης στο Mi Band 2, που περιέχει και όλους τους Ελληνικούς χαρακτήρες με τόνους, διαλυτικά ή και τα δύο, καθώς και το τελικό ς που μέχρι τώρα φαίνονται σαν Αγγλικά ερωτηματικά (?).
Από την ομάδα διαχείρισης
-
Ο/H drivth έγραψε:
Αυτό λέμε, ούτε εγώ έχω miui.Ο/H paiktaras έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Εμένα τι έχει μάλλον λόγω custom rom. Ιδού:Ο/H vanni έγραψε:
όχι σε μένα δεν εμφανίζει το τηλέφωνο σαν εφαρμογή και να την επιλέξω.
΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Ο/H 3ftw έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Θα ήταν ωραίο σε επόμενη αναβάθμιση να βγουν τα βήματα και να προστεθεί ας πούμε η μπαταρία, ε @dnomikos και @lallasgr ???Ο/H 3ftw έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να βγάλεις από τα watch faces με την οριζόντια ώρα, τον μετρητή γισ τα βήματα;
Άκου εκεί να βγει.. Εγώ τα θέλω όλα και ώρα και ημερομηνία και βήματα αλλά αν μπει και το ποσοστό μπαταρίας που σίγουρα χωράει νομίζω θα είναι τέλειοοοοο....
Βγάλτε ένα με όλα μαζί συν μπαταρία και αν περνει και μερικά άλλα οκ..
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Εγώ θα ήθελα μόνο μπαταρία
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν υπάρχει επιλογή για ευαισθησία βημάτων? Κάνω 70 και μετράει 270.....
-
Νομίζω ότι δεν υπάρχει και εγώ το έχω ψάξει
-
Μπράβο ρε παιδια πολύ καλή δουλειά Αλλά δεν κάνετε καλή διαφήμηση κατα τυχη ειδα το προγραμα σας οτι εχει και χάρτες goggle
Μεχρι τωρα περπαταγα σε μια ασπρη κολα α4
Και η φωνη της κοπέλας με τα Ελληνικά πολυ σέξι. μπραβο και για το παλιο band 2 με τα ερωτιματικά. Εσεις σε λίγο θα βγαλετε μοντ και για το 1s
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0