Κάνε unpair ξανά, μπες ρυθμίσεις bluetooth στο κινητό, σβήσε την σαν συσκευή, κάνε κάνα καθαρισμό, επανεκκίνηση και μετά πάλι pair.Ο/H alnikou έγραψε:
Δυστυχώς δεν γίνετε τίποτα το miband δείχνει μόνο την ώρα και τίποτα άλλοΟ/H drivth έγραψε:
@alnikou Σβήσε τελείως το gadget, και μετά από το mi fit κάνε unpair το band και μετά πάλι pair. Είναι bug του gadget αυτό, το ίδιο μου κάνει και στο 3αρι band που έχω και έτσι το επαναφέρω.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Μέσα στο mi fit έχει καρτέλα ειδοποιήσεις app. Εκεί θα τις δεις τις εφαρμογές.
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
@alnikou Σβήσε τελείως το gadget, και μετά από το mi fit κάνε unpair το band και μετά πάλι pair. Είναι bug του gadget αυτό, το ίδιο μου κάνει και στο 3αρι band που έχω και έτσι το επαναφέρω.
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
-
-
Δυστυχώς πλέον εγώ δεν έχω Mi Band 2 οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω! Δοκίμασε να ξαναπεράσεις το firm μπας και κάτι δεν έκατσε καλά! Ποια έκδοση Gadgetbridge χρησιμοποίησες?
-
Ο/H johnnyman έγραψε:
Στις άδειες έχει πρόσβαση για τοποθεσία. Δεν θέλω να έχω όμως την τοποθεσία ανοιχτή.Στην προηγούμενη έκδοση δεν το έβγαζε αυτό το μνμ με κλειστή την τοποθεσία.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H alnikou έγραψε:
Λοιπόν έχω το μι band 2 προσπάθησα να το κάνω ελληνικά ακολούθησα όλο τον οδηγό κατά γραμμα το miband δείχνει μόνο ώρα και τίποτα άλλο !! τι κάνω τώρα ? πως το επαναφέρω ??
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Γνωστό πρόβλημα... Απεγκατέστησε τις άλλες εφαρμογές και ειδικά το GadgetBridge και κάνε unpair και ξανά pair το band μέσα από το Mi Fit -
Τα έχω κάνει ολα άλλα τίποτα ! πως μπορώ να επαναφέρω το miband στην αρχική του διεθνή εκδοσή ?? τώρα δείχνει μόνο την ώρα με ελληνικά γράμματά ! ενώ στο κινητό τα δείχνει ολα κανονικά. προσπαθώ να συνδεθώ και δεν συνδέεται μάλλον έκανε μίση εγκατάσταση την Γραμματοσειρα από ότι καταλαβαίνω!
-
Συμφώνω με αυτό που λες για τον καιρό αλλά πριν δεν το εμφάνιζε..
Μετά τη τελευταία έκδοση του mifit το εμφανίζει.
Επίσης δεν μου εμφανίζει τα βήματα και τον ύπνο στο google fit..
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkLife is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Ο/H alnikou έγραψε:
Τα έχω κάνει ολα άλλα τίποτα ! πως μπορώ να επαναφέρω το miband στην αρχική του διεθνή εκδοσή ?? τώρα δείχνει μόνο την ώρα με ελληνικά γράμματά ! ενώ στο κινητό τα δείχνει ολα κανονικά. προσπαθώ να συνδεθώ και δεν συνδέεται μάλλον έκανε μίση εγκατάσταση την Γραμματοσειρα από ότι καταλαβαίνω!
Αν δεν ολοκλήρωνε την εγκατάσταση της γραμματοσειράς, θα σου έβγαζε ένα διπλό σύμβολο σαν αυτό που ανέβασε πριν ο @SpyrosGk που σημαίνει ότι θέλει να συνδεθεί με το Mi Fit για να κάνει ενημέρωση:
Ασε μόνο το Mi Fit και κάνε ξανά unpair το band αν υπάρχει. Μετά πήγαινε στο κινητό Ρυθμίσεις> Bluetooth και σβύστο και από εκεί αν υπάρχει. Μετά κλείσε και άνοιξε το bluetooth ή ακόμα καλύτερα κάνε επανεκκίνηση το κινητό και προσπάθησε να το κάνεις pair μέσα από το Mi Fit. Αν δεν ολοκληρώσει την Εύρεση, πριν πατήσεις να ξαναπροσπαθήσει, βάλτο στην φόρτιση και ξαναπροσπάθησε.
Αν κατά την διαδικασία Εύρεσης σου προτείνει να κάνει reset το band, πες του NAI! -
dnomikos θα το δοκιμάσω από το σπίτι εδώ στην δουλειά μου τα έκανα ολα και παλι δείχνει την αρχική οθόνη με Ελληνικά άλλα μόνο ώρα και ημερομηνία δεν προχωραει παρακάτω σε καρδιακούς παλμούς σε φόρτιση κτλ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0