Έχε την συσκευή ως ορατή από τις ρυθμίσεις του mi fit, επίσης άνοιξε την τοποθεσία gps κλπ.Ο/H vrwmiaris έγραψε:
Το gadget δεν το βρίσκει καν.έχω την κινεζικήΟ/H drivth έγραψε:
Δοκίμασε μέσω gadgetbridge. Μάλλον έχεις την inrernational έκδοση και με το norify σου κάνει νερά όπως και εμένα. Πέρνα δλδ τα resources μέσω gadgetbridge.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Τρέχω AOSP 9.0, μήπως παίζει καμία ασυμβατότητα σκέφτομαι
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H vrwmiaris έγραψε:
Το έκανα, περνά την γραμματοσειρά όμως φαίνονται περίεργα τα γράμματα και δεν φορτίζει.Το fw έχει περάσει όμως μόλις πάω να περάσω το res ή το ft κολλάει στο 20% και πάλι τα ίδια
Πήγα να βάλω και το fw από εδώ όμως πάλι κολλάει
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν συνδέεται και επειδή κυκλοφορεί μια πατέντα από το 2015 (επι εποχής Mi Band 1S) με βραχυκύκλωμα των pin, ΜΗΝ το κάνεις... ΔΕΝ στο προτείνω. Αν δεν γίνει τίποτα, άστο να αδειάσει τελείως και να σβύσει μόνο του. Αφού σβύσει, άστο έτσι ακόμα μερικές ώρες (12 πρέπει να φτάνουν) να αποφορτιστεί τελείως ώστε να κάνει ουσιαστικά hardware reset και να χαθούν όλα όσα πέρασες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vrwmiaris έγραψε:
Αν η συγκεκριμένη ROM που έχεις δεν έχει κάποιο bug στις υπηρεσίες Bluetooth, όχι βέβαια. Έπρεπε να συνδεθεί κανονικά. Σε καμία περίπτωση ΜΗΝ βραχυκυλώσεις τις επαφές!!! Άλλο το να πέσει λίγο νεράκι και άλλο "βραχυκύκλωμα στην ψύχρα". Μπορεί να δουλέψει μια φορά και δέκα και εκατό (εχει αναφερθεί στο reddit ότι το πρόβλημα δεν λύνεται και 100% πάντα), αλλά μπορεί να το πάρεις και στο χέρι μια και καλή! -
Κατέβασα το mi fit από εδω, μόλις πάω να κάνω σύνδεση με τον mi λογαριασμο, μου πετάει μήνυμα ότι η σύνδεση απέτυχε και ότι δεν υπάρχει ο λογαριασμός μου...
Ξέρετε κάτι;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsagod έγραψε:
Κατέβασα το mi fit από εδω, μόλις πάω να κάνω σύνδεση με τον mi λογαριασμο, μου πετάει μήνυμα ότι η σύνδεση απέτυχε και ότι δεν υπάρχει ο λογαριασμός μου...
Ξέρετε κάτι;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο/H tsagod έγραψε:
Δοκίμασα πάνω από 10 συνεχόμενες φορές και αρνείται να μπει. Γράφει συνέχεια ότι ο λογαριασμός δεν υπάρχει...
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άκυρο, τώρα είδα προηγούμενο μήνυμα σου ότι προσπαθείς με mi fit. Από υπολογιστή συνδέεται κανονικά με τους ίδιους κωδικούς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H vrwmiaris έγραψε:
Αν η συγκεκριμένη ROM που έχεις δεν έχει κάποιο bug στις υπηρεσίες Bluetooth, όχι βέβαια. Έπρεπε να συνδεθεί κανονικά. Σε καμία περίπτωση ΜΗΝ βραχυκυλώσεις τις επαφές!!! Άλλο το να πέσει λίγο νεράκι και άλλο "βραχυκύκλωμα στην ψύχρα". Μπορεί να δουλέψει μια φορά και δέκα και εκατό (εχει αναφερθεί στο reddit ότι το πρόβλημα δεν λύνεται και 100% πάντα), αλλά μπορεί να το πάρεις και στο χέρι μια και καλή!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Giannisagal έγραψε:
@dnomikos Δημήτρη ερώτηση.....πρόσεξα πως όταν απομακρύνομαι η σύνδεση διακόπτεται .....αλλά όταν είναι κοντά mi band+κινητό δεν συνδέεται και πρέπει να πατήσω το mi fit για συνδεθεί πάλι.... Καμιά ιδέα??!!!
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
@dnomikos Δημήτρη ερώτηση.....πρόσεξα πως όταν απομακρύνομαι η σύνδεση διακόπτεται .....αλλά όταν είναι κοντά mi band+κινητό δεν συνδέεται και πρέπει να πατήσω το mi fit για συνδεθεί πάλι.... Καμιά ιδέα??!!!
" Γεωπόνος”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0