Μέσα σε λίγες ώρες αφότου ζήτησα τη διαγώνιο στην ημερομηνία είχε ήδη διορθωθεί στην V2 έκδοση. Το ευχαριστώ για το χρόνο που θυσιάζετε και τα ξενύχτια που ρίχνετε είναι πολύ λίγο... Συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολούνται με τη συγκεκριμένη προσπάθεια!
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
Δε θα έπρεπε να στο κάνει, το global έχεις; Εγώ έχω το China και πέρασα με notify τα V2 και με το που διάβασα το μήνυμα σου μπαινοβγαίνω συνεχώς στο mi fit χωρίς πρόβλημα.
-
Το China έχω και εγώ. ναι όντως δεν θα έπρεπε να το κάνει γιαυτό και προβληματίστηκα και εγώ
... περίεργο... ξανά περνάω μία το firmware v2 και resources v2 και ξαναδοκιμάζω και ενημερώνω...
edit: Πάλι τα ίδια. Τα περνάει κανονικά από notify & fitness και μόλις συνδεθώ στο mifit κάνει ενημέρωση πηγών. -
Ο/H kostas_thess έγραψε:
Το China έχω και εγώ. ναι όντως δεν θα έπρεπε να το κάνει γιαυτό και προβληματίστηκα και εγώ... περίεργο... ξανά περνάω μία το firmware v2 και resources v2 και ξαναδοκιμάζω και ενημερώνω...
edit: Πάλι τα ίδια. Τα περνάει κανονικά από notify & fitness και μόλις συνδεθώ στο mifit κάνει ενημέρωση πηγών.
-
Σύμφωνα με τις οδηγίες του @lallasgr στο πρώτο Post αναφέρει τα παρακάτω (άρα κάνει κανονικά αναβάθμιση και στις πηγές). Το θέμα μου εμένα είναι ότι ενώ περνάω χειροκίνητα τα res μετά το Mifit τα ξαναπερνάει μόνο του...
Ο/H lallasgr έγραψε:
Για όσους έχουν αρκετά παλιό firmware (1.3.0.8 και πίσω) το Mi Fit θα περάσει και το νέο firmware και τα νέα resources οπότε θα παίξουν απευθείας όλα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όσοι όμως έχουν περασμένο ήδη το 1.5.0.2 Ελληνικό firmware θα πρέπει να περάσουν και τα Custom resources που ετοιμάσαμε ώστε να είναι τα πάντα Ελληνικά στο Mi Band μας.
-
Καλημέρα στην παρέα. Καταπληκτικός οδηγός, μπράβο!!
Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω mi band 3 ποιο να πάρω την κινέζικη ή την global έκδοση? -
Καλημέρα, επειδή πρώτη φορά ασχολούμαι με το band ίσως κάνω κάτι λάθος. Πέρασα μεσω notify το v2 firmware, όλα οκ. Άνοιξε το band με την κάθετο. Πάω μετά να περάσω και τα resoueces και κολλαει στο 21% και βγάζει στο band το σημα για σύνδεση. Έκλεισα το notify, άνοιξα το mi fit και αφού συνδέθηκε έκανε ενημέρωση πηγών. Όλα οκ δουλεύει τώρα και έχω και την κάθετο στην ημερομηνία, άρα το νέο firw. Έκανα κάπου λάθος πριν και κόλλησε η αφού άνοιξε στην αρχή με το νέο firm δεν χρειάζονταν να περάσω χειροκίνητα τα res??
-
@drivth Το ίδιο πάθαινα και εγώ και με μια δυο προσπάθειες πέρασε και τα res. Το mifit σου πέρασε και εσένα τα προηγούμενα res (όπως και εμένα)
. Βάλε την μορφή της ώρας στο κινητό σε ΑΜ/ΠΜ αντί για 24ωρο και θα δεις ότι θα σου δείχνει AM/PM ενώ με τα νέα res λειτουργεί στα ελληνικά και αυτό όταν περάσεις από Notify τα res v2. Μόλις περάσεις τα res v2 και πριν ανοίξεις το mifit θα πρέπει να δεις στην οθόνη του band το ΠΜ δίπλα στην ώρα (αν έχεις αλλάξει την μορφή της ώρας από τις ρυθμίσεις του κινητού).
Οπότε αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από τους δημιουργούς. -
Ο/H kostas_thess έγραψε:
@drivth Το ίδιο πάθαινα και εγώ και με μια δυο προσπάθειες πέρασε και τα res. Το mifit σου πέρασε και εσένα τα προηγούμενα res (όπως και εμένα). Βάλε την μορφή της ώρας στο κινητό σε ΑΜ/ΠΜ αντί για 24ωρο και θα δεις ότι θα σου δείχνει AM/PM ενώ με τα νέα res λειτουργεί στα ελληνικά και αυτό όταν περάσεις από Notify τα res v2. Μόλις περάσεις τα res v2 και πριν ανοίξεις το mifit θα πρέπει να δεις στην οθόνη του band το ΠΜ δίπλα στην ώρα (αν έχεις αλλάξει την μορφή της ώρας από τις ρυθμίσεις του κινητού).
Ο/H drivth έγραψε:
Καλημέρα, επειδή πρώτη φορά ασχολούμαι με το band ίσως κάνω κάτι λάθος. Πέρασα μεσω notify το v2 firmware, όλα οκ. Άνοιξε το band με την κάθετο. Πάω μετά να περάσω και τα resoueces και κολλαει στο 21% και βγάζει στο band το σημα για σύνδεση. Έκλεισα το notify, άνοιξα το mi fit και αφού συνδέθηκε έκανε ενημέρωση πηγών. Όλα οκ δουλεύει τώρα και έχω και την κάθετο στην ημερομηνία, άρα το νέο firw. Έκανα κάπου λάθος πριν και κόλλησε η αφού άνοιξε στην αρχή με το νέο firm δεν χρειάζονταν να περάσω χειροκίνητα τα res??Ο/H kostas_thess έγραψε:
@drivth Το ίδιο πάθαινα και εγώ και με μια δυο προσπάθειες πέρασε και τα res. Το mifit σου πέρασε και εσένα τα προηγούμενα res (όπως και εμένα). Βάλε την μορφή της ώρας στο κινητό σε ΑΜ/ΠΜ αντί για 24ωρο και θα δεις ότι θα σου δείχνει AM/PM ενώ με τα νέα res λειτουργεί στα ελληνικά και αυτό όταν περάσεις από Notify τα res v2. Μόλις περάσεις τα res v2 και πριν ανοίξεις το mifit θα πρέπει να δεις στην οθόνη του band το ΠΜ δίπλα στην ώρα (αν έχεις αλλάξει την μορφή της ώρας από τις ρυθμίσεις του κινητού).
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Καλημέρα, επειδή πρώτη φορά ασχολούμαι με το band ίσως κάνω κάτι λάθος. Πέρασα μεσω notify το v2 firmware, όλα οκ. Άνοιξε το band με την κάθετο. Πάω μετά να περάσω και τα resoueces και κολλαει στο 21% και βγάζει στο band το σημα για σύνδεση. Έκλεισα το notify, άνοιξα το mi fit και αφού συνδέθηκε έκανε ενημέρωση πηγών. Όλα οκ δουλεύει τώρα και έχω και την κάθετο στην ημερομηνία, άρα το νέο firw. Έκανα κάπου λάθος πριν και κόλλησε η αφού άνοιξε στην αρχή με το νέο firm δεν χρειάζονταν να περάσω χειροκίνητα τα res??
Ο/H kostas_thess έγραψε:
Οπότε αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από τους δημιουργούς.
Και θυμηθείτε: Ανοίγουμε το Mi Fit και μετά το Notify & Fitness. Τραβάμε προς τα κάτω την οθόνη στο Notify & Fitness για να κάνει πρώτα πλήρη συγχρονισμό και μετά κάνουμε update στο band.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0