Βρε παιδιά εγώ έχω αλλο πρόβλημα με τη 3.5.0 v1.Δε δονείται καθόλου το mi band στην επίτευξη στοχου
Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑπό το androidfilehost δοκίμασε να κατεβάσεις με download manager.Ο/H ktsak έγραψε:
Παιδια υπαρχει μεγάλο πρόβλημα στον server που ανεβάζετε τα αρχεία .......
VDSL γραμμή 50αρα και κατεβάζω με 50-100 Kb/sec![]()
ακριβως αυτο το προβλημα ειχα χθες και μου πηρε 3 ωρες να το φτιαξω. Το εφτιαξα ομως με την εξης απλη διαδικασια. Κατεβασα το Firmware 1.5.0.2, το φλασαρα και μετα κατεβασα την official εφαρμογη του mi fit, εκανε τις ενημερωσεις του και ολα καλα.Ο/H 3ftw έγραψε:
Έκανα αναβάθμιση με την τελευταία έκδοση του γιατρού και μου δείχνει την εικόνα να συνδεθεί με το κινητό. Συγχρονισμό κάνει όμως αλλά και εύρεση συσκευής. Δοναει το βραχιόλι μόλις το πατάω. Έχει κανείς καμιά γνώμη για το τι μπορώ να κάνω;
Και όμως έχεις δίκιο. Έχω δύο band 3 και το ένα είναι ολόλευκο και το άλλο σαν να μπλεδίζει και χάνει σε φωτεινότητα. Και τα δύο ίδια έκδοση κινέζικη. Πόσες οθόνες χρησιμοποιούν πια εκεί στη XiaomiΟ/H ktsak έγραψε:
Το χρώμα στα fonts του ρολογιού είναι ασπρο η γαλαζιο ? Γιατί τέτοιο βλέπω στις φωτογραφίες, αλλα σε μένα είναι ασπρο ......
Ότι και να είναι πάντως, ευχαριστούμε πολύ![]()
Τι έκδοση Mi Fit και τι έκδοση firmware έχεις τώρα;Ο/H 3ftw έγραψε:
Το έκανα και τώρα δεν δουλεύει η αφή.
Συμβαίνει καμιά φορά...Σύρε το τρέχον εικονίδιο του Mi Fit στον κάδο για να απεγκατασταθεί και μετά κάνε εγκατάσταση τη νέα εφαρμογή.Ο/H vasikoro έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή..