Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Δε ξερω μεχρι εδω δεν ειχα καποιο πρόβλημα με τα προηγουμενα.
      Όσον αφορά το επίσημο mi fit;Εάν το εγκαταστήσω θα γυρίσει στα κινέζικα το mi band?

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλα καλά πέρασα τελικά το 3.5.0v2.
      Εαν είναι εύκολο ας μου απαντήσει κάποιος στη προηγούμενη ερώτηση για το επίσημο mi fit.
      Ευχαριστώ πολύ.
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Με το 3.5.0.2 v2 θέλει πάλι resources και fw χειροκίνητα;Ή γίνονται όλα αυτόματα;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Μπράβο ρε παλικάρια, σε εμένα πέρασαν όλα αυτόματα με το mi fit v2. Ολα δείχνουν να δουλεύουν άψογα. Ευχαριστούμε.
    • Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Με το 3.5.0.2 v2 θέλει πάλι resources και fw χειροκίνητα;Ή γίνονται όλα αυτόματα;

Μάλλον θα αναγκαστείς να βάλεις την V3 από το δεύτερο μύνημα.

Ο/H Maronbil έγραψε:

Μπράβο ρε παλικάρια, σε εμένα πέρασαν όλα αυτόματα με το mi fit v2. Ολα δείχνουν να δουλεύουν άψογα. Ευχαριστούμε.
    • Ο/H kpavlatos147 έγραψε:

Τα εισερχόμενα μυνήματα δεν έρχονται... Κάποιος μήπως ξέρει κάτι???
      Και εγώ το αντιμετώπισα αυτό σήμερα.. με μια επανεκκίνηση του κινητού διορθώθηκε.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H osa156 έγραψε:

Δε ξερω μεχρι εδω δεν ειχα καποιο πρόβλημα με τα προηγουμενα.
      Όσον αφορά το επίσημο mi fit;Εάν το εγκαταστήσω θα γυρίσει στα κινέζικα το mi band?

Εαν είναι εύκολο ας μου απαντήσει κάποιος στη προηγούμενη ερώτηση για το επίσημο mi fit.
      Ευχαριστώ πολύ.
      Με το επίσημο Mi Fit αν βάλεις, δεν θα φαίνεται ο καιρός στα Ελληνικά μάλλον και επίσης αν έχεις τη γλώσσα στα Ελληνικά δεν θα δουλεύει η αναγνώριση κλήσης στο Mi Band!!

Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Αν είναι περασμένα ήδη τα τελευταία firmware και resources τα κινέζικα τότε ναι!! Αυτόματα κάνει την αναβάθμιση αν το Mi Band φοράει παλιότερα firmware και resources! Δηλαδή κάποιος που έχει το 1.5.0.2 τότε θα του κάνει αυτόματα αναβάθμιση το firmware σε 1.6.0.16 αλλά τα resources θα τα αφήσει ίδια μιας και είναι ίδια έκδοση!
    • Ο/H osa156 έγραψε:

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ!!!

Δυστυχώς δε με αφήνει το v2 mi fit να το εγκαταστήσω παρόλο που δεν είχα κάποιο πρόβλημα στα προηγούμενα.Αρα ξανακατεβαζω το v1 απο ότι κστσλσβαινω
      Πολύ περίεργο... Επειδή είδα ότι έχεις παλιά συσκευή (Redmi 1S), μόλις δοκίμασα και εγώ να βάλω την V2 στο "ηρωϊκό" hongmi και την πέρασε κανονικά. Σέρνεται βέβαια, αλλά μπήκε χωρίς πρόβλημα.

EDIT:

Ο/H osa156 έγραψε:

Μπράβο :thumbsup:

Οχι δεν εχω αυτη τη συσκευη αλλα επρεπε να δηλωσω καποια- αφου δε εβρισκα το mi band- για να κανω εγγραφη.Τεσπα με τη 2η προσπαθεια το κατεβασα και λειτουργουν ολα αψογα.

Στάλθηκε από το SM-P900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H kpavlatos147 έγραψε:

Δηλαδή όταν θα φτάσει στο 16% θα αποσυνδέεται συνέχεια??? Το κάνει για εξοικονόμηση ενεργείας???
      Είναι γνωστό bug που δεν έχει επιλυθεί. Και μην ακούσω ότι το έχει έτσι η Xiaomi γιατί με το πρώτο κινέζικο firmware έφτασα μέχρι το 4% χωρίς αποσυνδέσεις. Κάποια βλακεία έκαναν οι Κινέζοι έκτοτε.
      Επίσης και εγώ έχω το θέμα με την ειδοποίηση στα SMS και θα δοκιμάσω επανεκκίνηση να δω αν λυθεί. Επίσης άλλο bug είναι ότι βαράει με μια πολύ ανεπαίσθητη δόνηση στα 7950 επίτευξη στόχου , την ώρα που είναι ρυθμισμένο στα 8000.
      Τέλος στο καιρό γράφει νεφελώσεις με κατ, καταιγίδα με μπο... Με notify και greeklish τα δείχνει οκ. Μήπως παίζει κάτι εκεί;
      Αύριο αν δεν έχουμε v4 θα φλασάρω τα πάντα από την αρχή, καλόμαθα με τα update!
      Να έχετε όλοι μια όμορφη Τετάρτη και το νου σας με τον Ξενοφώντα! Θα πετάνε διάφορα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ισχύει, και μένα τώρα βγάζει "Νεφελώδης με Μπό". Ίσως είναι κάποιος περιορισμός του Band στους χαρακτήρες που θα εμφανίζει. Οπότε καλύτερα να αλλαχτούν οι συνθήκες με φράσεις που θα χωράνε (λογικά μέχρι 16 χαρακτήρες, εφόσον εμφανίζει "Νεφελώδης με Μπό", "Καταιγίδα με Μπό" κλπ...

Επίσης βλέπω ότι στην αρχική οθόνη που εμφανίζει ώρα και ημερομηνία, "ζορίζεται" να εμφανίσει "Τετ" για Τετάρτη. Μήπως (μία πρόταση κάνω) οι μέρες να εμφανίζονται με δύο χαρακτήρες; Δηλαδή ως Δε, Τρ, Τε, Πε, Πα, Σα, Κυ. Άλλωστε από την άλλη εβδομάδα μπαίνει Οκτώβριος, όταν θα έχουμε διψήφια μέρα (πχ 15/10), δεν νομίζω να χωράει ο τρίτος χαρακτήρας στην ημέρα...