Για πάμε από την αρχή. Ποιο mi fit έχεις και τι έχεις βάλει από firmware και resources μέχρι τώρα και με ποιο τρόπο.Ο/H stnatza έγραψε:
Το προσπαθώ αλλά δεν μπορώ από την εφαρμογή του κινητού
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Έχω σε όλα τις τελευταίες εκδόσεις που είναι στο πρώτο και δεύτερο post
-
-
Εκανα unpair και έφτιαξε.
Μια χαρά
Ευχαριστώ -
Ο/H drivth έγραψε:
Display Spoiler
Ο/H 3ftw έγραψε:
Τα υπόλοιπα είναι ελληνικά
Εσύ περνάς τα v3 firmware, resources από την πρώτη σελίδα και είσαι κομπλέ.
-
Το κάνεις extract ώστε το αρχείο που τελικά θα φορτώσεις να έχει κατάληξη .res?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Το κάνεις extract ώστε το αρχείο που τελικά θα φορτώσεις να έχει κατάληξη .res? -
Θέλει λίγη ώρα να κάνει πλήρη συγχρονισμό και να πάρει μπρος!! δώστου χρόνο!! Επίσης από το Mi Fit του έχει βάλει να είναι ορατό?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Θέλει λίγη ώρα να κάνει πλήρη συγχρονισμό και να πάρει μπρος!! δώστου χρόνο!! Επίσης από το Mi Fit του έχει βάλει να είναι ορατό?
Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου για την φοβερή δουλειά που κάνετε γενικά. -
καλησπερα,,ερωτηση στο viber μου ερχεται ειδοποιηση ποιος το στελνει κανονικα αλλα δεν βλεπω το κειμενο δηλαδη τι εχει γραψει,,,δεν γινεται η εχω κανει κατι λαθος???
-
Ο/H Doctor strange 7 έγραψε:
καλησπερα,,ερωτηση στο viber μου ερχεται ειδοποιηση ποιος το στελνει κανονικα αλλα δεν βλεπω το κειμενο δηλαδη τι εχει γραψει,,,δεν γινεται η εχω κανει κατι λαθος??? -
προεπισκοπηση??? μαλλον κατι εχαα?? μου δειχνη ποιος ειναι και η επομενη σελιδα εαν εχει ειναι κενη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0