Δεν κατάλαβες. Όταν το κινητό είναι κλείδωμενο και έρχεται μνμ Viber και ανάβει η οθόνη, τι σου λέει?
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
ααα κρυφο το εχω παιζει ρολο;;,,,ουπς θα το δοκιμασω!!!
-
Για κοίτα το..
-
αμα εισαι λιγο ασχετος αυτα παθαινεις μια χαρα ειναι τελικα ευχαριστω,,,,να ρωτησω και κατι αλλο εχω περασμενο το notify & fitness και το mi fit τα κραταω και τα δυο;και εαν θελω να αγορασω το pro στο fitness θα κερδισω κατι παραπανω η να μην το αγορασω;
-
Δεν το χρησιμοποιώ και δεν ξέρω να σου πω. Αν σε καλύπτει το mi fit από καταγραφές και ειδοποιήσεις, κράτα μόνο αυτό. Αλλά φαντάζομαι το notify κάτι παραπάνω θα έχει.. + ότι το θέλουμε για τις αναβαθμίσεις!
-
ευχαριστω πολυ!!!
-
Δουλεύω χρόνια το mi band tools. Έχει να μου προσφέρει κάτι διαφορετικό το notify; γνωρίζει κανείς;
-
Ο/H 3ftw έγραψε:
Δουλεύω χρόνια το mi band tools. Έχει να μου προσφέρει κάτι διαφορετικό το notify; γνωρίζει κανείς;
-
Καλησπέρα πέρασα τελικά την τελευταία έκδοση από εδώ με τα res. Και έχω ένα πρόβλημα. Έχω κανει συγχρονισμό με το mifit του iPhone και ενώ συνδέετε μου κάνει αποσυνδέσεις το Bluetooth συνέχεια. Κάθε ένα λεπτό συνδέεται και απόσυνδεεται. Ξέρει κανείς τι φταίει;
-
Ο/H michalis66 έγραψε:
Καλησπέρα πέρασα τελικά την τελευταία έκδοση από εδώ με τα res. Και έχω ένα πρόβλημα. Έχω κανει συγχρονισμό με το mifit του iPhone και ενώ συνδέετε μου κάνει αποσυνδέσεις το Bluetooth συνέχεια. Κάθε ένα λεπτό συνδέεται και απόσυνδεεται. Ξέρει κανείς τι φταίει;
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Προστέθηκαν τα τελικά αρχεία Firmware & Resources για την τελευταία διαθέσιμη έκδοση 1.6.0.16 στο δεύτερο ποστ της πρώτης σελίδας! Έχουν διορθωθεί όλα τα προβλήματα που βρέθηκαν και επισημάνθηκαν με τη βοήθειά σας και έχουν τσεκαριστεί τα αρχεία ότι δουλεύουν χωρίς πρόβλημα. Όσοι έχουν το firmware v3 πρέπει να περάσουν το Final για να έχουν όλες τις τελευταίες διορθώσεις. Επίσης το Final APK (θα είναι διαθέσιμο σε λίγες ώρες και θα έχει την ένδειξη Final δίπλα του) είναι ακριβώς το ίδιο με το v2 απλά με ενσωματωμένα τα τελευταία Firmware & Resources οπότε δε χρειάζεται να το αλλάξετε σε αυτή τη φάση.
Για τους νέους που μόλις αγόρασαν το Mi Band 3 περνώντας απευθείας το Final APK που δίνουμε πάνω πάνω θα τους τα κάνει όλα αυτόματα και θα ξεμπερδέψουν. Υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να περάσουν τα Resources που δίνουμε εμείς βάση του οδηγού αν δεν περαστούν αυτόματα
(εξαρτάται ποια έκδοση φοράει το Mi Band τους από θέμα firmware/resources).
Όπως και να χει θα είμαστε καθημερινά εδώ να σας στηρίζουμε και να σας βοηθάμε!
Καλά Updates λοιπόν και Enjoy τις συσκευές σας στο μέγιστο! -
Καλημερα μπραβο σας παιδια για την δουλεια που κανετε
Εχω μια ερωτηση γιατι εχω χασει την μπαλα
Εγω ειχα βαλει το v2 αν δεν κανω λαθος τωρα δεν χρειάζεται να βαλω το final?
Δεν ξερω αν παω να το βαλω τι θα γινει
Καλημερα και παλι
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0