Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Παιδιά, μια ερώτηση. Έχει δοκιμάσει κανείς το τελευταίο mi Fit σε υπαίθρια γυμναστική; πχ περπάτημα, τρέξιμο κτλ να μας πει αν δουλεύουν οι χάρτες κανονικά κ καταγράφεται η διαδρομή.
Ο/H nutrialex έγραψε:
Το έχω και το εχω εξελληνισει αλλα πως τα βλεπω αυτά που λες? Εχω τρεξει περπατησει κλπ αλλα πως βλεπω τις διαδρομές μου, δε ξερω.
Σήμερα θα ανέβει και μια νέα έκδοση του Mi Fit, που θα περιλαμβάνει πλέον και Ελληνική ομιλία στις διάφορες δραστηριότητες/προπονήσεις.
Θα ενημερωθείτε αργότερα με νεότερη ανακοίνωση -
Εξαιρετική είδηση. Τώρα με την προπόνηση για τον μαραθώνιο είχα βαρεθεί τη κινεζούλα....
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημερα στo forum !
Αγορασα ενα Xiaomi Mi band 3(με τους κινεζικους χαρακτηρες) και ακολουθωντας τις οδηγιες απο YouTube εγκατεστησα την εφαρμογη Gadgetbridge και ενα αρχειο (απο geekdoing.com) το οποιο ανοιξα μεσω της Gadgetbridge. Αποτελεσμα : Διαβαζει μεν (με καποιες ατελειες ) τις ειδοποιησεις, κλησεις και μηνυματα αλλα εχει παγωσει στην κεντρικη οθονη (Ωρα και ημερομηνια). Επισης δεν μπορω ουτε να το σβησω γιατι το κουμπι δεν παιρνει καμμια εντολη . Για να προχωρησω στην αναβαθμιση που προτεινετε (Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16-Final])
πρεπει να απεγκαταστησω πρωτα την Gadgetbridge και το αρχειο ;
Επισης διαβασα στο site σας για εναν αλλο τροπο αναβαθμισης (Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16-Final]). Ειναι τελικα δυο οι αναβαθμισεις ; Και αν ναι ποια ειναι η καλυτερη / πιο ενημερωμενη ;
Ευχαριστω προκαταβολικα -
Καλημέρα,
Αν εννοείς ότι σου δείχνει την ώρα και την ημερομηνία όταν ανάβει αυτή είναι η σωστή λειτουργία και δεν αλλάζει.
Τι εννοείς να σβήσει; Δεν κλείνει με την έννοια του power of και ξανά ανοίγει.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H zakykas έγραψε:
Επισης διαβασα στο site σας για εναν αλλο τροπο αναβαθμισης (Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16-Final]). Ειναι τελικα δυο οι αναβαθμισεις ; Και αν ναι ποια ειναι η καλυτερη / πιο ενημερωμενη ;
-
Το bug με τη δόνηση στο 16% πρόκειται να διορθωθεί? Έχω ξεχάσει το φορτιστή και μου έχει σπάσει τα νεύρα....
-
Ο/H greeceeeee έγραψε:
Το bug με τη δόνηση στο 16% πρόκειται να διορθωθεί? Έχω ξεχάσει το φορτιστή και μου έχει σπάσει τα νεύρα....
Δεν είναι και ότι το καλύτερο να αφήνετε την μπαταρία να πέφτει τόσο χαμηλά συνεχώς, αλλά bug ή feature, θα δούμε τελικά τι είναι...
Εφόσον είπαν μερικοί ότι δεν το κάνει στο official firmware, το ξαναβλέπουμε αλλά θέλει υπομονή γιατί η μεγάλη αυτονομία του band και ο χρόνος που κάνει να αδειάσει η μπαταρία, δεν βοηθάνε στην προκειμένη περίπτωση και πρέπει να γίνουν αρκετές δοκιμές και με το official firmware.
Περισσότερα για την μπαταρία, εδώ => MI band: Περί φόρτισης και διάρκεια μπαταρίας -
Ανακοίνωση:
Έγινε ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit 3.5.0 και περιέχει πλέον και Ελληνική ομιλία κατά τις διάφορες δραστηριότητες/προπονήσεις.
Για να την κατεβάσετε, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.
-
Παίζει φανταστικά στο redmi note 5 global μου με mi band 2 προσωρινά για λίγο ακόμα μετράμε να αντίστροφα για το 3αρι έρχεται με dhl από gearbest
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
-
καλημεριζω.......ολα καλα ολα ανθιρά ευχαριστουμε για την ενημέρωση της εφαρμογής Mi Fit 3.5.0 ενταξει.....αλλα πως γινεται ειναι το θεμα........
" Γεωπόνος”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0