Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H nutrialex έγραψε:

Ποια ειναι η πιο πρόσφατη Mifit για το mi band 3? Στο 1ο η στο 2ο ποστ?
      To Mi Fit είναι κοινό όποιο mi band και να έχεις και θα το βρίσκεις πάντα στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος στο πρώτο μήνυμα ;) Που και που, να βλέπεις τις ανακοινώσεις όπως χθες το βράδυ διότι αναβαθμίζεται/διορθώνεται/εμπλουτίζεται. Εναλλακτικά να κοιτάς τον αριθμό λήψεων της εφαρμογής. Αν το δεις μια μέρα πχ από 900 λήψεις να ξαναμηδενίσει και να είναι πχ 50 λήψεις , κάποια ενημερωμένη έκδοση έχει ανέβει ;)
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.0]

Ε αφεντικά είμαστε και εμείς εδώ με τα 3αρια καμία ενημερωσουλα καιρό έχουμε να πάρουμε..χιχι
    • Καλησπερα.
      Ποια εκδοση firware θα πρεπει να γραφει οτι ειναι το mibad2 ?
      Παντου βλεπω την v1.0.1.81
      Το δικο μου γιατι γραφει v1.0.2.81?
      Επισης μετα το περασμα του νεου firware χαθηκαν ολες οι σημερινες μετρησεις απο το miband.......
      Μπας κι εχω κανει τιποτα λαθος?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H fanmar έγραψε:

Καλησπερα.
      Ποια εκδοση firware θα πρεπει να γραφει οτι ειναι το mibad2 ?
      Παντου βλεπω την v1.0.1.81
      Το δικο μου γιατι γραφει v1.0.2.81?
      Επισης μετα το περασμα του νεου firware χαθηκαν ολες οι σημερινες μετρησεις απο το miband.......
      Μπας κι εχω κανει τιποτα λαθος?
      Η διαδικασία που περιγράφεται στην πρώτη σελίδα στο #3, έχει να κάνει μόνο με ενημέρωση γραμματοσειρών (ft). Σε καμία περίπτωση δεν πειράζει την έκδοση του firmware ή την έκδοση των πόρων (resources) στα Mi Band 2, διότι δεν χρειάζεται στην προκειμένη περίπτωση. Περνάει τον ίδιο τύπο αρχείου (fonts) με την γνωστή διαδικασία που γυρνάμε την γλώσσα του κινητού στα Κινέζικα και ανοίγουμε το Mi Fit για να περάσει τις Κινέζικες γραμματοσειρές ή σύμφωνα με μια γνωστή παράφραση... το "Κινέζικο firmware"

Αν χρησιμοποίησες το Notify & Fitness, ίσως να σου έσβησε τα σημερινά δεδομένα. Και στις δικές μας δοκιμές ήταν ασταθές, χωρίς καμία επιτυχημένη προσπάθεια και χωρίς να δημιουργήσει ανεπανόρθωτη ζημιά.

Οι εκδόσεις των firmware μπορεί να διαφέρουν ανάλογα πιο από τα τρία Mi Band 2 έχεις και μπορείς να τις δεις πχ εδώ. Για να δείς ποιο HW Revision έχεις από αυτά που αναφέρει εκεί και ποιό αρχείο firmware (fw) σου αντιστοιχεί, μπορείς να χρησιμοποίησεις το GadgetBridge και να πας εκεί που δείχνει η εικόνα του βήματος 7 στον οδηγό που ανεβάσαμε στο μήνυμα #3 .

Τέλος, αν βλέπεις σωστά και χωρίς ερωτηματικά (???) όλους τους τονισμένους Ελληνικούς χαρακτήρες των επαφών σου κατά την διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης, πήγαν όλα καλά. Αλλιώς, ξαναπέρασέ το με το GadgetBridge όπως λέει ο οδηγός ;)
    • Παιδιά καλησπέρα. Προς ενημέρωση όλως κ κυρίως των developers μας. Από ότι φαίνεται ο γιατρός έλυσε το bug της μπαταρίας στο 16 %.
      Αυτή τη στιγμή είμαι στο 11 %. Όταν έφτασα στο 16 % δονηθηκε κ με προειδοποίησε για φόρτιση του band. Από τότε δεν μου έκανε καμιά αποσύνδεση. Και κάτι ακόμα το fond για το band 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ στο 3??
      Images
      • IMG_20181013_164932.jpg

472,68 kB, 1.657×1.243, viewed 91 times
    • μπηκε μια χαρα η νεα γραμματοσειρα στο 2αρι και η νεα ενημερωμενη εφαρμογη 3.5.0 με προσθηκη google fit λογαριασμου παιζουν ολα κανονικα σε μενα
      Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
    • Ο/H miltosdelis έγραψε:

μπηκε μια χαρα η νεα γραμματοσειρα στο 2αρι και η νεα ενημερωμενη εφαρμογη 3.5.0 με προσθηκη google fit λογαριασμου παιζουν ολα κανονικα σε μενα
      Βάλε καμία φωτό να έχουμε άποψη!!
    • Διαφήμιση
    • @drivth αν εννοεις για το 2αρι φωτογραφιες το αναβαθμισα και το αφησα στην ακρη γιατι πλεον δουλευω με το 3αρι και δεν θελω να ξανα κανω 2πλες εφαρμογες 2πλους λογαριασμους συγχρονισμους και ρυθμισεις νομιζω πως καλο θα ηταν να περιμενεις απο κανενα αλλο παιδι αυτες τις φωτογραφιες
      Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
    • Επίσης παιδιά έχω ακούσει ότι στην έκδοση του γιατρού, πέρα από την γραμματοσειρά, δεν δουλευουν καθόλου οι χάρτες στις προπονήσεις (σημαντικό μείον για μένα). Αν μπορεί, ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος όμως, ευχαριστώ!!
    • Φίλε @lsdpower78 εάν κρατήσεις το mi fit από εδώ και έχεις το λειτουργικό που λες μια χαρά δουλεύουν οι χάρτες. Έχει στο mi band 3 γενικά λέω και από τα παιδιά εδώ φυσικά έχει γίνει εξαιρετική δουλειά αλλά και από δίπλα από του γιατρού. Μπράβο στην Xiaomi γενικά για ένα τόσο ωραίο και φθηνό gadget - band. Ελπίζω το hey+ να είναι εξίσου καλό!! ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Φίλε @lsdpower78 εάν κρατήσεις το mi fit από εδώ και έχεις το λειτουργικό που λες μια χαρά δουλεύουν οι χάρτες. Έχει στο mi band 3 γενικά λέω και από τα παιδιά εδώ φυσικά έχει γίνει εξαιρετική δουλειά αλλά και από δίπλα από του γιατρού. Μπράβο στην Xiaomi γενικά για ένα τόσο ωραίο και φθηνό gadget - band. Ελπίζω το hey+ να είναι εξίσου καλό!! ;)
      Σ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Προς το παρόν με βολεύει το δικό σας λειτουργικό οπότε δεν σκέφτομαι να το αλλάξω. Συνεχίστε να μας εκπλήσετε με την άψογη δουλειά σας!!!!!