Όχι.. έχουν διαφορετική ανάλυση οθόνης!Ο/H poseidvn έγραψε:
Και κάτι ακόμα το fond για το band 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ στο 3??
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
Προσπαθώ πόση ώρα αλλά το gadgetbridge δεν βρίσκει το mi bad 2 κάνω κάτι άλλο ωρε παιδιά;
" Γεωπόνος”
-
Ο/H poseidvn έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Προς ενημέρωση όλως κ κυρίως των developers μας. Από ότι φαίνεται ο γιατρός έλυσε το bug της μπαταρίας στο 16 %.
Αυτή τη στιγμή είμαι στο 11 %. Όταν έφτασα στο 16 % δονηθηκε κ με προειδοποίησε για φόρτιση του band. Από τότε δεν μου έκανε καμιά αποσύνδεση. Και κάτι ακόμα το fond για το band 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ στο 3??
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H poseidvn έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Προς ενημέρωση όλως κ κυρίως των developers μας. Από ότι φαίνεται ο γιατρός έλυσε το bug της μπαταρίας στο 16 %.
Αυτή τη στιγμή είμαι στο 11 %. Όταν έφτασα στο 16 % δονηθηκε κ με προειδοποίησε για φόρτιση του band. Από τότε δεν μου έκανε καμιά αποσύνδεση. Και κάτι ακόμα το fond για το band 2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί κ στο 3??
-
Γιατί σας ενοχλεί τόσο αυτό με την δόνηση;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Προσπαθώ πόση ώρα αλλά το gadgetbridge δεν βρίσκει το mi bad 2 κάνω κάτι άλλο ωρε παιδιά;
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Giannisagal έγραψε:
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Εκανα Δημήτρη restart αλλά αν νομίζει πως θα μου σπάσει τα νεύρα χαχα θα δεις....θα το πατάω μέχρι το πρωί να κάνει σύζευξη σε ευχαριστώ πολύ
Στα δικά μας, ένα από όλα μας τρέλανε στην κυριολεξία. Άνοιξε και στο ενδιάμεσο το Mi Fit και τράβα προς τα κάτω μια φορά την οθόνη να κάνει συγχρονισμό μπας και...
Στο φινάλε, μίλησέ του απειλητικά και πες του ότι θα το σουτάρεις να πάρεις το Band 3 -
Ή πες θα σε δώσω στον σκύλο να σε φάει.... Τον παράτησε κάποιος εξω από το μαγαζί σήμερα
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μήπως το βγάλε βάλε διάφορα mi fit αφήνει κάποιο κατάλοιπα και δημιουργούν τα προβλήματα; Εγώ δεν είχα ποτέ άλλο πέρα από το δικό σας εδώ και ενώ δεν κατέβασα το καινούργιο που βάλατε και στο google fit με συνέδεσε άμεσα και με την εφαρμογή συγχρονίζει όμορφα και δεν έχω γενικά αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Μου'φαγε τη Παναγία δεν συνδέεται......άστο να δείχνει ? στο ς ελληνικό μη γ€@€σω τίποτα.....
" Γεωπόνος”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0