Μπορεί να μην έχει καμμία σχέση το πιθανότερο, αλλά δες στο iOS στις ρυθμίσεις, privacy αν είναι ενεργοποιημένος ο διακόπτης fitness tracking στο motion & fitnesses.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H thanpap έγραψε:
Ο/H vanni έγραψε:
δεν μπήκε τώρα υπήρχε αλλά για πήγαινε στην εφαρμογή πάτα επάνω στο Mi Band 3 κάτω από το Οι συσκευές μου και προς το τέλος έχει ένα πεδίο Ρυθμίσεις προβολής για δες εκεί υπάρχει το πεδίο άσκηση μήπως έχει μετακινηθεί στα κρυφά αντικείμενα βάλτο πάλι στα φανερά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H Giannisagal έγραψε:
λοιπον....μετα απο 2-3 μερες το gadgetbridge δεβ συνδεεται με την καμια......εχω σκισει την μπαταρια μεε το να προσπαθω αλλα τιποτα....ωρε παιδια μου δεν υπαρχει αλλη εφαρμογη εκτος απο gadget να κανω δουλεια μου ?????
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
- mi band 2.....μετά από επικοινωνία του @lallasgr με εμένα μπήκα στο σωστό δρόμο και τα ελληνικά μπήκαν όπως και το σίγμα (ς) και τον ευχαριστώ πάρα πάρα και δημόσια για το χρόνο του...... όμως.... @dnomikos Δημήτρη...πατάω το mi band μου και μου δείχνει μόνο ώρα και ΤΙΠΟΤΕ άλλο..πατάω ξανά και ξανά αλλά μόνο αυτό...????????
" Γεωπόνος”
- mi band 2.....μετά από επικοινωνία του @lallasgr με εμένα μπήκα στο σωστό δρόμο και τα ελληνικά μπήκαν όπως και το σίγμα (ς) και τον ευχαριστώ πάρα πάρα και δημόσια για το χρόνο του...... όμως.... @dnomikos Δημήτρη...πατάω το mi band μου και μου δείχνει μόνο ώρα και ΤΙΠΟΤΕ άλλο..πατάω ξανά και ξανά αλλά μόνο αυτό...????????
-
Αφού πέρασες το firmware ξήλωσες το GadgetBridge? Βγάλτο και αν δεν φτιάξει κάνε μία Unpair και πάλι Pair με το Mi Fit και άστο να συγχρονίσει!
-
mi band 2
Ο/H lallasgr έγραψε:
Αφού πέρασες το firmware ξήλωσες το GadgetBridge? Βγάλτο και αν δεν φτιάξει κάνε μία Unpair και πάλι Pair με το Mi Fit και άστο να συγχρονίσει!
" Γεωπόνος”
-
Ολα οκ έστρωσε.... πολλά πολλά ευχαριστώ σας....το μόνο που του έμεινε κουσουρι μάλλον είναι πως δείχνει την ώρα χωρίς ημερομηνία όπως πριν....θα το βρω όμως που θα μου πάει......
" Γεωπόνος”
-
Οχι που δεν θα το κατάφερνα..χαχα....να είστε καλά ομάδα..δεν είστε τυχαίοι για μένα που όλη μέρα έχω την σελίδα μας ανοιχτή παράλληλα με όλες τις άλλες που κάνω δουλειά μου.....σας ευχαριστώ και ελπίζω κάποια μέρα να σας συναντήσω γιατί έχω περιέργεια να δω τι μυαλά κουβαλάτε μωρέ....αυτό ισχύει και για τα παιδιά που βγάζουν τις Ρομ και για τα παιδιά που έχω μιλήσει τηλεφωνικά.... βλέπε @gkalen Γιώργος.... μπράβο σας. ...σας διαφημίζω xiaomi-miui hellas.
" Γεωπόνος”
-
Ερώτηση, υπάρχει στα σκαριά ελληνικό firmware για το mi band 2;
Τις γραμματοσειρές τις πέρασα και σε συνδιασμό με το δικό σας Mi Fit βλέπω όμορφα κανονικά αναγνώριση κλήσης κτλ. Το μεγάλο θετικό είναι ότι δουλεύουν άψογα και οι χάρτες τις Google που ήταν ο λόγος που δεν περνούσα μέχρι τώρα "πειραγμένα" Mi Fit. -
Ο/H GiolaPower έγραψε:
Τις γραμματοσειρές τις πέρασα και σε συνδιασμό με το δικό σας Mi Fit βλέπω όμορφα κανονικά αναγνώριση κλήσης κτλ. Το μεγάλο θετικό είναι ότι δουλεύουν άψογα και οι χάρτες τις Google που ήταν ο λόγος που δεν περνούσα μέχρι τώρα "πειραγμένα" Mi Fit.
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Giannisagal έγραψε:
Ο/H GiolaPower έγραψε:
Τις γραμματοσειρές τις πέρασα και σε συνδιασμό με το δικό σας Mi Fit βλέπω όμορφα κανονικά αναγνώριση κλήσης κτλ. Το μεγάλο θετικό είναι ότι δουλεύουν άψογα και οι χάρτες τις Google που ήταν ο λόγος που δεν περνούσα μέχρι τώρα "πειραγμένα" Mi Fit.
-
Έχω παρατηρήσει ότι δεν μου δείχνει το band τις ειδοποιήσεις του Viber.
Με τις υπόλοιπες εφαρμογές δεν παρατήρησα κάτι, φαίνονται να δουλεύουν οκ
Έχει κάποιος ανάλογο πρόβλημα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0