Καλησπέρα. Είδα στα τελευταία ποστ (817 και 836) φωτό με αρχικες οθόνες από mi band που η μία είχε πάνω το σημαδακι μπαταρίας και η άλλη ενδιαμεσα στην ώρα και στην ημερομηνία το ποσοστό μπαταρίας. Ποτέ προστέθηκε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι? Έχω περάσει τα πιο πρόσφατα και δεν είδα να έχει αυτές τις οθόνες να τις επιλέξεις..... Μπορεί κάποιος να πει γι'αυτό?
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H DimosVas έγραψε:
Καλησπέρα. Είδα στα τελευταία ποστ (817 και 836) φωτό με αρχικες οθόνες από mi band που η μία είχε πάνω το σημαδακι μπαταρίας και η άλλη ενδιαμεσα στην ώρα και στην ημερομηνία το ποσοστό μπαταρίας. Ποτέ προστέθηκε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι? Έχω περάσει τα πιο πρόσφατα και δεν είδα να έχει αυτές τις οθόνες να τις επιλέξεις..... Μπορεί κάποιος να πει γι'αυτό?
Ο/H vanni έγραψε:
πήγαινε στις ρυθμίσεις του mi band μέσα από το mi fit προς τα κάτω έχει ένα πεδίο που λέει Εντοπισμός καρδιακού Ρυθμού εκεί εγώ έχω επιλέξει το βοηθός ύπνου οπότε ελέγχει κάθε λεπτό όλο το 24 ωρο οπότε θα μετράει όλους τους ύπνους οποιαδήποτε ώρα
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ λόγο κατανάλωσης μπαταρίας
Ο/H tsagod έγραψε:
Μπορείς να μου πεις και πως θα το περάσω μόνο του αυτό το αρχείο;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H George Malekakis έγραψε:
το θεμα ειναι οτι δε θυμαμαι αν εκανε η αν οχι... Αν περασω ξανα τα 2 αρχεια μονο θα εχω καποιο προβλημα?
Ο/H tsagod έγραψε:
Παιδιάα το πήρα και εγώ σήμερα...
Κατέβασα το από εδώ mifit και έκανε τις ενημερώσεις αμέσως μόλις συνδέθηκε.
Ακόμα ψάχνομαι...
Πώς βλέπω το υπόλοιπο μπαταρίας από το band???
Edit... Το βρήκα...
Πέρασε μόνο το αρχείο fw με το firmware από την πρώτη σελίδα (δεύτερο μήνυμα) για να μην έχεις το bug με την μπαταρία με τις αποσυνδέσεις και τις δονήσεις στο 16%. Το Mi Fit δεν το περιέχει ακόμα θα το ενσωματώσουμε μαζί με ότι άλλες αλλαγές γίνουν, στην επόμενη έκδοση
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsagod έγραψε:
Το notify το χρειάζομαι άλλο.
Μπορώ να το κρατήσω μαζί με το mifit? Η δεν υπάρχει λόγος;
-
-
Ο/H tsagod έγραψε:
Ωραία... Όλα καλά . Το πέρασα με τον οδηγό.
Ευχαριστώ.
Το notify το χρειάζομαι άλλο.
Μπορώ να το κρατήσω μαζί με το mifit? Η δεν υπάρχει λόγος;
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Πέρασε μόνο το αρχείο fw με το firmware από την πρώτη σελίδα (δεύτερο μήνυμα) για να μην έχεις το bug με την μπαταρία με τις αποσυνδέσεις και τις δονήσεις στο 16%. Το Mi Fit δεν το περιέχει ακόμα θα το ενσωματώσουμε μαζί με ότι άλλες αλλαγές γίνουν, στην επόμενη έκδοση
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αααα... Κάτι άλλο.. Το Notify & Fitness το έχω αγοράσει. Να το τρέχω μαζί με το mi fit ή μόνο του;
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H DimosVas έγραψε:
τα τελευταία τα έχω περάσει οπότε περιμένω να πέσει στο 16%.
Αυτο #836?? Μάλλον θα είναι απτό γιατρό ε...
Δεν πρόκειται να πάω εκεί. Θα περιμένω αν και όταν το κάνετε εσείς εδώ. Ευχαριστώ.
Επίσης καλό είναι όπως είπε κάποιος άλλος πριν στα fw και res. Καλό είναι να τα κάνετε με αριθμούς σαν εκδόσεις για να μη μπερδευομαστε. -
Εφτασε στο 16% καμια αποσυνδεση μονο προειδοποιηση για χαμηλη μπαταρια... τελεια ευχαριστουμε!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0