Μπορείς να το ρυθμίσεις να σου δείχνει τον Καιρό αντί για το Mi Fit. Το Notify & Fitness στέλνει στο Mi Band και το ποσοστό υγρασίαςΟ/H George Malekakis έγραψε:
Αααα... Κάτι άλλο.. Το Notify & Fitness το έχω αγοράσει. Να το τρέχω μαζί με το mi fit ή μόνο του;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο/H DimosVas έγραψε:
τα τελευταία τα έχω περάσει οπότε περιμένω να πέσει στο 16%.
Αυτο #836?? Μάλλον θα είναι απτό γιατρό ε...
Δεν πρόκειται να πάω εκεί. Θα περιμένω αν και όταν το κάνετε εσείς εδώ. Ευχαριστώ.
Επίσης καλό είναι όπως είπε κάποιος άλλος πριν στα fw και res. Καλό είναι να τα κάνετε με αριθμούς σαν εκδόσεις για να μη μπερδευομαστε.
Ο/H stronggeo έγραψε:
Εφτασε στο 16% καμια αποσυνδεση μονο προειδοποιηση για χαμηλη μπαταρια... τελεια ευχαριστουμε!
Θα σας δώσουμε και άλλα αρχεία πόρων (resources) σιγά σιγά για να διαλέγετε πχ με μεγαλύτερη ένδειξη ώρας (τουλάχιστον σε μία οθόνη) για όσους έχουν προβλήματα όρασης (φαίνονται καλύτερα και στον ήλιο) ή ακόμα και light themes με βάση αυτά που έχει βάλει στο GeeekDoing o @MagicalUnicorn για να έχετε λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας. Μπορείτε να δείτε τα πρωτότυπα εδώ.
Μέσα στο Mi Fit θα υπάρχει πάντα το default αρχείο σαν αυτό που έχετε τώρα περασμένο, αλλά από κει και πέρα θα διαλέγετε όποιο σας αρέσει για να εξατομικεύετε το band όπως σας αρέσει. Όποιος από εσάς φτιάξει και κάποιο άλλο δικό του αρχείο resources και θέλει να το μοιραστεί, ευχαρίστως να το ανεβάσουμε Επώνυμα στην πρώτη σελίδα για να είναι όλα μαζεμένα σε ένα σημείο