Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H georan01 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ....
Ειμαι καινούργιος στην παρέα και θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρώ να κατεβάσω το νέο firmware για το Band 3 και άν υπάρχει κάποιος οδηγός . Ευχαριστώ πολύ -
Περάστηκαν με επιτυχία, ευχαριστούμε παιδιά.
-
-
Ο/H DimosVas έγραψε:
Καινουριο firmware και δεν έχει πάλι οθονη μαζί με την ώρα και τα Βήματα και το ποσοστό μπαταρίας???? Γιατί???
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H DimosVas έγραψε:
Καινουριο firmware και δεν έχει πάλι οθονη μαζί με την ώρα και τα Βήματα και το ποσοστό μπαταρίας???? Γιατί???
-
Ο/H DimosVas έγραψε:
Ναι το καταλαβαίνω. Απλά μετά το προηγουμενο update είχε ειπωθεί αυτό με το ποσοστό μπαταρίας και λογικά θα γινότανε με το επόμενο update. Αναμένουμε στο επόμενο λοιπόν. Πολλά μπράβο για τη δουλειά και καλή συνέχεια
Γιατί, γιατί τα πουλάνε. Βγάζουν βέβαια για την χώρα τους ελεύθερα, αλλά για να δωθεί σε άλλες χώρες μεταφρασμένο και παραμετροποιημένο, πέφτει χρήμα! Εκτός το GeekDoing βέβαια που τα δίνει ελεύθερα εφόσον κάνεις login και είναι προς τιμήν του!!! Πρέπει να είμαστε και το μοναδικό forum που μπορεί κάποιος να διαβάσει και να κατεβάσει τα σχετικά αρχεία χωρίς να απαιτείται σύνδεση.
Έχουμε καταντήσει λοιπόν σαν τον Neo και την παρέα του στο Matrix που βλέπουν κατάξανθες κοπέλες με κόκκινα φορέματα σε hex οθόνες από την μελέτη -
Αυτο το bug που λέτε:
2)FC στην λειτουργία ξεκλειδώματος οθόνης
Τι πάει να πει; Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει καλύτερα; Θέλω να το βάλω στο κινητό της γυναίκας μου αλλά μου λέει αν σταματήσει το ρολόι να ξεκλειδώνει την οθόνη δεν την ενδιαφέρει. -
Ο/H Synthercat έγραψε:
Αυτο το bug που λέτε:
2)FC στην λειτουργία ξεκλειδώματος οθόνης
Τι πάει να πει; Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει καλύτερα; Θέλω να το βάλω στο κινητό της γυναίκας μου αλλά μου λέει αν σταματήσει το ρολόι να ξεκλειδώνει την οθόνη δεν την ενδιαφέρει.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
@Synthercat
Να συμπληρώσω και εγώ σε αυτό που σου είπε ο φίλος @vanni, ότι εναλλακτικά αυτή τη λειτουργία μπορείς να την ανοιγοκλείνεις όποτε θέλεις από τις ρυθμίσεις του κινητού στο Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Οθόνη κλειδώματος & ασφάλεια > Σύνθετες ρυθμίσεις > Ξεκλείδωμα με συσκευή Bluetooth. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H DimosVas έγραψε:
Ναι το καταλαβαίνω. Απλά μετά το προηγουμενο update είχε ειπωθεί αυτό με το ποσοστό μπαταρίας και λογικά θα γινότανε με το επόμενο update. Αναμένουμε στο επόμενο λοιπόν. Πολλά μπράβο για τη δουλειά και καλή συνέχεια
Η αυξητική τάση μεγέθους των συσκευών παντός τύπου, περιορίζει σημαντικά τις εναλλακτικές χρήσεις. Άντε στο mi band 3 παλεύεται ακόμα αλλά από το επόμενο θα υπάρχει πρόβλημα. -
Ρε παίδες έχω μιάμιση ώρα που προσπαθώ να περάσω το καινούργιο firmware... Με notify κολλάει ποτέ στο 5%, πότε στο 25% κτλ κ αναγκάζομαι να το κάνω απεγκατασταση-εγκατάσταση, κ πάλι τίποτα... Με το Gadget bridge ψάχνει, ξανά ψάχνει, επανεκκίνηση κινητό, κ πάλι τίποτα. Εννοείται πως κ στα 2 παραπάνω έχω δώσει όλα τα δικαιώματα κτλ. Τι λάθος κάνω γμτ;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0