Στα gadgetbrige βάλε το band ανιχνεύσιμο από το mifit και επίσης άνοιξε και το gps.Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Ρε παίδες έχω μιάμιση ώρα που προσπαθώ να περάσω το καινούργιο firmware... Με notify κολλάει ποτέ στο 5%, πότε στο 25% κτλ κ αναγκάζομαι να το κάνω απεγκατασταση-εγκατάσταση, κ πάλι τίποτα... Με το Gadget bridge ψάχνει, ξανά ψάχνει, επανεκκίνηση κινητό, κ πάλι τίποτα. Εννοείται πως κ στα 2 παραπάνω έχω δώσει όλα τα δικαιώματα κτλ. Τι λάθος κάνω γμτ;;
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Ρε παίδες έχω μιάμιση ώρα που προσπαθώ να περάσω το καινούργιο firmware... Με notify κολλάει ποτέ στο 5%, πότε στο 25% κτλ κ αναγκάζομαι να το κάνω απεγκατασταση-εγκατάσταση, κ πάλι τίποτα... Με το Gadget bridge ψάχνει, ξανά ψάχνει, επανεκκίνηση κινητό, κ πάλι τίποτα. Εννοείται πως κ στα 2 παραπάνω έχω δώσει όλα τα δικαιώματα κτλ. Τι λάθος κάνω γμτ;;
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.0] -
Και εγωε το δικό μου mi band 3 έχω πρόβλημα με τη σύνδεση στο gadgetbridge δε συμδεετεε τίποτα. Και GPS ανοιχτό και επανεκκινήσεις κ πάλι τίποτα.
Edit: οκ συνδέθηκε τελικά -
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Το συνέδεσα με το Gadget bridge τελικά, πέρασα το καινούργιο firmware κ πηγές, αλλά χάθηκαν κ τα σημερινά δεδομένα κ κάποια στοιχεία από το μενου όπως πχ η "άσκηση". Τι έγινε;;
-
-
Ο/H lsdpower78 έγραψε:
Μια απορία μόνο. Στο καινούργιο το firmware που πέρασα με την μεγαλύτερη ώρα κτλ, είναι φαντάζομαι περασμένο κ το fix του bug με την μπαταρία του 16% έτσι;; -
Μπράβο στα παιδιά για τον κόπο και τον χρόνο που αφιερώνουν για να κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη.
-
Mi band 2 hw έκδοση V0.1.3.2, συνδέθηκε κανονικά με gadgetbridge, έγινε εγκατάσταση του τελευταίου mi fit gr και του αρχείου γραμματοσειρών Mili_pro_custom_greek_by_xiaomimiui.gr_fw.zip. Οι διαδικασίες έτρεξαν κανονικά αλλά Ελληνική ημερομηνία γιοκ! Επανέλαβα άλλες 2 φορές, τίποτα. Αν θέλετε κοιτάχτε το λίγο..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Mi Band 2 (HW revision V0.16.2.2)
Ετοιμάστηκε και το 3ο firmware για τα Mi Band 2 με έκδοση HW revision V0.16.2.2! Για το συγκεκριμένο μοντέλο επειδή δεν το έχουμε για δοκιμές αν βρείτε κάνα λάθος στη μετάφραση ενημερώστε μας για να το διορθώσουμε. -
Ο/H cacau έγραψε:
Mi band 2 hw έκδοση V0.1.3.2, συνδέθηκε κανονικά με gadgetbridge, έγινε εγκατάσταση του τελευταίου mi fit gr και του αρχείου γραμματοσειρών Mili_pro_custom_greek_by_xiaomimiui.gr_fw.zip. Οι διαδικασίες έτρεξαν κανονικά αλλά Ελληνική ημερομηνία γιοκ! Επανέλαβα άλλες 2 φορές, τίποτα. Αν θέλετε κοιτάχτε το λίγο...
-
Παιδιά έβαλα την τελευταία έκδοση και το θέμα που χρησιμοποιώ έχει μέγεθος για τυφλό υπερηλικα. Ξέρετε πως μπορώ να βάλω τα μανισια;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0