Κάντε λίγο υπομονή το ψάχνουμε μπας και ξέφυγε κάτι σε λειτουργία που δεν χρησιμοποιούμε συχνά αν και δεν νομίζω... έτυχε. Ευτυχώς ήταν λίγες λήψεις... θα περιμένουμε μέχρι τις 3 το μεσημέρι μήπως βρει και κάποιος άλλος που το κατέβασε κάτι, έτσι ώστε να το ανεβάσουμε μια και έξω και να μην γινει σαν την 3.5.0 κάθε λίγο και λιγάκι καινούργια έκδοση!!!Ο/H drivth έγραψε:
Τι να κάνουμε είμαστε ετοιμοπόλεμοι!!Ο/H dnomikos έγραψε:
Ε μα και συ είσαι με το δάκτυλο στη σκανδάλη![]()
Διορθώθηκε το λάθος, αλλά θα περιμένουμε περίπου μισή ώρα μήπως βρεθεί και κάτι άλλο
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
ΜπράβοΚαι το ψάχναμε με τις ώρες για λάθη
Το Mi Fit αποσύρεται τώρα που είναι νωρίς. Θα ξαναανέβει σε λίγο σωστό και μαζί και τα αρχεία ξεχωριστά για όσους πρόλαβαν και το κατέβασαν
Ψάξτο και άλλο και αν βρείς κάτι, γράψτο πριν το ξαναανεβάσουμε
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Όλα οκ και από εδώ. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Προτείνω όποιος γουστάρει να τσοντάρουμε από λίγο ο καθένας να πάρουμε στα παιδιά ένα band 3 να του βγάλουν τα μάτια στις μελλοντικές δοκιμές να μην ξεχαρβαλιασουν τα δικά τους.
-
-
όπως έχουν πει τα παιδιά πιο πάνω έχει κατέβει το αρχείο για να γίνουν κάποιες διορθώσεις και θα ξανά είναι διαθέσιμο σε λίγο οπότε υπομονήΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Εγω που εχω το Light theme θα έχω πρόβλημα? Θα μπορώ να το ξανα περάσω? Η το εχει ενσωματωμένο?
-
-
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Εγω που εχω το Light theme θα έχω πρόβλημα? Θα μπορώ να το ξανα περάσω? Η το εχει ενσωματωμένο?
-
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Το βράδυ θα ανεβάσουμε το θέμα ενημερωμένο σε v42 καθώς και ένα digital που δείχνει καλό. Σιγά σιγά θα τα εμπλουτίσουμε και ευελπιστούμε και με δικά σας θέματα αν έχετε μεράκι και όρεξη
Αρχεία resources (πόρων) είναι βέβαια, αλλά ταιριάζει καλύτερα να τα λέμε θέματα γιατί ουσιαστικά αλλάζουν την εμφάνιση του band μας. Πάντως πυρηνοκίνητα firmware με "14 οθόνες" δεν είναι
EDIT:
Ολα τα θέματα θα είναι φυσικά εκτός Mi Fit. Δεν γίνεται άλλωστε να μπει μέσα πάνω από ένα ή δύο αρχείο res (κατά περίπτωση) για κάθε μοντέλο. Για αυτό κάναμε ξεχωριστό πίνακα ως πίνακα θεμάτων ώστε να τα έχουμε όλα εκεί μαζεμένα -
Το αρχείο εμένα μου κατεβαίνει στο τηλέφωνο σαν -apk.
Να υποθέσω ότι με μια μετονομασία σε .apk θα τρέξει κανονικα -
Ο/H thanasisk έγραψε:
Το αρχείο εμένα μου κατεβαίνει στο τηλέφωνο σαν -apk.
Να υποθέσω ότι με μια μετονομασία σε .apk θα τρέξει κανονικα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0