Ρε παιδιά ας επιβιώσει καποιος με international version αν εκείνες οι δύο επιλογές είναι αυτές που τελικά θα περάσουν τα αρχεία? Γιατί αυτό το παλιό gadget μας πρήζει κάθε φορά!
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Ρε παιδιά ας επιβιώσει καποιος με international version αν εκείνες οι δύο επιλογές είναι αυτές που τελικά θα περάσουν τα αρχεία? Γιατί αυτό το παλιό gadget μας πρήζει κάθε φορά!
Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Το νέο version του notify λέει ότι υποστηρίζει και emotions. Τι φάση;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H miltosdelis έγραψε:
ναι αν ειχες την προηγουμενη εκδοση mi fit απο εδω απλα περνας την νεα και τα περναει ολα αυτοματα δεν χρειαζετε να κανεις κατι αλλο international version εχω 3αρι
-
Ο/H drivth έγραψε:
Όχι δεν κατάλαβες, ενοοω σε περίπτωση χειροκίνητης ενημέρωσης εμείς με τα international δεν έχουμε καταφέρει να περάσουμε τα αρχεία με notify, αλλά μόνο με το gadget. Απλά ειπα μήπως επιλέγοντας τις δύο επιλογές alternative στο notify περνάει τα αρχεία τελικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
@drivth μόνο αν κάποιος το δοκιμάσει μπορούμε να το ξέρουμε αυτό! Αν θες κάνε μια δοκιμή εσύ με τα res να δεις αν τα περάσει.
-
Εγινε το θαύμα!!!! Πέρασα τα res μέσω notify για πρώτη φορά χωρίς να επιλέξω κάτι ειδικότερο κατευθείαν και χωρίς πρόβλημα!! Ποτέ δεν τα είχα καταφέρει μεχρι τώρα στο international version με το notify!!
-
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Μόλις παρέλαβα σήμερα καινούργιο mi band 3... Πέρασα και το καινούριο firmware-mi fit όλα τέλεια, δουλεύουν μια χαρά. Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η λειτουργία στο mi band αλλά έχω την εντύπωση ότι το έχω δει σε βιντεάκια. Όταν σηκώνω το χέρι μου για να δω πχ τι ώρα είναι δεν θα έπρεπε να ανάβει. Μόνο αν το πατήσω ανοίγει... Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό ή δεν?
-
@jamaicapepe βεβάιως και υπάρχει. Τη βρίσκεις μέσω του Mi Fit-> Προφίλ->Mi Band 3->Ανασηκώστε τον καρπό για προβολή πληροφοριών->Ενεργό
Απλά έχει υπόψιν ότι θα πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία με αυτή τη ρύθμιση μιας και παίζει να ανοίγει η οθόνη στο άσχετο από κινήσεις του χεριού! -
-
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Τι ακριβώς έχεις κάνει? Που κόλλησε? Ξαναπέρνα μέσω Notify το firmware και τα resources και θα επανέλθει!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0