Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Ο/H ktsak έγραψε:

Περασα 3.5.2 mi fit, συνδεθηκε με το miband, συνεχίζει να είναι στη οθονη που σας έδειξα με τη σύζευξη. Περνάω μέσω notify τα 2 αρχεία, ολοκληρώνεται κανονικά η εγκατάσταση, αλλά το miband συνεχίζει να δείχνει την ίδια οθόνη .....Κατά τα άλλα είναι συνδεμένο με το κινητό.
      Περίεργο, αφού τα αρχεία περνιούνται κανονικά δε θα έπρεπε να μένει εκεί. Βασικά αν πας στο Mi Fit τι έκδοση του δείχνει για το Band? Ξανακατέβασε τα αρχεία πάλι και σβήσε ότι παλιό έχεις να είσαι σίγουρος ότι έχεις τα τελευταία και στις δύο εκδόσεις.
      Τελικά έκανα το κόλπο που μου είπε ο φίλος ffox4 και έπιασε. Εγκατέστησα το mifit από το play store, επανήλθε, όχι στα κινέζικα αλλά στα ελληνικά, μετά έβαλα το mifit απο το xiaomi-miui.gr, έβαλα και firmwαre και resources και δουλεύει πάλι κομπλέ
      Images
      • IMG_20181026_213111.jpg

382,83 kB, 2.268×4.032, viewed 131 times
      • IMG_20181026_213036.jpg

227,2 kB, 2.268×4.032, viewed 116 times
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Ο/H michalis66 έγραψε:

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι.εμενα μου έμεινε απο μπαταρία,το εχω βαλει απο χτες να φορτίζει και δεν εχει ένδειξη καθόλου,οτι φορτίζει κλπ,και ειναι νεκρό.ξερει κανένας τι μπορω να κανω για να ανοιξει ξανά;
      αν δε σου δείχνει να φορτίζει τότε δεν έχουν πιάσει καλά οι επαφές. Επίσης δοκίμασε να συνδέσεις το usb φορτιστή σε υπολογιστή και όχι σε πρίζα τοίχου.
      το εχω δοκιμασει και σε υπολογιστη τιποτα.πως μπορω να το κανω να πιανουν οι επαφες πιο καλα?εχει μπει στην βαση του και δεν κανει τιποτα δεν παει πιο κατω.
    • Καλησπέρα. Σήμερα φόρτισα 2η φορά το mi band 3 μου. Και όταν το έβγαλα από φόρτιση δε συνδεόταν ούτε στο mi fit. Μπήκα εδώ και βλέπω νέα έκδοση. Λέω θα την περάσω και λογικά θα συνδεθεί. Την πέρασα και τίποτα. Δεν συνδέετε. Τι να φταίει.
      (Έχω κινητό redmi note 4X και στο Bluetooth δεν έχει επιλογή κατάργηση συσκευής για το mi band 3 ώστε να το καταργήσω και να συνδεθώ ξανά. Ενώ σε άλλη συσκευή που είμαι συνδεμένος υπάρχει επιλογή κατάργησης. )
    • Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]

Πήγαινε κ κάνε διαγραφή όλων των δεδομένων της εφαρμογής κ ξανά προσπάθησε αφού πρώτα κάνεις unpair

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα. Σήμερα φόρτισα 2η φορά το mi band 3 μου. Και όταν το έβγαλα από φόρτιση δε συνδεόταν ούτε στο mi fit. Μπήκα εδώ και βλέπω νέα έκδοση. Λέω θα την περάσω και λογικά θα συνδεθεί. Την πέρασα και τίποτα. Δεν συνδέετε. Τι να φταίει.
      (Έχω κινητό redmi note 4X και στο Bluetooth δεν έχει επιλογή κατάργηση συσκευής για το mi band 3 ώστε να το καταργήσω και να συνδεθώ ξανά. Ενώ σε άλλη συσκευή που είμαι συνδεμένος υπάρχει επιλογή κατάργησης. )

Ο/H poseidvn έγραψε:

Πήγαινε κ κάνε διαγραφή όλων των δεδομένων της εφαρμογής κ ξανά προσπάθησε αφού πρώτα κάνεις unpair

Το έχω κάνει και αυτό αλλά τίποτα. Unpair πως κάνεις. Σας είπα ότι δεν έχει επιλογή κατάργησης συσκευής στο Bluetooth.
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]

Προφιλ->πατάς στο mi band και στο τέλος της σελίδας επιλεγεις κατάργηση συζευξης

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H DimosVas έγραψε:

Καλησπέρα. Σήμερα φόρτισα 2η φορά το mi band 3 μου. Και όταν το έβγαλα από φόρτιση δε συνδεόταν ούτε στο mi fit. Μπήκα εδώ και βλέπω νέα έκδοση. Λέω θα την περάσω και λογικά θα συνδεθεί. Την πέρασα και τίποτα. Δεν συνδέετε. Τι να φταίει.

Ο/H poseidvn έγραψε:

Το έχω κάνει και αυτό αλλά τίποτα. Unpair πως κάνεις. Σας είπα ότι δεν έχει επιλογή κατάργησης συσκευής στο Bluetooth.
      Μέσα από την εφαρμογή. Επιλέγεις εκεί που λέει το mi band και κάτω χαμηλά γράφει κατάργηση. Μετά κάνε αποσύνδεση από την εφαρμογή κ κατάργηση όλων των δεδομένων

• Διαφήμιση
    • Ο/H poseidvn έγραψε:

Ο/H DimosVas έγραψε:

Καλησπέρα. Σήμερα φόρτισα 2η φορά το mi band 3 μου. Και όταν το έβγαλα από φόρτιση δε συνδεόταν ούτε στο mi fit. Μπήκα εδώ και βλέπω νέα έκδοση. Λέω θα την περάσω και λογικά θα συνδεθεί. Την πέρασα και τίποτα. Δεν συνδέετε. Τι να φταίει.

Ο/H poseidvn έγραψε:

Μέσα από την εφαρμογή. Επιλέγεις εκεί που λέει το mi band και κάτω χαμηλά γράφει κατάργηση. Μετά κάνε αποσύνδεση από την εφαρμογή κ κατάργηση όλων των δεδομένων
      Σας ευχαριστώ παιδιά. Συνδέθηκε. Όλα καλά.
    • Ο/H DimosVas έγραψε:

Ο/H poseidvn έγραψε:

Ο/H DimosVas έγραψε:

Ο/H poseidvn έγραψε:

Σας ευχαριστώ παιδιά. Συνδέθηκε. Όλα καλά.
      Μπράβο αγορίνα

• @michalis66 προσπάθησε να καθαρίσεις τις επαφές με λίγο υνοπνευμα και δοκίμασε πάλι. Αν κάναμε φιλος έχει mi band 3 δοκίμασε και με άλλο φορτιστή.

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι μόνο με το update mi fit όλες οι αναβαθμίσεις έγιναν μόνες τους και το ρολογάκι παίζει τέλεια. Αφού ευχαριστήσω τα παιδιά που δουλεύουν σκληρά για να έχουμε εμείς αυτό το αποτέλεσμα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι αλλαγές φέρνει αυτή η έκδοση.

Update χωρίς να είμαι βέβαιος βλέπω την υπενθύμιση γεγονότος που νομίζω δεν υπήρχε και το ξυπνητήρι που επίσης νομίζω δεν το είχαμε; Διορθώστε με αν κάνω λάθος

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά, για να περάσουμε το Light theme v42, το περνάνε ΜΟΝΟ αυτό το αρχείο μέσω Notify χωρίς να ξαναπερασουμε το καινούργιο firmware, σωστά;;