Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Βελτιωθηκαν τα νούμερα στην ώρα να φαίνονται πιο digital. Κατά τα άλλα είναι ιδιο
-
Έχω την miui 10 μπαίνω στο mi fit πάω προφίλ > mi band > εισερχόμενη κλήση > απενεργοποιώ τον διακόπτη των εισερχόμενων κλήσεων τον ενεργοποιώ και μου γράφει το εξής μήνυμα :::Για λήψη κλήσεων alerts Ανανεώστε το τηλέφωνο σας στην ποιο πρόσφατη έκδοση του MIUI..
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Έχω την miui 10 μπαίνω στο mi fit πάω προφίλ > mi band > εισερχόμενη κλήση > απενεργοποιώ τον διακόπτη των εισερχόμενων κλήσεων τον ενεργοποιώ και μου γράφει το εξής μήνυμα :::Για λήψη κλήσεων alerts Ανανεώστε το τηλέφωνο σας στην ποιο πρόσφατη έκδοση του MIUI..
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Μπράβο παίδες,
όλα τέλεια!!!
Ένα μικρό, μόνο, πρόβλημα αναφορικά με το Notify όμως όχι με το mifit!
Είναι μια ώρα πίσω.
Επίσης, κάπου διάβασα ότι το Notify καταγράφει και μεσημεριανό ύπνο εκτός από το βραδινό, γνωρίζετε κάτι τέτοιο; Έχω το Notify pro.
Thanks in advance. -
καλημέρα ...προς ενημέρωση γιατί εγώ μάλλον έκανα πατάτα τόσο καιρό, μέχρι τώρα είχα το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου ενεργό και από το mifit(παρά το bag) και από τις ρυθμίσεις τηλεφώνου(bluetooth) και κολλούσε πολλές φορές ....τώρα το έχω ανενεργό από το mifit και ενεργό από το τηλέφωνο και από το πρωί πάει μια χαρά ....
-
Γνωστός το αγόρασε έβαλε το mifit απο το play store και δουλευει κανονικά με ελληνικά!
Τελικα μηπως το πειράζουμε παραπάνω απο όσο πρέπει;;; Χαχαχα -
Ο/H Selemeles έγραψε:
Γνωστός το αγόρασε έβαλε το mifit απο το play store και δουλευει κανονικά με ελληνικά!
Τελικα μηπως το πειράζουμε παραπάνω απο όσο πρέπει;;; Χαχαχα
-
Το mi fit έχει ελληνικά από μόνο του, το mi band όμως δεν έχει...εκτός και εάν τα βλέπει και στο band ελληνικά χωρίς να έκανε κάτι άλλο...
-
Τελικα βρειηκε ακρη για μονιμη τρεχουσα θερμοκρασια;; Το ειχα κανει χθες βραδυ αλλα σημερα δεν μου τγν δειχνει με τιποτα..
-
Βλέπει σίγουρα ελληνικά και εχει αναγνώριση στο band.
Μηπως άλλαξε κατι; -
Ο/H Selemeles έγραψε:
Βλέπει σίγουρα ελληνικά και εχει αναγνώριση στο band.
Μηπως άλλαξε κατι;
Του μιλάει Ελληνικά στο Mi Fit μια σέξυ κοπελίτσα κατά τις προπονήσεις του "έλα αγορίνα μου, κοντεύεις ένα χιλιόμετρο μην τα φτύσεις"; δεν νομίζω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0