Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H gregory_gr έγραψε:

Τελικα βρειηκε ακρη για μονιμη τρεχουσα θερμοκρασια;; Το ειχα κανει χθες βραδυ αλλα σημερα δεν μου τγν δειχνει με τιποτα..
      Εγώ έκανα αυτό που έγραψαν τα παιδιά εδώ, το έβαλα Κάιρο και χειροκίνητη ενημέρωση και όλα οκ. Μόλις δοκίμασα το πρωί να βάλω την ζώνη Ανατολικής Ευρώπης έχασα τη τρέχουσα θερμοκρασία. Το γύρισα πάλι Κάιρο όλα οκ... Δε ξέρω τι παίζει,κάνε το ίδιο πάντως

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλήσπερα στη παρέα ,

Γνωρίζετε πως αυξομιώνετε η φωτεινότητα σε Mi band 2?
      Επίσης κατάφερα να συνδέσω το band με τη συσκευή αλλά ελληνικά δε δείχνει
    • Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
      Αν έχεις τη τελευταία έκδοση του mifit πρέπει να κάνεις manually το πέρασμα του firmware μέσω του Notify & Fitness for Mi Band. Δες τη πρώτη σελίδα. Αν δεν καταλάβεις τον οδηγό θα σε βοηθήσει κάποιος, άλλα πρώτα πρέπει να διαβάσεις...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sgatz έγραψε:

Ο/H gregory_gr έγραψε:

Τελικα βρειηκε ακρη για μονιμη τρεχουσα θερμοκρασια;; Το ειχα κανει χθες βραδυ αλλα σημερα δεν μου τγν δειχνει με τιποτα..
      Εγώ έκανα αυτό που έγραψαν τα παιδιά εδώ, το έβαλα Κάιρο και χειροκίνητη ενημέρωση και όλα οκ. Μόλις δοκίμασα το πρωί να βάλω την ζώνη Ανατολικής Ευρώπης έχασα τη τρέχουσα θερμοκρασία. Το γύρισα πάλι Κάιρο όλα οκ... Δε ξέρω τι παίζει,κάνε το ίδιο πάντως
      Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Δοκίμασε αυτό που έγραψα στο post 1220. Εγώ έχω 3 μέρες τώρα σερί κ μου δείχνει κανονικό την τρέχουσα θερμοκρασία, εκτός από κάνα δεκάλεπτο το πρωί όταν το ανοίγω μέχρι να κάνει συγχρονισμό.
    • Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Σχετικά με το πρόβλημα της τρέχουσας θερμοκρασίας εγώ έκανα το εξής: αρχικά, έβαλα στο κινητό χειροκίνητη ώρα Κάιρο (gmt+2). Στο καπάκι στην εφαρμογή Mi Fit, έβαλα χειροκίνητη τοποθεσία στην ενότητα Ρυθμίσεις καιρού. Και τέλος, έκανα αποσύνδεση - σύνδεση του Bluetooth με το mi band. Κάνοντας όλα αυτά, έχω από χθες το μεσημέρι που μου δείχνει κανονικά την τρέχουσα θερμοκρασία. Δοκιμάστε το.
      προσπαθω να κανω αυτο που γραφεις αλλα δεν εχω καιρο στις χωρες που μου βγαζει τι να διαλεξω?? εχω μι8 me latest global beta. υπαρχει περιπτωση να φταιει το gps που το εχω μονημα κλειστο?

EDIT. εβαλα καιρο τελικα ανοιξα και gps και βγαζει παλι κανονικα τρεχων. το αφησα στο καιρο και σε τοποθεσια χειροκινητη. αναβαθμιση κανει αυτοματα για την θερμοκρασια καποιες ωρες η οταν κανει και του κινητου το default accuweather?
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H Selemeles έγραψε:

Βλέπει σίγουρα ελληνικά και εχει αναγνώριση στο band.
      Μηπως άλλαξε κατι;
      Το firmware που ανεβάσαμε εδώ με μεταφρασμένα τα μενού και ελαφρά βελτιωμένο, το έχουμε πάρει από το official Mi Fit 3.5.2 του Google Play και δεν είχε μέσα Ελληνικά. Βλέπει Ελληνικά τα μηνύματα που του έρχονται στις Ειδοποιήσεις αλλά το μενού του Band, σίγουρα είναι στα Αγγλικά! Στον Καιρό τι βλέπει όταν έχει σαν γλώσσα του κινητού τα Ελληνικά;
      Του μιλάει Ελληνικά στο Mi Fit μια σέξυ κοπελίτσα κατά τις προπονήσεις του "έλα αγορίνα μου, κοντεύεις ένα χιλιόμετρο μην τα φτύσεις"; δεν νομίζω :D
      για την κοπελίτσα δε ξέρω γιατι ήταν δίπλα η γυναίκα του οποτε δε μου το έδειξε αυτο... χαχαχα
      Και στον καιρό που το είδα κανονικά ήταν...

Εκτός αν τυχών το μαγαζί που το αγόρασε του έβαλε μεσα το δικός σας ή κάποιο αντίστοιχο firmware ....
    • Ο/H gregory_gr έγραψε:

Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Σχετικά με το πρόβλημα της τρέχουσας θερμοκρασίας εγώ έκανα το εξής: αρχικά, έβαλα στο κινητό χειροκίνητη ώρα Κάιρο (gmt+2). Στο καπάκι στην εφαρμογή Mi Fit, έβαλα χειροκίνητη τοποθεσία στην ενότητα Ρυθμίσεις καιρού. Και τέλος, έκανα αποσύνδεση - σύνδεση του Bluetooth με το mi band. Κάνοντας όλα αυτά, έχω από χθες το μεσημέρι που μου δείχνει κανονικά την τρέχουσα θερμοκρασία. Δοκιμάστε το.
      προσπαθω να κανω αυτο που γραφεις αλλα δεν εχω καιρο στις χωρες που μου βγαζει τι να διαλεξω?? εχω μι8 me latest global beta. υπαρχει περιπτωση να φταιει το gps που το εχω μονημα κλειστο?
      EDIT. εβαλα καιρο τελικα ανοιξα και gps και βγαζει παλι κανονικα τρεχων. το αφησα στο καιρο και σε τοποθεσια χειροκινητη. αναβαθμιση κανει αυτοματα για την θερμοκρασια καποιες ωρες η οταν κανει και του κινητου το default accuweather?
      Το πρωί, κ πρίν συγχρονίσεις το mi band με το mi Fit δεν σου βγάζει τρέχουσα. Με το που τα συγχρονίσεις, κάνει αναβάθμιση κ σου βγάζει την τρέχουσα κανονικά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάνει μόνο του τις αναβαθμίσεις. Εμένα πχ σήμερα το πρωί στις 07.00 που ξύπνησα κ έκανα συγχρονισμό μου έδειχνε τρέχουσα 15 κ τώρα χωρίς να του κάνω τίποτα 17.
    • Διαφήμιση
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]

Καλημέρα σε όλους. Τελικά αυτό που εγώ έχω παρατηρήσει και έχω καταλήξει με την τρέχουσα θερμοκρασία είναι να κλείσεις / ανοίξεις το Bluetooth και όλα καλά. Έχοντας χειροκίνητα πρώτα βάλει την ώρα Ανατολικής Ευρώπης ή σε κάποια χώρα με ώρα +2. Σήμερα το πρωί παρόλο που είχα χειροκίνητα την ώρα σε Αν. Ευρώπη μου έδειχνε το εικονίδιο σύνδεσης για τον καιρό. Έκλεισα /Άνοιξα το Bluetooth και επανήλθε ο καιρός με την τρέχουσα θερμοκρασία

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλές όλες οι συμβουλές για να μας βγάζει τον καιρό αλλά κάπου καταντάει κουραστικό. Εγώ λοιπόν παρατάω στο αυτόματο τη ζώνη ώρας κι ας κουνήσει τον ποπό της η Huami (δεν βγάζει η ίδια η Xiaomi την εφαρμογή) να φτιάξει τα bugs. Γιατί για bugs μιλάμε.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Και γω στο αυτόματο το εχω παρατήσει, κάποιες φορές το βγάζει κάποιες ΟΧΙ...
      Όλοι μας εδώ έχουμε την «πειραγμενη» έκδοση και εχει το bug. Ειναι κάποιος που εχει την official; Δουλευει εκεί κανονικά;;
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Το mi fit έχει ελληνικά από μόνο του, το mi band όμως δεν έχει...εκτός και εάν τα βλέπει και στο band ελληνικά χωρίς να έκανε κάτι άλλο...
      Ναι έχει Ελληνικά είχα βάλει ολα τα παραπάνω όπως τα γράφουν εδώ έσβησα του Φόρουμ έβαλα από το playstore και ολα είναι Ελληνικά και δουλεύει άψογα περιμένω να δω με την μπαταρία
    • Διαφήμιση
    • Μόλις κάνει αναβάθμιση το official app σε νέα έκδοση, πολύ πιθανό να τα χάσεις όμως :)