Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Το είδα ότι έχουν αλλά versions αλλά δεν κατάλαβα πως βλέπουμε ποιο έχουμε και τι διαφορετικό κάνουμε. Thanks anyway. :D
    • Ο/H Paris 2018 έγραψε:

Οκ thanks. Πέρασα με το gadgetbridge τη γραμματοσειρά και δουλεύει τελεια σε αναγνώριση κλήσης. Firmware δεν άλλαξε όμως. Τι κάνω λαθος. Αυτό το unpair που είπε ο φίλος δεν το είδα.Επίσης τι άλλο μπορώ να προσθέσω με αυτόν τον τρόπο. Έχετε αρκετά αρχεία αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι το ακριβώς. Αλλάζει πχ η αρχική οθόνη του Band; Αλλάζουν οι ειδοποιήσεις; Αλήθεια στα SMS μπορεί να φαίνεται ποιος μασ στέλνει η ακόμα κ; Ι να τα διαβάζουμε; Σόρι παιδιά έχω πολλές απορίες που από τον οδηγό και μόνο δεν μπορώ να λύσω, ίσως να υπάρχουν αλλού μαζεμένα αυτά που ρωτάω. Αν ναι πείτε μου πιο να ανοίξω. Ευχαριστώ και πάλι.

Ο/H Paris 2018 έγραψε:

Το είδα ότι έχουν αλλά versions αλλά δεν κατάλαβα πως βλέπουμε ποιο έχουμε και τι διαφορετικό κάνουμε. Thanks anyway. :D

Για το το Mi Band 2 δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο. Η γραμματοσειρά ήταν το σημαντικό για να βλέπεις σωστά τα ονόματα στην αναγνώριση κλήσης.
      Το firmware το περνάς μόνο αν θέλεις να βλέπεις και την ημερομηνία μαζί με την ώρα και θέλεις η ημερομηνία να εμφανίζεται στα Ελληνικά. Για να δεις ποιο αρχείο firmware χρειάζεσαι, κοίταξε τι HW revision σου λέει ότι έχεις το GadgetBridge, όπως στην παρακάτω εικόνα (ΗW:V0.1.3.3)

Στην προκειμένη περίπτωση για το HW:V0.1.3.3, κατεβάζουμε από τον πίνακα με τα firmware του post #2 της πρώτης σελίδας, το αρχείο Mili_pro_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip ;)
    • Διαφήμιση
    • Thank you. Τα έκανα όλα και έχω ελληνικούς χαρακτήρες και σωστό καινούργιο firmware. Μια ερώτηση μόνο. Σε κλήση που μου έκαναν το band έδειξε κανονικά στην αναγνώριση το όνομα αλλά 1ον έδειξε μόνο ελληνικά (όνομα με ελληνικά και αγγλικά πχ Γιώργος aaa) και έδειξε μόνο το Γιώργος και 2ον δε σταμάτησε να δονείται και να δείχνει την εισερχόμενη για τουλάχιστον 1λεπτο.Απαντησα την κλήση, το έκλεισα και αυτό ακόμα χτυπούσε.Παρεμπιπτόντως, τώρα που τελείωσα τη διαδικασία να κάνω Uninstall τα δύο προγράμματακια;Επίσης σε SMS που μου στέλνουν η οθόνη κλείνει γρήγορα και δεν προλαβαίνω να διαβάσω ένα πιο μακροσκελές μήνυμα. Αλλάζει αυτό;
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]

Στο play store εμφανίστηκε η έκδοση 3.5.3. Φαντάζομαι με bug fixes, άγνωστο τι και πως.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Καλησπερα παιδια, γιατι μετα την τελευταια ενημερωση δεν μου δειχνει τον καιρο και λεει "Συνδεθειτε με την εφαρμογη για ενημερωση"?
      Εκανα και καταργηση της συζευξης και απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση της εφαρμογης, αλλα τιποτα.
      Καμια ιδεα?????
      Ευχαριστω πολυ.
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • Ο/H babis306 έγραψε:

Καλησπερα παιδια, γιατι μετα την τελευταια ενημερωση δεν μου δειχνει τον καιρο και λεει "Συνδεθειτε με την εφαρμογη για ενημερωση"?
      Εκανα και καταργηση της συζευξης και απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση της εφαρμογης, αλλα τιποτα.
      Καμια ιδεα?????
      Ευχαριστω πολυ.
      Διάβασε τις τελευταίες 3-4 σελίδες και θα δεις ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε με την αλλαγή ώρας.

Επίσης όπως φαίνεται με το τελευταίο Mi Fit 3.5.3 έρχεται μαζί με νέο firmware...Μη αναβαθμίσετε ακόμα γιατί θα γυρίσετε σε Κινέζικα στο Mi Band!! Λίγη υπομονή και θα το δώσουμε το συντομότερο δυνατό! :D
    • Διαφήμιση
    • @lallasgr σε ευχαριστω πολυ. Εκανα το λαθος και απο τις πρωτες σελιδες πηγα κατευθειαν στην τελευταια γιατι φανταστηκα οτι εκει θα αναφεροταν καπου.
      Ευχαριστω και αναμενω νεωτερη εκδοση.
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • Τα τσακάλια είναι πάντα έτοιμα... χαχαχα άντε με το καλό το νέο firmware !! :thumbup:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Μπράβο σας παιδιά πολύ καλή δουλειά σε Mi band 3 CN ακολουθώντας τον οδηγό με το Mi Fit 3.5.2 είμαι πλέον με την εμφάνιση αυτή:
      Screenshot_1 όπου και έχω περάσει το Light_Theme_N_v40_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr.res

Όμως έχω δοκιμάσει ?( και τα άλλα δυο Light Theme Custom Resources με το Notify & Fitness για να πετύχω την εμφάνιση της πρώτης οθόνης που θέλω αυτής εδω: MiBand3-screen1.jpg αλλά παρόλο που η διαδικασία ολοκληρώνεται επιτυχώς η εμφάνιση είναι η ίδια δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν κάνω σωστά, δώστε μας τα φωτά σας παρακαλώ μπας και βρούμε την άκρη... :)
      Xiaomi 13
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα,
      στην καινούρια εκδοση αν μπορειτε διορθωστε οπως φαινεται και στην φωτογραφια το "εισοποιήσεων" λείπει το "ή".
      Images
      • Screenshot.png

64,86 kB, 1.080×1.920, viewed 94 times