Το είδα ότι έχουν αλλά versions αλλά δεν κατάλαβα πως βλέπουμε ποιο έχουμε και τι διαφορετικό κάνουμε. Thanks anyway.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Paris 2018 έγραψε:
Οκ thanks. Πέρασα με το gadgetbridge τη γραμματοσειρά και δουλεύει τελεια σε αναγνώριση κλήσης. Firmware δεν άλλαξε όμως. Τι κάνω λαθος. Αυτό το unpair που είπε ο φίλος δεν το είδα.Επίσης τι άλλο μπορώ να προσθέσω με αυτόν τον τρόπο. Έχετε αρκετά αρχεία αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι το ακριβώς. Αλλάζει πχ η αρχική οθόνη του Band; Αλλάζουν οι ειδοποιήσεις; Αλήθεια στα SMS μπορεί να φαίνεται ποιος μασ στέλνει η ακόμα κ; Ι να τα διαβάζουμε; Σόρι παιδιά έχω πολλές απορίες που από τον οδηγό και μόνο δεν μπορώ να λύσω, ίσως να υπάρχουν αλλού μαζεμένα αυτά που ρωτάω. Αν ναι πείτε μου πιο να ανοίξω. Ευχαριστώ και πάλι.
Ο/H Paris 2018 έγραψε:
Το είδα ότι έχουν αλλά versions αλλά δεν κατάλαβα πως βλέπουμε ποιο έχουμε και τι διαφορετικό κάνουμε. Thanks anyway.![]()
Διάβασε τις τελευταίες 3-4 σελίδες και θα δεις ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε με την αλλαγή ώρας.Ο/H babis306 έγραψε:
Καλησπερα παιδια, γιατι μετα την τελευταια ενημερωση δεν μου δειχνει τον καιρο και λεει "Συνδεθειτε με την εφαρμογη για ενημερωση"?
Εκανα και καταργηση της συζευξης και απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση της εφαρμογης, αλλα τιποτα.
Καμια ιδεα?????
Ευχαριστω πολυ.