Πιθανόν να έχει διορθωθεί το bug με την χειμερινή ώρα. Θα το δούμε όταν είμαστε έτοιμοι με το firmware γιατί τώρα τα κινητά μας είναι "αχταρμάς"Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Στο play store εμφανίστηκε η έκδοση 3.5.3. Φαντάζομαι με bug fixes, άγνωστο τι και πως.
Το firmware είναι σχεδόν το ίδιο...έχει προστεθεί τουλάχιστον μια Κυριλλική γλώσσα... άντε "και στα δικά μας οι ελεύθερες

Οχι δεν μπορείς. Αν θυμάμαι καλά μόνο 18 χαρακτήρες βλέπεις. Μπορείς να το κάνεις όμως (αν το υποστηρίζει ακόμα) με το Notify & Fitness που το στέλνει σε ομάδες.Ο/H Paris 2018 έγραψε:
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν γίνεται να διαβάσω όλο το SMS από το band2;
Δεν έχεις βάλει το firmware 1.8.0.0 για αυτό. Περίμενε σήμερα που θα βγάλουμε το MiFit 3.5.3 να το βάλεις και να στα περάσει μόνο του γιατί είναι νεότερες εκδόσεις και το firmware και τα resources.Ο/H spirosmeg έγραψε:
Μπράβο σας παιδιά πολύ καλή δουλειά σε Mi band 3 CN ακολουθώντας τον οδηγό με το Mi Fit 3.5.2 είμαι πλέον με την εμφάνιση αυτή:
Screenshot_1 όπου και έχω περάσει το Light_Theme_N_v40_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr.res
Όμως έχω δοκιμάσεικαι τα άλλα δυο Light Theme Custom Resources με το Notify & Fitness για να πετύχω την εμφάνιση της πρώτης οθόνης που θέλω αυτής εδω: MiBand3-screen1.jpg αλλά παρόλο που η διαδικασία ολοκληρώνεται επιτυχώς η εμφάνιση είναι η ίδια δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν κάνω σωστά, δώστε μας τα φωτά σας παρακαλώ μπας και βρούμε την άκρη...
![]()
Ο/H stnatza έγραψε:
Καλημέρα,
στην καινούρια εκδοση αν μπορειτε διορθωστε οπως φαινεται και στην φωτογραφια το "εισοποιήσεων" λείπει το "ή".
Στο 3.5.3 είναι εντάξει!