Λοιπόν παιδιά έκανα αναβάθμιση στην 3.5.3 με αλγόριθμο 1.1.14 το ρολόι γύρισε στα Αγγλικά ! για να το ξανακάνω Ελληνικά πρέπει να τα ξανακάνω ολα από την αρχη η να περάσω την 3.5.3 την δική σας από πάνω ?
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Τώρα φίλε μου θέλει χειροκίνητο update.
-
Ο/H drivth έγραψε:
Τώρα φίλε μου θέλει χειροκίνητο update.
-
Όταν με το καλό ανεβάσουμε την νέο έκδοση και τα νέα firmware και resources θα πρέπει να τα περάσεις χειροκίνητα με το Notify & Fitness for Mi Band. Διάβασε στην πρώτη σελίδα τον οδηγό για να καταλάβεις ακριβώς τι θα πρέπει να κάνεις για να έχεις πάλι Ελληνικά!
-
Δλδ αφού πήρες τα νέα firmware όταν βάλεις το mi fit από εδώ που έχει τα έχει τροποποιημένα αλλά ίδια σαν νούμερο έκδοσης, δεν θα κάνει αναβάθμιση μόνο του. Όταν λοιπόν βάλεις το mi fit από εδώ, ακολούθησε τον οδηγό από την πρώτη σελίδα και μόλις τα παιδιά βάλουν τα ανεβάσουν και τα αρχεία ξεχωριστά, πέρασε τα μέσω notify.
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Όταν με το καλό ανεβάσουμε την νέο έκδοση και τα νέα firmware και resources θα πρέπει να τα περάσεις χειροκίνητα με το Notify & Fitness for Mi Band. Διάβασε στην πρώτη σελίδα τον οδηγό για να καταλάβεις ακριβώς τι θα πρέπει να κάνεις για να έχεις πάλι Ελληνικά!
-
Ακριβώς. Γιαυτό λέγαμε να μείνετε με το δικό μας Mi Fit και όταν με το καλό βγάλουμε το νέο να περνάγατε πάλι το δικό μας και θα τα έκανε όλα μόνο του!
-
Ο/H drivth έγραψε:
Και εγώ μέσα είμαι.. άλλωστε είμαι ο πρώτος που το είχε προτείνει.. @dnomikos στείλε σε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στην αγορά λογαριασμο να καταθέσουμε όσα θελει ο καθένας να αγοράσετε καμία συσκευή να της βγάλετε τα μάτια!!Ο/H sgatz έγραψε:
Τι φλασάρισμα έχουν φάει τα band μας... Σκέψου τα δικά σας που τρώνε και τις δοκιμές από πάνω... Είμαι μέσα στη συγκέντρωση ενός ποσού για την αγορά δύο band για τα παιδιά εδώ που ρισκάρουν τα δικά τους, χώρια το χρόνο που χαλούν για εμάς... Το ευχαριστώ μόνο είναι κάτι αλλά δεν αρκεί, γνώμη μου
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H kostas_thess έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Και εγώ μέσα είμαι.. άλλωστε είμαι ο πρώτος που το είχε προτείνει.. @dnomikos στείλε σε όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στην αγορά λογαριασμο να καταθέσουμε όσα θελει ο καθένας να αγοράσετε καμία συσκευή να της βγάλετε τα μάτια!!Ο/H sgatz έγραψε:
Τι φλασάρισμα έχουν φάει τα band μας... Σκέψου τα δικά σας που τρώνε και τις δοκιμές από πάνω... Είμαι μέσα στη συγκέντρωση ενός ποσού για την αγορά δύο band για τα παιδιά εδώ που ρισκάρουν τα δικά τους, χώρια το χρόνο που χαλούν για εμάς... Το ευχαριστώ μόνο είναι κάτι αλλά δεν αρκεί, γνώμη μου
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Και εγώ μέσα για την κίνηση
sent from my 1+3T΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0