Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ο/H jimidero έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι. Έκανα βήμα βήμα όσα γράφει το νήμα σε mi band 2. Μου βγάζει ονόματα στις εισερχόμενες αλλά με αυτή την τύπου courier italic γραμματοσειρά. Είναι σωστό?
      Ευχαριστώ προκαταβολικά
      Ναι σωστό είναι. Δεν άλλαξε η γραμματοσειρά η ίδια είναι. Ίσως σου φαίνεται διαφορετική γιατί το μάτι ίσως είχε συνηθίσει να τα βλέπει χάλια με τα ????
      Δεν έγινε τίποτα σπουδαίο...Τα γράμματα με τους τόνους είναι τα ίδια με τα άλλα χωρίς τόνους, που έγιναν αντιγραφή και μπήκαν τόνοι και διαλυτικά. Το μόνο που σχεδιάστηκε ήταν το ς που δεν υπήρχε..
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]

Το digital theme είναι πλέον συμβατό ή ακόμα;;;;

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Παιδιά συγνώμη άλλα δεν κατάλαβα ποιο από ολα να κατεβάσω ?? ολα τα αρχεία η ένα από ολα. είχα την εφαρμογή την τελευταία απο το google και θελω να βάλω την Ελληνική έχω το mi band 3
    • Διαφήμιση
    • Το ξεκλείδωμα οθόνης εχει πρόβλημα ?? στην Αρχική σελίδα εκεί που λέει Επιτεύχθηκε ο στόχος μου τα δείχνει μισά.
      Images
      • Screenshot_2018-11-13-10-42-34-586_com.xiaomi.hm.health.png

156,21 kB, 1.080×1.498, viewed 113 times
    • Ο/H poseidvn έγραψε:

Το digital theme είναι πλέον συμβατό ή ακόμα;;;;

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Καλημέρα,

Θα ανέβει σε λίγο...

Ο/H alnikou έγραψε:

Το ξεκλείδωμα οθόνης εχει πρόβλημα ?? στην Αρχική σελίδα εκεί που λέει Επιτεύχθηκε ο στόχος μου τα δείχνει μισά.
      Στην πρώτη σελίδα στο #1 εκεί που λέει για τα γνωστά bug των όλων των custom MiFit, έχει και 2 παραπομπές για το πως θα τα ξεπεράσετε.
      Για το "Επιτεύχθηκε ο στόχος μου" είναι θέμα μετάφρασης δεν χωράει. Θα το διορθώσουμε στο crowdin.com και κάποια στιγμή θα περάσει και στην Global έκδοση που χρησιμοποιούμε σαν βάση για το δικό μας.
    • Στο apkmirror εμφανίστηκε Mi fit 3.5.4
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄
    • Ο/H paiktaras έγραψε:

Στο apkmirror εμφανίστηκε Mi fit 3.5.4
      Περνάει και firmware μαζί ή απλά αναβάθμιση μόνο του mi fit; Δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα τα παιδιά πλέον με την ταχύτητα που βγαίνουν οι αναβαθμίσεις....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Έχω την 3.5.4 απο το πρωί μεσω google play.

Δεν πέρασε νεο firmware και δεν διορθωθηκε το προβλημα με το timestamp (εχω το time zone στο αυτόματο).

Τον καιρο μου τον δειχνει τωρα και με current (τρέχων) αλλά δεν το παρακολουθω γενικα και πολυ για να ξερω αν διορθωθηκε με αυτη την εκδοση ή ειναι τυχαίο.
    • Ο/H sgatz έγραψε:

Ο/H paiktaras έγραψε:

Στο apkmirror εμφανίστηκε Mi fit 3.5.4
      Περνάει και firmware μαζί ή απλά αναβάθμιση μόνο του mi fit; Δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα τα παιδιά πλέον με την ταχύτητα που βγαίνουν οι αναβαθμίσεις....
      Παιδιά, όχι... δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό συνέχεια... 26 ώρες σερί πάνω στον υπολογιστή για μια ένδειξη μπαταρίας πάνω σε ένα ρολόι, δεν αξίζει τέτοια ταλαιπωρία για ένα γκατζετάκι των 25 ευρώ και εγώ προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω πιόνι κανενός ξένου δάκτυλου και να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τον οποιοδήποτε για χάρη του. Το ξέρετε ότι στην 2.0.0.4 περάσαμε ένα είδος εξετάσεων;

Ε όχι... Από δω και πέρα θα περιμένουμε να βγαίνει το αντίστοιχο mod από τον @SantaX και θα παίρνουμε έτοιμο το κομμάτι που χρειαζόμαστε και σε 10 λεπτά θα είμαστε έτοιμοι. Και ας βγάζουν οι Κινέζοι όσες εκδόσεις θέλουν. Έτσι θα έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε περισσότερο και να δώσουμε περισσότερες παραλλαγές γιατί είναι αρκετοί αυτοί που το προτιμούν όπως το official. Ειδικά το τρίτο ρολόι έτσι όπως είναι, δεν αρέσει σε αρκετούς ;)
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]

Το τελευταίο με το μεγάλο ρολόι θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Μόνο μια είδους ερώτηση δημοσκόπηση προς τα μέλη θα έδειχνε κάτι τέτοιο...
      Είναι το ΜΟΝΟ που κάνει το band να φαίνεται κάτω από τον ήλιο. Το ότι δύο τρία μέλη εξέφρασαν μια αντίρρηση δε σημαίνει ότι αποτελεί συνολική θέση όλων μας.
      Πολλοί από εμάς λόγω ηλικίας έχουμε ένα θέμα με την όραση. Αλίμονο να πρέπει να βγάζω γυαλιά για να δω τι ώρα είναι. Δεν είναι μου αρέσει ή όχι το θέμα για μούρη... Έχουν δύο ακόμη θέματα οι φίλοι να επιλέξουν,ας μείνει ένα ως βασικό και για εμάς που είμαστε στα δεύτερα άντα ....

• Ο/H sgatz έγραψε:

Το τελευταίο με το μεγάλο ρολόι θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Μόνο μια είδους ερώτηση δημοσκόπηση προς τα μέλη θα έδειχνε κάτι τέτοιο...
      Είναι το ΜΟΝΟ που κάνει το band να φαίνεται κάτω από τον ήλιο. Το ότι δύο τρία μέλη εξέφρασαν μια αντίρρηση δε σημαίνει ότι αποτελεί συνολική θέση όλων μας.
      Πολλοί από εμάς λόγω ηλικίας έχουμε ένα θέμα με την όραση. Αλίμονο να πρέπει να βγάζω γυαλιά για να δω τι ώρα είναι. Δεν είναι μου αρέσει ή όχι το θέμα για μούρη... Έχουν δύο ακόμη θέματα οι φίλοι να επιλέξουν,ας μείνει ένα ως βασικό και για εμάς που είμαστε στα δεύτερα άντα ....

Τι να πω και γω που είμαι στα πρώτα ήντα... :D Σκέψεις κάνουμε προς το παρόν, για να βρούμε τη χρυσή τομή :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Παιδιά, όχι... δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτό συνέχεια... 26 ώρες σερί πάνω στον υπολογιστή για μια ένδειξη μπαταρίας πάνω σε ένα ρολόι, δεν αξίζει τέτοια ταλαιπωρία για ένα γκατζετάκι των 25 ευρώ και εγώ προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω πιόνι κανενός ξένου δάκτυλου και να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τον οποιοδήποτε για χάρη του. Το ξέρετε ότι στην 2.0.0.4 περάσαμε ένα είδος εξετάσεων;
      Ε όχι... Από δω και πέρα θα περιμένουμε να βγαίνει το αντίστοιχο mod από τον @SantaX και θα παίρνουμε έτοιμο το κομμάτι που χρειαζόμαστε και σε 10 λεπτά θα είμαστε έτοιμοι. Και ας βγάζουν οι Κινέζοι όσες εκδόσεις θέλουν. Έτσι θα έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε περισσότερο και να δώσουμε περισσότερες παραλλαγές γιατί είναι αρκετοί αυτοί που το προτιμούν όπως το official. Ειδικά το τρίτο ρολόι έτσι όπως είναι, δεν αρέσει σε αρκετούς ;)
      Με την καμία να γίνει κάτι τέτοιο πάλι, άκου 26 ώρες πάνω απο τον υπολογιστή. Να γινόταν μια στο τόσο, άντε. Όπως και να χει σύμφωνα με τα λεγόμενα του φίλου πιο πάνω δεν έχει νεο firmware και υποψιάζομαι ότι το θέμα με το timezone είναι της εφαρμογής κι όχι του firmware για το ίδιο το band.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind