Τι να πω και εγώ που κοντεύω τα δεύτερα ήντα!!!!!Ο/H dnomikos έγραψε:
Τι να πω και γω που είμαι στα πρώτα ήντα...
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤι να πω και εγώ που κοντεύω τα δεύτερα ήντα!!!!!Ο/H dnomikos έγραψε:
Τι να πω και γω που είμαι στα πρώτα ήντα...
Αυτό το bug δεν φτιάχτηκε και μάλλον θα τραβήξει αρκετά η ιστορία για αυτό, άστο μόνιμα σε μη αυτόματη ζώνη ώρας. Τώρα αν έχεις πρόβλημα, ξαναπήγαινε και πάτα πάνω στο Κάιρο και ας το ήδη έχεις ενεργό. Κλείσε το Bluetooth και περίμενε να βγει το σύμβολο στο band ότι έχασε την σύνδεση. Ανοιξε το Bluetooth και το MiFit και σύρε προς τα κάτω να κάνει ενημέρωση. Λογικά θα φτιάξει.Ο/H spideman3 έγραψε:
Την πέρασα και ως συνήθως ζητάει σύνδεση για τον καιρό. Δοκιμασα τα συνήθη κατάργηση κτλπ χωρίς αποτέλεσμα. Μένει μόνο η αυτόματη ζώνη ώρας δοκιμή.
Από τότε που γυρίσαμε σε Χειμερινή ώρα, το MiFit και το Mi Band 3 δεν συνεργάζονται σωστά όταν το κινητό έχει ενεργή την αυτόματη ζώνη ώρας στις ρυθμίσεις του. Στο μεν MiFit γίνεται λάθος αποτύπωση ώρας (1 ώρα πίσω) σε διάφορες δραστηριότητες όπως στη μέτρηση καρδιακού ρυθμού, στο δε band δεν ενημερώνεται σωστά ο Καιρός ή εμφανίζει ένδειξη για σύνδεση με την εφαρμογή προκειμένου να γίνει ενημέρωση, ή δεν εμφανίζει την τρέχουσα θερμοκρασία στην καρτέλα "Σήμερα".Ο/H nikoseggo έγραψε:
Αυτό το bug που λέτε τι ακριβώς είναι;
Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγώ το συνδεσα με ΚάιροΟ/H nikoseggo έγραψε:
Α μάλιστα σ εμένα δεν το έχω παρατηρήσει δουλεύουν όλα ρολόι.
Το παρέλαβα από gearbest πριν 15 μέρες και πέρασα κατευθείαν τα ελληνικά
Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk